hm...czytałam o pewnych sposobach na określoną płeć....niestety ten artykuł przeczytałam niedawno, wiec ten ktoś, kto siedzi w moim brzusdzku bedzie niespodzianką.
1. Mówi się, że na dziewczynkę należy stosować dietę , w której przeważa nabiał, a na chłopca należy jeść słone i kwaśne. Taką diete należy stosować ok. 6 tygodni przez poczęciem. (kontrowersyjne jeśli chodzi o ilość soli w diecie

nadciśnienie)
2. Panowie, którzy lubują się w slipach mają wieksze szanse na spłodzenie córki niż syna, przez to, że męskie plemniki są wrażliwe na wysoką temp. Aspłodzeniu chłopca sprzyjają bokserki i luźne ubrania
3. Panowie uprawiający zawody: pilota, informatyka, kierowcy samochodowego i inne, które narazone są na działanie promieniowania elektromagnetycznego częściej płodzą córki, bo męskie plemniki są bardzo wrażliwe na stres i promnieniowanie.
4. Spłodzeniu męskiego potomka sprzyja zimny prysznic partnera (choć w innej gazecie czytałam, że dobrze aby kobieta tuż przed stosunkiem też zarzywała zimnego prysznicu ) - brrr.
5. Spłodzeniu dziewczynki sprzyjają codziennie odbywane stosunki, natomiast na chłopca- należy kochać się co 3 (?) dni.
6. Oczywiście odpowiednie pozycje

Ale jakie na kogo to nie pamiętam
Więcej nie pamiętam. To są wiadomości z gazetki "Dziecko - wydanie specjalne" .
Teraz oczywiście jestem w pracy, wiec nie stetty nie mam możliwości przepisania przepisów bądź na chłopca, bądź na dziewczynkę.