Autor Wątek: Salony w Poznaniu.  (Przeczytany 10451 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
Salony w Poznaniu.
« dnia: 3 Stycznia 2006, 21:13 »
Witam witam!!Czy znacie jakieś dobre salony w Poznaiu, gdzie obsługa jest miła i w ogóle?!Ja dopiero zaczynam przyodę z sukniami!!Mam nadzieje że znajdę coś w czym bedzie mi dobrze!!Pozdrawiam!!

Offline SHIRINEL
  • nowicjusz
  • *
Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Stycznia 2006, 23:30 »
cze nika ja tez dopiero zaczynam wszystkie przygotowania jednak suknie juz mam wybrana z salonu madonny w poznaniu naprawde maja bardzo ladne sukienki mozesz wejsc na ich strone warto milego szukania i powodzenia :D

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Stycznia 2006, 23:35 »
Też polecam salon Madonna sama tam sukeinkę kupowałam i byłam bardzo zadowolona, panmiętaj że tam na suekinkę czeka się ok. 3 miesiący. Proponuję przejść się ulicą Głogowską zwiedzisz wtedy 50%salonów z modą ślubną które są w Poznaniu  :mrgreen:
czekam aż szczęście powróci...

Offline pati1

• nowicjusz
  • *
Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Marca 2006, 14:02 »
o matko - to mnie przestraszylas!!! 3 miesiace! :shock: :shock:  - to ja bardzo szybko musze sie tam udac!!!!

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Października 2006, 12:03 »
A znacie salon Julietta na Głogowskiej? Miła jest tam obsługa?

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Października 2006, 17:28 »
Dominiko, osobiście w tym salonie nie byłam ale moją znajoma szyła tam suknie i była zadowolona, zresztą  widziałam jej suknie i muszę przyznać że nie miałam zastrzeżeń!!Sama osobiście polecam Visual Chris na Wichrowym Wzgórzu sama miałam suknie  z tego salonu, a pani która w nim szyje i jest właścicielką to naprawdę perfekcjonistka, która zna się na rzeczy!!Ponadto ceny mają naprawdę konkurencyjne!!Jezeli masz ochotę wyślę Ci na maila zdjęcia, albo obejrzyj sobie ich stronkę!!

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Października 2006, 09:32 »
Nika, Bardzo dziękuję za info.
Ja niestety  :cry: zachorowałam na jedną suknię ślubną, którą właśnie mają w salonie Julietta. Jeszcze nie wiem czy zdecyduję się na nią bo ja jestem z Warszawy i trochę ciężko by mi było jeździć do Poznania na przymiarki. I tak naprawdę mam nadzieję, że coś w tej sukni będzie nie tak żebym przestała już na nią chorować. Szczerze mówiąc nie wiem co zrobię jak zobaczę siebie w tej sukni i stwierdzę, że chcę mieć tą, tylko tą i żadną inną...

PS. Obejrzałam sobie stronkę Visual Chris i faktycznie całkiem fajne mają suknie, ale cóż ja poradzę z tym, że moja wymarzona jest w innym salonie :?: :cry:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #7 dnia: 3 Lutego 2007, 00:39 »
ja mogę polecić salon Gracja ze Strzeleckiej
panie bardzo miłe i uczynne - same z siebie podsuwały modele i DORADZAŁY!!no i można fotki cykać
w salonie Lisa Ferrera - pani miła - można robić fotki -  ale coś słabo z doradzaniem

Offline marlenka87
  • użytkownik
  • **
Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #8 dnia: 6 Marca 2007, 19:50 »
Dziewczyny mam pytanie czy nie wiecie, gdzie bym mogła znaleść taką suknie http://www.weddingchannel.pl/galerie/2007eurobride/13.jpg  http://www.weddingchannel.pl/galerie/2007eurobride/12.jpg tylko ta co mi się podoba jest z gorsetem i wiem, że jest to chyba z kolekcji Eddy K. Pomóżcie. ;(

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #9 dnia: 8 Marca 2007, 09:12 »
sliczna suknia
coś nie mogę znaleźć żadnego salonu z poznania który ma w swojej ofercie suknie eddy k.  :dno:

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #10 dnia: 20 Marca 2007, 14:17 »
Witam wszystkich na forum
od jakiegoś czasu szukam sukienki, podoba mi się jedna w salonie Dame de Coeur na św. Marcinie w Poznaniu
czy ktoś może zna ten salon, kupował tam sukienkę???
nie wiem czy mam się decydować na kupno, bo moi znajomi tam nie kupowali

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
Odp: Salony w Poznaniu.
« Odpowiedź #11 dnia: 8 Lipca 2007, 17:42 »
Witam! Dziewczyny mam pytanie ile kosztuje tak mniej wiecej bo wiadomo ze sa rozne ceny, suknia slubna w poznaniu a ile wypozyczenie?? Ja jestem coprawda ze Szczecina ale rodzina uwaza, ze w Poznaniu napewno taniej i chca na sile mnie do was wysłac. A ja nie wiem czy warto