Autor Wątek: Vega z nową wokalistką  (Przeczytany 4797 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline palina55
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.09.2010
Vega z nową wokalistką
« dnia: 8 Lipca 2009, 14:47 »
Witam.
Czy u kogoś z Was grał zespół Vega już z nową wokalistką? Proszę o wasze opinie.

Offline kinia0309
  • nowicjusz
  • *
Odp: Vega z nową wokalistką
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Lipca 2009, 22:17 »
Witam!!!!
Tak grali u moich znajomych na weselu i już załatwiam ich na swoje wesele bo bardzo mi się podobało jak grają i prowadzą wesele  :) A nowa wokalistka ma zawodowy głos i super gra na saksofonie  :) Polecam

Offline palina55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Lipca 2009, 09:59 »
Dzięki za odpowiedź, uspokoiłaś mnie trochę.  ;D
Czy jeszcze ktoś może coś powiedzieć na ich temat?

Offline Jjonny
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Lipca 2009, 12:58 »
Zespół jest super- korzystna ta zmiana :). Bawiłem sie z nimi na weselu u znajomych.  Podpisałem umowe- na moje wesele-pełen profesjonalizm!!!

Offline palina55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Lipca 2009, 15:06 »
Dzięki. Niektórzy mówili, że bez poprzedniej wokalistki ten zespół nie będzie już tak dobry, a tu proszę.  :)

Offline kinia0309
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Lipca 2009, 23:11 »
wszystko kwestią gustu - mi się bardzo podobało - nie słyszałam ich w poprzednim składzie ale wg.  mnie było super . . 

Offline palina55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Lipca 2009, 19:53 »
Czy jeszcze jakieś sugestie...

Offline Andżela26
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4 lipiec 2009
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Lipca 2009, 14:16 »
Zespół Vega w nowym składzie grał na moim weselu.  Po prostu REWELACJA!! Podpisując umowę na początku roku troszkę się bałam jak się dowiedziałam, że stara wokalistka już nie śpiewa, ale cieszę się że zaufałam.  Nowa wokalista jest ładna, ma świetny głos…i do tego bombowo gra na saksie.  Uwierzcie - zespół wart polecania.  Do tego mają fajne oświetlenie (chyba laserowe) więc potrafią nieźle dać czadu z dymem, oświetleniem i rytmami iście z dyskoteki.  Jeżeli chcecie mieć udane wesele to ten zespół Wam to zapewni.  Cena warta jakości.

Offline palina55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Lipca 2009, 19:09 »
Coś czuję reklamę...

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #9 dnia: 13 Lipca 2009, 19:12 »
Sprawdzi się  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Andżela26
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 14 Lipca 2009, 08:49 »
Jestem świeżo po weselu więc dzielę się swoimi spostrzeżeniami.  Skoro zespół się sprawdził to warto go polecać dalej…U mnie na weselu bawiło się dużo młodych osób i bardzo nam odpowiadały dyskotekowe klimaty.  A i starsze osoby miały w czym wybierać.  Zresztą ktoś napisał, że sama sprawdzisz.  Ja ich polecam.  Naprawdę fajnie grają…

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #11 dnia: 14 Lipca 2009, 08:53 »
Sprawdzę ale nie zespół wiarygodnosc postów  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline palina55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 15 Lipca 2009, 13:18 »
A czy ktoś jeszcze słyszał Vegę z nową wokalistką?

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 15 Lipca 2009, 20:13 »
Najbardziej wiarygodne są posty które juz sa torche na forum no i nie maja 1-2 odpowiedzi .

Czesto tak jest ze takie wychwalania są pisane przez osoby o którą się pytamy .

Tak wiec palina55 poczekaj moze na kogoś z większa iloscią postów :)

Offline palina55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Lipca 2009, 21:56 »
Tak też zrobię, mi też to wszystko wydało się dziwne...

Offline Andżela26
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #15 dnia: 16 Lipca 2009, 08:30 »
Nie rozumiem Waszych rozważań.  Czy pochwała oznacza od razu reklamę?? Przecież jako gość mam prawo mieć taką opinię i wystawiać rekomendacje dla zespołu.  A ilość postów nie ma tutaj znaczenia.  Jeżeli coś się u Ciebie Palina55 sprawdziło albo podobało to pewnie też polecasz dalej.  Uważam że zawsze należy uzasadnić swoją opinię a powiedzenie: "fajnie", albo "grali ok" jest mało precyzyjne.  A każdy ma własne zdanie i odczucia.  Chciałaś znać opinię to ją napisałam.

