Autor Wątek: Zespół Acord z Polic  (Przeczytany 13428 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Zespół Acord z Polic
« dnia: 18 Lipca 2009, 08:45 »
Albo jestem ślepa albo nie ma wątku na ich temat.
Zespół ten grał wiele lat temu na weselu mojej siostry i zabawa była jak trza!!
Grali hity tamtych czasów a wesele trwało do 6 rano!
Goście byli na tyle zachwyceni zabawą że na poprawinach było o 3 osoby więcej!!!!!!! ;D
To było najlepsze wesele na jakim byłam!
W związku z tym szukając zespołu na nasz ślub nawet nie szukałam i od razu się spotkałam z nimi podpisując umowę.(ponad rok temu)
Teraz im bliżej wesela tym większe wątpliwości - dotyczy to wszystkiego z resztą!!! :-\
Moje wesele jest w piątek więc jeszcze może bym miała szanse coś zmienić.
Proszę wpiszcie opinie jeśli znacie ten zespół... w końcu ja ich ostatnio słyszałąm 10 lat temu :)Może się utwierdzę w tym że dalej grają super  ;D
kasia

Offline bahus

• nowicjusz
  • *
Odp: Zespół Acord z Polic
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Lipca 2009, 13:48 »
Witam jeśli chodzi o zespół ACORD,to grają dokładnie tak jak 10lat temu. Z polic na szczecińskim rynku liczą się tylko ERA BAND i THE BASSON . Ale pamiętaj jeśli masz fajnych gości zaproszonych na swoje wesele to nawet średnia kapela tego nie popsuje. Pozdrowionka :)))

Offline czarna_mamba

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Lipca 2009, 08:19 »
ale miło to czytać, ja mam właśnie The Bassters;D

Offline bahus

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 31 Lipca 2009, 08:23 »
Witam!!! the bastters ? ja mówiłem o the basson mówią też na nich bomble. Tylko trzeba ich pilnować z alko. . .  zwłaszcza prowadzącego,ale muzycznie są OK. Pozdrawiam.

Offline ewciaa80

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.02.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 2 Sierpnia 2009, 12:40 »
A ja byłam na weselu w Policach w hotelu Dobosz gdzie grał acord i powiem szczerze że my i nasi goście byli zadowoneni a nawet przychodzili z innych wesel i słuchali jak chłopaki grają.  Szczerze polecam!

Offline katrishja

• entuzjasta
« Odpowiedź #5 dnia: 2 Sierpnia 2009, 15:45 »
Postanowiłam nic nie zmieniać  chłopaki będa grać u nas :) Oczywiście dam znać jak było:)
kasia

Offline 86Magda
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.2008
« Odpowiedź #6 dnia: 3 Sierpnia 2009, 17:41 »
                                                                        Witam wszystkioch odwiedzających tę stronę!
Jeśli chodzi o zespół Acord w skrócie SĄ NAJLEPSI!!! Już praiwe rok temu jak grali na moim weselu, a jak tylko wspoimnamy je pierwsze co to super orkiestra!
Znajomi mówią że tak to sie jeszcze na weselu nie bawili !! Ja nie znałam zespołu wcześniej ale obecnie to jestem zadowolona z chłopaków potrafia rozkręcic każdego, uśmiechnięci i weseli ! Jesli ktoś bedzie mnie pytał to ja bez wahania ich polece . . .  Jesli chcecie sie dobrze bawic to tylko z zespołem Acord!!! pozdrawiam ich serdecznie!!!

ORTOGRAFIA
« Ostatnia zmiana: 2 Listopada 2009, 17:51 wysłana przez ela »

Offline fisiek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28-06-2003
« Odpowiedź #7 dnia: 3 Sierpnia 2009, 21:34 »
Szczerze polecam zespół ACORD.  Fajnie graja, zabawa podczas oczepin jest w deche.
U mnie na weselu wszyscy byli zadowoleni i bawili się do rana :)

Offline bahus

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 2 Listopada 2009, 17:29 »
Witam wszystkich,dwoje moich poprzedników to są członkowie zespołu AKORD,kto ich zna wie że uzywają termiologii "W dechę"itp. Nawet ktoś wyłapał to na policki forum gdzie Panowie logując się na takie same loginy, sami sobie robili darmową reklamę. Proponuje zajrzeć na ich stronkę i posłuchać demo lub obejrzeć video a wszystko będzie jasne czy to naprawdę taki suuuper zespół. Pozdrawionka dla wszystkich.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #9 dnia: 2 Listopada 2009, 17:52 »
Wystarczy wejśc w ich profil , zobaczyć że tylko się zarejestrowali , napisali jeden pochwalny post i zniknęli...
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline katrishja

