hej..
matko, przed samym finałem naparwde nie ma na NIC czasu . Tyle jeszcze do podopisnania rzeczy...Ah.
Już się nie mogę doczekac ,ale tez i mam tyle obaw:) Cudowne uczucie:)
Fryzura na pewno bedzie upięta, ale ide na żywioł:) Moja fryzjerka zrobiła mi już cudną fryzurkę,ale jeszcze pwoedziała,ze coś pozmienia, a ja jej ufam:)
Makijaż będzie dyskretny i delikatny.
A pazurki- francuski z ozdobieniami na palcu, wiadomo którym:)
Dziś powiększalismy obrączkę narzeczonego, bo okazało się, że jest jednak za ciasna!!!

Boże,jak dobrze, że kazałam mu przymierzyć i zrpobilismy próbę,czy to ja mu swobodnie włożę na palec....
Do ślubu jedziemy mercedesem [zabijcie mnie nie pamiętam teraz dokładnie jakim...] , kolor ciemnozielony, prawie czarny.
Kończe, bo jeszcze obiecałam zadzownić do dekoratorki po 22 :/
To już tak blisko:) jak ja na to czekam...
"
"Do ślubu jedziemy mercedesem [zabijcie mnie nie pamiętam teraz dokładnie jakim...] , kolor ciemnozielony, prawie czarny. "
Juz wiem-znalazłam na internecie mercedes C220

Narzeczony mi wyjechał i nawet nie miałam kogo poprosić o pomoc. Na szkolenie wczoraj wyjechał... Na szczęście to jego ostatnie zadanie przed naszym ślubem. Jest mi teraz bardzo potrzebny, bo sama nie dam rady tego wszytskiego pozałatwiać:/
Uparliśmy się, że za całe wesele płacimy sami i sami również wszytsko załatwiamy, żeby nie fatygować rodziców, ale też i po to,żeby wszytsko było tak, jak my chcemy. Teraz trochę żałuję
Wczoraj rozmawiałam z dekoratorką. Robimy w sumie nieduże wesele [50os.] ale będzie kilkoro dzieci i ona zaproponowała nam taki... "kącik dla dzieci". Słyszałyście o czymś takim? Mają tam być np różne figurki i przedmioty zrobione z balonów - motylki, para młoda, kwiatki itd. W sumie moze być ciekawie, a przynajmniej dzieciaki będą miały jakieś zajecie;-)
Mam jeszcze pytanie opdnośnie księgo gosci- macie takową? Bo my mamy i pierwotnie od razu stwierdziliśmy, że będzie na sali, ale przecież niektórzy przyjdą tylko do kościoła, a też byłoby mi miło, gdyby złożyli tam swój wpis

Jak to rozwiązać? Wziąć do kościoła? ehh..sama już nie wiem
Poza tym,jeszcze ja nie mam białych pończoch,a narzeczony w ogóle bielizny jeszcze nie zakupił...Już sie zastanawiam,czy czasem nie zamówić na allegro;) Bo naprawde brak czasu!!!!