Offline palina55
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 8 Września 2010, 10:12 »
Jesteśmy już po weselu i dziś z czystym sumieniem możemy polecić zespół Vega. Przed dwoma miesiącami znowu zmieniła się wokalistka i trochę się obawialiśmy, ponieważ nie słyszeliśmy jak śpiewa. Okazało się, że dziewczyna ma piękny głos i jest naprawdę miła. Gdybyśmy mieli wybierać jeszcze raz, nasz wybór na pewno padłby na Vegę.

Offline justyna i lukas
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #17 dnia: 14 Września 2010, 20:56 »
Hmm.  jeżeli śpiewają tak jak na swoich demówkach to powodzenia. . . .  O grze nie ma co pisać, bo jej tam nie ma.  Światełka wszystkiego nie naprawią i nie nadrobią.  Pozdrowionka.

Offline munia865
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #18 dnia: 17 Września 2010, 20:15 »
witam czy piszecie o zespole muzycznym Vega z Bydgoszczy bo jest ich kilka w calej polsce. . .  a ta nowa wokalistka to ta ładna blondyneczka? moj narzeczony jest nią zachwycony a ja się trochę obawiam.  W ten jeden najważniejszy dzień to ja chciałabym przyciągać wzrok a nie ładna wokalistka. . .  hihi. . .

Offline majka_84
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.10.2010
« Odpowiedź #19 dnia: 20 Września 2010, 10:38 »
hahahaha ale się uśmiałam! Faktycznie, słuchałam tego demo na stronie i . . .  ! Może gdyby w tym zespole zmieniła się wokalistka ale też wokalista to dałoby się tego słuchać.  Swoją drogą jak ktoś takie domo wkłada na stronkę to musi mieć "super" wyczucie smaku.   ;D

munia865 - też bym nie chciała, żeby mój świeżo poślubiony mąż gapił się na ładną wokalistkę.  Myślę, że ważniejsze jest to, żeby zespół dobrze grał a przede wszystkim śpiewał . . .   ;D jeśli przy okazji dobrze wygląda to Ok, ale dla samego wyglądu zespołu bym nie kupiła!

Offline Aga i Paweł

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #20 dnia: 6 Listopada 2010, 21:45 »
Ślub mieliśmy 21. 08. 2010r.  Mogę tylko powiedzieć, że byliśmy bardzo zadowoleni z zespołu Vega.  Zagrali nam w trzyosobowym składzie.  Goście bawili się po prostu znakomicie.  Jeśli chodzi o wokalistki to mają rzeczywiście piękne głosy.  A co do urody Pań, śmieszne jest dla mnie stwierdzenie "też bym nie chciała, żeby mój świeżo poślubiony mąż gapił się na ładną wokalistkę".  To może wcale nie zapraszaj ładnych kobiet na wesele :D Jeśli chodzi o demo grupy, to rzeczywiście na żywo wypadają duuużo lepiej.  Proponuję umówić się z Panem Damianem na posłuchanie ich podczas występu.  Łatwiej będzie w ten sposób podjąć decyzję niż posiłkować się opiniami innych.  Gusta są różne.  My z mężem możemy ze swojej strony jedynie zapewnić o uczciwości i  profesjonalizmie grupy. 
Pozdrawiam przyszłe żony i mężów;)

Offline Marlena i Krzysiek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2010
« Odpowiedź #21 dnia: 29 Listopada 2010, 21:40 »
Kochani, ślubowaliśmy w sierpniu i mieliśmy ten zaszczyt mieć w grającym składzie dwie wokalistki, które wykazały się pełnym profesjonalizmem :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zespołu, repertuaru jaki przygotowali pod nasze i naszych gości gusta, oświetlenia, nagłośnienia i efektów specjalnych ;) Grali do białego rana i po 12h nie było słychać zmęczenia i zadyszki:) Wszystkim poszukującym i niezdecydowanym polecamy gorącą zespół Vega, umówienie się z p.  Damianem i dopięcie szczegółów i Waszych oczekiwań co do super zabawy, a napewno nie pożałujecie :D Dziękujemy Vega, M&K