Witam serdecznie. Planuję ślub i wesele na 27 sierpnia 2011roku i nie mam dobrego miejsca na tą uroczystość. Potrzebuję porady lub sugestii gdzie mogłabym jak najtańszym kosztem zrobić wesele z noclegiem na 110 osób! Ponieważ mieszkam za granicą i nie mam mieszkania w polsce to każde miejsce mi pasuje byle było tanie. Oczywiście nie będę oszczędzała na sukni, alkoholu, muzyce i jedzeniu. . . lecz chce jak najmniej pieniędzy wydać na sale i nocleg dla gości. Sala jaka by nie była to można ją ładnie przystroić niewielkim kosztem i bedzie idealnie. Najważniejsze żeby była duża bo nie chce żeby goście obijali się o siebie przy stołach i na parkiecie. Najlepiej by było gdyby w tym samym budynku lub niedaleko były noclegi. Jeżeli ktoś z Was był na jakimś weselu gdzie była opisana prze mnie sala lub sam ma takie miejsce na wesele proszę o informacje a najlepiej linki do stron internetowych. Wszystkie propozycje są dla mnie ważne i z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
P. S. Żeby moi goście dobrze się bawili potrzebuję też orkiestry i wodzireja. To właśnie dzięki nim jest dobra zabawa i nie chcę brać byle jakiego zespołu. . . Potrzebuję aby ktoś mi doradził. Proszę o propozycje (najlepiej linki). DZIEKUJE