• entuzjasta
« Odpowiedź #10 dnia: 4 Listopada 2009, 14:21 »
Jesli chodzi o Zespół Acord z Polic- chłopaki świetnie rozkręcali imprezę na naszym weselu!
Goście byli bardzo zadowoleni i my również :)
Widać było, że robią to z przyjemnością :) Ciągle uśmiechnięci i zadowoleni :)
Zabawy były dobrze zorganizowane i ciekawe:) a i po odczepinach dodatkowo umilali czas nam różnymi zabawami :)
Bardzo ich polecam!!
kasia

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Stycznia 2010, 00:01 »
witam  :) ja również polecam ten zespół, grali u mojej siostry 23. 08. 2008 i było super! ja w tym miesiacu bede załatwiać orkiestre na moje wesele i bez wahania dzwonie do nich :):):) :]   ciekawe ile będą kosztować :D bo co roku cena rośnie. . .  pozdrawiam

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #12 dnia: 15 Stycznia 2010, 22:12 »
netka -  z tego co wiem Acord rok 2011 ma już prawie cały zajęty ;/

Offline netka0003

• maniak
« Odpowiedź #13 dnia: 15 Stycznia 2010, 22:42 »
z tego co patrzylam na ich forum to maja jeszcze duzo wolnych terminow. . .  chyba ze to jaka stara niezaktualizowana lista. . .  :/ jutro bede wszystko wiedziala.  napisalam do jednego z acord'u na nk bo mam jego w znajomych :D :)  

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Stycznia 2010, 23:13 »
nie wiem kochana... ja wiem, ze jak dzwonilam spytac o swoj termin to pan mi powiedzal ze 2010 i 2011 to juz zajete maja ;D pzdr

Offline netka0003

• maniak
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Stycznia 2010, 23:19 »
no to bedzie lipa, cos czuje ze te wesele odlozy sie na inny rok. . .  :/ ale bede zla

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #16 dnia: 17 Sierpnia 2001, 03:33 »
Witajcie dziewuszki:-)Ja byłam z jakieś 3 lata temu na weselu,na którym grał zespół Acord z Polic. Muszę przyznac,że zabawa była świetna!:-D
Grali świetnie a do tego zorganizowali fajne imprezki i oczepiny. Tak jak pisałam to było 3 lata temu,więc może się coś zmieniło. . . ale na tamten czas zdecydowanie Super!:-)

Offline iwona19
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #17 dnia: 17 Sierpnia 2001, 05:11 »
Witam serdecznie u mnie na weselu także będzie zespół ACORD i powiem szczerze ,że nie słyszałam wcześniej żadnych złych opini na ich temat wręcz przeciwnie dużo osób polecało mi ten zespół. Mam już nawet podpisaną umowę z nimi i powiem,że panowie bardzo mili. A jeśli chodzi o ich stronę to na forum są aktualne zajete terminy więc mozna zobaczyc jakie są wolne. Na stronie podobają mi się ich nagranie:) przynajmniej śpiewają z życiem a nie zmęcą pod nosem. Wystarczy zobaczyć ile mają już zajętych terminów myślę,że to mówi samo za siebie. Pozdrawiam.

Offline iwona19
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #18 dnia: 17 Sierpnia 2001, 05:13 »
smęcą pod nosem przepraszam za pomyłkę.

Offline PIOTRG0707
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #19 dnia: 26 Kwietnia 2010, 19:53 »
co sądzicie o tym zespole??

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
« Odpowiedź #20 dnia: 31 Maja 2010, 10:37 »
czy jeszcze ktoś podzieli się opinią o tym zespole, poważnie się nad nim zastanawiamy.
Grają muzykę wesołą i biesiadną ale raczej w stylu dyskotekowym ale z drugiej strony mają przez to dobry kontakt z gośćmi, bardzo podobają mi się ich nagrania na you tubie i w najbliższym czasie chciałabym ich posłuchać na żywo. tylko boje się o wszystkie ciotki które nie nadążą...  ;D
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline bahus

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 31 Maja 2010, 11:26 »
Witam!!!
Ja już to co miałem powiedzieć o tym zespole to powiedziałem,ale jeśli chcesz usłyszeć moje zdanie to proszę.  Uważam że Panowie z tego zespołu kompletnie nie potrafią śpiewać,grając na imprezie dodają czegoś na swoje wokale co powoduje bełkot,pewnie przez to nie słychać fałszów. Fakt nie piją a może szkoda że tego nie robią. . . . Krótko dwóch krzyczących Panów do mikrofonów,non stop te same teksty,zamęczając ludzi disco-polo. Szkoda że mamy aż tak głuche społeczeństwo. . . Ale życzę dobrej zabawy,to tylko moje zdanie po weselu z grupą Acord.

