Autor Wątek: "W miłości dwie wolności łączą się w jedną słodką niewolę." (10.09.2011)  (Przeczytany 4011 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline koty dwa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
Witam wszystkie Forumki (oraz Forumowiczów oczywiście  ;) )!!!
Do mojego ślubu jeszcze dwa lata, ale muszę przyznać, że szał organizacyjny już mnie ogarnia  ;D
Mam nadzieję, że każda z Was uwielbia tematy ślubno - weselne, i że będę mogła na nie z Wami poplotkować  :D

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Witam kociaki na forum :)

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Piekny cyctat :) Witamy!

Offline koty dwa

• nowicjusz
  • *
Muszę przyznać, że forum podczytuje od dłuższego czasu i mimo, że zajmuje to mnóstwo czasu, uwielbiam to robić!!! Uwielbiam czytać odliczanka, relacje ze ślubów i inne  ;D dzięki temu mogę się pochwalić wiedzą na wiele tematów związanych z dniem, na który wszystkie czekamy  Grin
(właśnie jestem na etapie podpisywania umów z zespołem, panem kamerą, fotografem i salą, i jak pojawiają się jakieś wątpliwości, mój M.   pyta: a co na forum dziewczyny pisały na ten temat?   ;D)
Dlatego na wstępie chciałabym Wam wszystkim bardzo serdecznie podziękować za to, że jesteście, że tak chętnie dzielicie się swoją wiedzą i pomagacie tym, które pomocy potrzebują.  Za to, że żadnej nie zostawicie samej z jej problemami i potraficie poradzić w każdej sytuacji. 
DZIĘKUJĘ :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Właściwie to chyba nadszedł moment, żeby napisać coś o sobie  ;D
Mam na imię Ania, studiuję we Wrocławiu.  Z moim M.  jestem już 3,5 roku  :) od miesiąca z dumą noszę pierścionek zaręczynowy i planuję wspólnie z M.  Nasze wesele  :D
Ponieważ zanim wezmę ślub, chcę skończyć drugi fakultet, więc będziemy sobie ślubować za dwa lata, czyli 10. 09. 2011 roku  ;D Trochę długo, ale mam nadzieję, że dzięki Wam i forum dwa latka miną jak z bicza strzelił  :P
Tak się zastanawiam, czy już mogę zakładać wątek w odliczaniu, czy póki co pisać tutaj  ??? Czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie  ???  :P
Buziaki posyłam  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Ania jak ja  dolaczylam do forum, okolo rok temu, to przeczytaam ze odliczanko zaczyna sie okolo 100 dni przed slubem, ale teraz  to sie zmienilo i wiele dziewczyn rozpoczyna odliczanie wiele miesiecy przed.

Nie jestem pewna ale chyba juz widzialam odliczanko dziewczyny z 2011roku.

Ja osobiscie uwazam, ze jesli masz ochote rozpoczac odliczanie to nie ma przeciwwskazan  ;)
Pozdrawiam

Offline koty dwa

• nowicjusz
  • *
Postaram się wstrzymać jeszcze troszkę, ale nie wiem jak długo dam radę  ;D
A tak poza tym to chciałam spytać, czy Waszym zdaniem w trakcie wesela (sporą część stanowić będą młode osoby) bardziej sprawdza się wiejski stół czy też barman serwujący drinki?? Ostatnio usłyszałam, że znajoma będzie miała właśnie takiego barmana. .  Czy może któraś z Was miała do czynienia z barmanem podczas wesela? Bo o tym też trzeba już zacząć myśleć, niestety.  Jest podobnie jak z resztą: terminy w salach na 2010 rok pozajmowane, na 2011 też są już rezerwowane  :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Witajcie Kotki! ;D
Barman serwujący drinki? fajna sprawa :)
U nas niestety jest już za dużo gadżetów ;) a będzie na pewno wiejski stół.
Pozdrawiam serdecznie ;)

Offline myszka@
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2011
Hejka. 
Widze ze nie tylko JA i Moj A.   planujemy slub na rok 20011 ;).  Mam nadzieje ze w koncu pojawi sie wiecej takich ;)
« Ostatnia zmiana: 14 Września 2009, 17:17 wysłana przez myszka@ »

Offline ismenka1986

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.10.2009
Witajcie:) Myślę, że pomysł z barmanem jest bardzo fajny:)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Myślałam, że będę jedną  z nielicznych osób, które pojawia się na forum biorąć ślub w 2011, ale cieszy mnie że jest nas więcej.  Pozdrawiam.  Justyna :)

Offline gosiaczek252
  • entuzjasta
My też ślubujemy w 2011 i wbrew wszystkim zasada już założyłam odliczanie :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Witam, miłego buszowania. My też planujemy ślub w 2011..odliczanko założę więc chyba po nowym roku..ale też nie wie  czy wytrzymam ;D ::)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
 :hello: :skacza: fajnie ze jest nas coraz więcej :)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
hej :)
zakladaj odliczanko:), przeciez odliczasz i organizujesz :)!

komu ma niby przeszkadzac ze jeszcze tyle a tyle dni? hihi, chyba Tobie najbardziej, a to tylko argument "za".. widzialam takie wymierzone na ponad 2 lata odliczanka juz na forum, wiec nie bedziesz wcale pierwsza :)

czekamy na linka  ;D
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.