Muszę przyznać, że forum podczytuje od dłuższego czasu i mimo, że zajmuje to mnóstwo czasu, uwielbiam to robić!!! Uwielbiam czytać odliczanka, relacje ze ślubów i inne

dzięki temu mogę się pochwalić wiedzą na wiele tematów związanych z dniem, na który wszystkie czekamy Grin
(właśnie jestem na etapie podpisywania umów z zespołem, panem kamerą, fotografem i salą, i jak pojawiają się jakieś wątpliwości, mój M. pyta: a co na forum dziewczyny pisały na ten temat?

)
Dlatego na wstępie chciałabym Wam wszystkim bardzo serdecznie podziękować za to, że jesteście, że tak chętnie dzielicie się swoją wiedzą i pomagacie tym, które pomocy potrzebują. Za to, że żadnej nie zostawicie samej z jej problemami i potraficie poradzić w każdej sytuacji.
DZIĘKUJĘ

Właściwie to chyba nadszedł moment, żeby napisać coś o sobie

Mam na imię Ania, studiuję we Wrocławiu. Z moim M. jestem już 3,5 roku

od miesiąca z dumą noszę pierścionek zaręczynowy i planuję wspólnie z M. Nasze wesele

Ponieważ zanim wezmę ślub, chcę skończyć drugi fakultet, więc będziemy sobie ślubować za dwa lata, czyli 10. 09. 2011 roku

Trochę długo, ale mam nadzieję, że dzięki Wam i forum dwa latka miną jak z bicza strzelił
Tak się zastanawiam, czy już mogę zakładać wątek w odliczaniu, czy póki co pisać tutaj

Czy ktoś zna odpowiedź na to pytanie
Buziaki posyłam