Autor Wątek: K&K 22 Maj 2010  (Przeczytany 2889 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katia25

• użytkownik
  • **
K&K 22 Maj 2010
« dnia: 24 Czerwca 2009, 14:42 »
Witam wszystkich serdecznie:)

Od jakiegoś czasu przeglądam forum i muszę przyznać, że bardzo uzależnia:) A to chyba dlatego, że jest tu tyle ciekawych i jednocześnie przydatnych wątków:) Na początku mojej przygody z forum prawie całe noce tu spędzałam - teraz mamy już sale i zespół więc emocje troszkę się uspokoiły. 

A teraz kilka słów o nas:  Ja mam na imię Kasia(na co nick wskazuje :mrgreen: ) a mój narzeczony Krzyś:) Nasz Ślub odbędzie się 22 maja 2010 roku w Hotelu Nord, a zagra nam zespół Fair Play.  Powiem szczerze, że termin majowy w Nordzie udało nam się zarezerwować jakiś miesiąc temu i czytając wasze komentarze o tym jak wszystko jest tam pozajmowane uważamy się za szczęściarzy bo bardzo nam się podoba to miejsce i cały zespół Norda.  Co do zespołu to nie było łatwo. . . zdecydowaliśmy się na Fair Play troszkę ze względu że został nam polecony przez właściciela Hotelu, a po części dlatego dzięki spotkaniu z P.  Małgosią z tego zespołu, która bardzo fajnie nam wszystko przedstawiła.  Dodam jeszcze, że bardzo nam się podoba jakoś ich śpiewania, ale to nie był jedyny zespół nad którym się zastanawialiśmy.  Mam nadzieję, że dokonaliśmy dobrego wyboru bo cena za ich usługi nie jest mała.  :-\

Teraz zastanawiamy się nad kamerzystą przyznam, że jak na razie mam upatrzonego REC VIDEO oraz Dziedzic Film.  Może ktoś mógłby mi doradzić co do tych dwóch firm, a może znacie jeszcze kogoś lepszego :)

Co do fotografa zastanawiamy się czy w ogóle się zdecydować.  Myślimy o tym żeby w dniu ślubu udać się po błogosławieństwie do jakiegoś fajnego studia, a sesję w plenerze wykonać sobie samemu:) tzn.  mamy dobrej klasy lustrzankę, troszkę się bawimy fotografią i moglibyśmy poprosić znajomych o pomoc w przeprowadzeniu takiej sesji samemu ?? Obawiam się tylko czy później nie będę tego żałować:) Co o tym sądzicie??

Ale się rozpisałam:) Pozdrawiam wszystkich i obiecuję, że to nie ostatni mój wpis:)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Odp: K&K 22 Maj 2010
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Czerwca 2009, 11:44 »
Witaj Katia na forum! :-*
Mogę Ci troszkę doradzić w wyborze kamerzysty :)
My wybraliśmy Dziedzica i myślę, że jest to obecnie najlepsza firma w tej branży ;)
Byliśmy również na prezentacji u Pana Zająca, którego filmy także nam się podobały, jednak Dziedzic nas zaczarował ;) ;D

Co do Waszej sesji to nie wiem co mam Ci doradzić, bo dla mnie np. pamiątka w postaci zdjęć będzie bezcenna!
My przykładamy więc, do tego tematu dużą wagę, i zdecydowaliśmy się wybrać dosyć kosztowny pakiet, w którym będzie sesja w studiu, reportaż i sesja w plenerze oraz przepiękny album z wybranymi zdjęciami :)
Już się nie moge doczekać!!! ;D ;D ;D
Kasiu, jeżeli dla Was zdjęcia nie mają aż takiej "mocy", to myślę, że nie warto wydawać tyle pieniędzy, skoro możecie je mieć za darmo... ;)
A pamiątka i tak będzie!! :)
Życzę powodzonka w poszukiwaniach!
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 25 Czerwca 2009, 11:47 wysłana przez aagatkaa »

Offline katia25

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Czerwca 2009, 21:45 »
Agatka dziękuję bardzo za odpowiedź!

Także uważam, że Dziedzic robi najfajniejsze filmy.  Jak do tej pory oglądaliśmy tylko prezentacje na stronach internetowych i muszę przyznać, że tylko Dziedzic zrobił na nas wrażenie:) Także pewnie w ostateczności na niego się zdecydujemy, ale chętnie bym jeszcze rozważyła inne opcje. 

Co do zdjęć to mają one dla nas ogromne :))) znaczenie i nie wyobrażam sobie żeby ich nie było w ogóle, albo "takie sobie".  Zastanawiam się tylko czy warto brać jakąś profesjonalną firmę do tego czy robić sobie je we własnym zakresie ( jak już wspomniałam) zajmujemy się fotografią amatorsko, mamy dobry sprzęt i dużo fajnych pomysłów:) a dodatkowo za tym przemawia fakt, że tylko dwa studia fotograficzne w szczecinie robią zdjęcia które odpowiadają nam w 100%, ale koszt ich usługi wg mnie jest stanowczo za duża:(  A fotografie tańszych firm nie są aż tak olśniewające:D Dlatego jeśli ktoś zna kogoś kto robi fajne, profesjonalne zdjęcia po przystępnej cenie to proszę o info:D:D:D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Czerwca 2009, 12:03 »
Kasiu w takim razie, uważam że skoro będziecie mieć sesję w studiu, to tą w plenerze możecie jak najbardziej zrobić sami!!
Te zdjęcia ze studia będą już profesjonalnie obrobione, więc będziecie mieć spokojną głowę! Sesja w plenerze jest już bardziej na luzie więc można zaszaleć! ;) ;D A skoro macie takie zdolności i pomysły to czemu nie!!

Życzę powodzonka! Pozdrawiam :)

Offline aga.kwa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Lipca 2009, 12:35 »
 :hello:

Offline katia25

• użytkownik
  • **