Offline netka0003

• maniak
« Odpowiedź #22 dnia: 31 Maja 2010, 17:52 »
bahus  nie wiem skad ty wzielas/wziąłes taka opnię!

pierwszo slysze ze oni belkaczą.!

ja bede miala ta orkiestre na weselu, wiem jak graja i polecam. :-*

Offline bahus

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 31 Maja 2010, 19:06 »
Witam!!!
Jestem kelnerem w jednym z domów weselnych,i mam przegląd zespołów jakie grają na weselach,zdanie o tej kapeli jest moim prywatnym spostrzeżeniem więc proszę nie dociekać. Jeśli Pani wybrała ten zespół na swoje wesele widocznie to co sobą reprezentują Pani odpowiada. Mam nadzieję że przyjęcie weselne będzie takie jak Pani sobie wymarzyła. Pozdrawiam. 

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
« Odpowiedź #24 dnia: 31 Maja 2010, 23:02 »
jeżeli jest Pan na bieżąco z zespołami szczecińskimi to może słyszał Pan coś o zespole Klasz???? wiem że nie na temat... ale przy okazji..  :D
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline ewciaa80

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.02.2009
« Odpowiedź #25 dnia: 1 Czerwca 2010, 00:07 »
bahus = konkurencja

Offline bahus

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 1 Czerwca 2010, 16:19 »
Nigdy nie słyszałem na żywo  zespołu Klasz,a jeśli tak to nie zapadł mi w pamięci więc nie pomogę???.  A co do poprzedzającego wpisu to proszę o troszkę powagi jaka konkurencja. Na każdym forum gdy ktoś opisze źle zespół Acord zaraz pojawiają się wpisy,że to KONKURENCJA przeważnie to są te same loginy. Już ktoś to wyczaił na polickim forum. Widzę że panowie z tej grupy są czujni. . . . Trochę wstyd. Ja nie polecam żadnej grupy muzycznej,ale jak ktoś jest słaby to lepiej ostrzec żeby się ludzie nie ładowali na minę. To ostatni mój post na temat grupy Acord nie mam zamiaru przepychać się więcej z Panami z zespołu. Mam nadzieję że nie naruszyłem regulaminu forum. Pozdrawiam

Offline netka0003

• maniak
« Odpowiedź #27 dnia: 1 Czerwca 2010, 18:57 »
hehe dobre ;D

Offline PIOTRG0707
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #28 dnia: 3 Czerwca 2010, 11:55 »
Ja słyszałem że są bardzo dobrzy polecili mi znajomi .Słuchając ich podobają nam się mają fajny głos .Grają już długo na tym rynku.Mają wzięcie .Grają muzyke wesoła dużo disco polo ,biesiade  co na weselach jest najlepsza do zabawy dla młodych i starszych  gości.Grają 25 min na 5 min przerwy .to jest dużo:)Nierobią długich przerw.Więc postanowiliśmy ich wziąśc.A orkiestra i jedzeńie dobre to podstawa na weselu żeby się udało.

Offline sara99

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #29 dnia: 3 Czerwca 2010, 13:31 »
Byłam na weselu u kuzynki w maju i powiem szczerze że byliśmy z mężem mile zaskoczeni.  
Wcześniej nie znaliśmy tego zespołu i na naszym weselu grał inny ale jeśli dziś miałabym
wybrać zespół to myśle że wybrałabym acord.  Bardzo podobał nam się kunkurs z
przynoszeniem różnych rzeczy głównie męskiej garedroby przez dziewczyny - no i ten finał :) :) kupa śmiechu :).  
Jeśli chodzi o przerwy to dla mnie trochę za krótkie, ale za to muzyka OK.
« Ostatnia zmiana: 3 Czerwca 2010, 20:12 wysłana przez Olaa »