Autor Wątek: gdzie najtaniej zrobić wesele z noclegiem dla 110 osób?  (Przeczytany 3821 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dagmara_marley

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
gdzie najtaniej zrobić wesele z noclegiem dla 110 osób?
« dnia: 26 Sierpnia 2009, 16:42 »
Witam serdecznie.  Planuję ślub i wesele na 27 sierpnia 2011roku i nie mam dobrego miejsca na tą uroczystość.  Potrzebuję porady lub sugestii gdzie mogłabym jak najtańszym kosztem zrobić wesele z noclegiem na 110 osób! Ponieważ mieszkam za granicą i nie mam mieszkania w polsce to każde miejsce mi pasuje byle było tanie.  Oczywiście nie będę oszczędzała na sukni, alkoholu, muzyce i jedzeniu. . .  lecz chce jak najmniej pieniędzy wydać na sale i nocleg dla gości.  Sala jaka by nie była to można ją ładnie przystroić niewielkim kosztem i bedzie idealnie.  Najważniejsze żeby była duża bo nie chce żeby goście obijali się o siebie przy stołach i na parkiecie.  Najlepiej by było gdyby w tym samym budynku lub niedaleko były noclegi.  Jeżeli ktoś z Was był na jakimś weselu gdzie była opisana prze mnie sala lub sam ma takie miejsce na wesele proszę o informacje a najlepiej linki do stron internetowych.  Wszystkie propozycje są dla mnie ważne i z góry dziękuję za pomoc.  Pozdrawiam

P. S.  Żeby moi goście dobrze się bawili potrzebuję też orkiestry i wodzireja.  To właśnie dzięki nim jest dobra zabawa i nie chcę brać byle jakiego zespołu. . .  Potrzebuję aby ktoś mi doradził.  Proszę o propozycje (najlepiej linki).  DZIEKUJE

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Odp: gdzie najtaniej zrobić wesele z noclegiem dla 110 osób?
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Sierpnia 2009, 00:57 »
Super, ale co, obojętnie w jakim mieście w Polsce czy jak?  ;)

Offline dagmara_marley

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
Odp: gdzie najtaniej zrobić wesele z noclegiem dla 110 osób?
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Sierpnia 2009, 21:43 »
nie ważne jest dla mnie w jakim mieście. . .