Justyno proszę : mam jeszcze na 100osób
Menu /70 osób/ Nr 10
Zupa:
Rosół z makaronem
Plater mięsny:
winer sznycel- 70 szt, zraz wykwintny 50szt , de voly 50szt
pałki pieczone- 50szt , indyk po prowansalsku- 30 szt,
karkówka specjalność szefa kuchni- 30 szt,
Dodatki:
ziemniaki gotowane 70 porcji, ziemniaki pieczone , trochę frytek
bukiet warzyw,
Bufet
Plater mięs:
schab w galarecie- 50 szt, schab w cieście francuskim -30szt ,
szynka po rusku- 30szt , medaliony w maladze- 30 szt, karkówka
ze śliwką 30 szt, rolada drobiowa ze szpinakiem 35 szt, schab nadziewany bakaliami 30szt, indyk nadziewany daktylami 35 szt
Plater z ryb:
pstrąg lub łosoś w galarecie-20 szt, ryba po grecku- 30 szt,, śledź po meksykańsku 35 szt, koreczki śledziowe- 35szt .
Sałatki
Sałatka z kurczakiem, jarzynowa, ,grecka , sałatka wiosenna w sosie białym.
Dania gorące:
barszcz z pasztecikiem 70szt , bigos z kiełbaską - 70 szt,
gulasz wykwintny szt 50 szt
Napoje
kawa , herbata , /bez ograniczeń/ Aperitif-1kieliszek wina musującego
Koszt na osobę 140zł
ciasto dodatkowo płatne 10zł/os
wybór ciast np. (murzynek , szarlotka, sernik, kokosowe, owocowe i inne)
Menu dostosowujemy pod klienta zgodnie z ustaleniami
Wystrój złoto -ekri lub fioletowo-biały
Powiedz mi jeszcze czy jest dużo miejsca do tańczenia