Witam wszystkich serdecznie:)
Od jakiegoś czasu przeglądam forum i muszę przyznać, że bardzo uzależnia:) A to chyba dlatego, że jest tu tyle ciekawych i jednocześnie przydatnych wątków:) Na początku mojej przygody z forum prawie całe noce tu spędzałam - teraz mamy już sale i zespół więc emocje troszkę się uspokoiły.
A teraz kilka słów o nas: Ja mam na imię Kasia(na co nick wskazuje
) a mój narzeczony Krzyś:) Nasz Ślub odbędzie się 22 maja 2010 roku w Hotelu Nord, a zagra nam zespół Fair Play. Powiem szczerze, że termin majowy w Nordzie udało nam się zarezerwować jakiś miesiąc temu i czytając wasze komentarze o tym jak wszystko jest tam pozajmowane uważamy się za szczęściarzy bo bardzo nam się podoba to miejsce i cały zespół Norda. Co do zespołu to nie było łatwo. . . zdecydowaliśmy się na Fair Play troszkę ze względu że został nam polecony przez właściciela Hotelu, a po części dlatego dzięki spotkaniu z P. Małgosią z tego zespołu, która bardzo fajnie nam wszystko przedstawiła. Dodam jeszcze, że bardzo nam się podoba jakoś ich śpiewania, ale to nie był jedyny zespół nad którym się zastanawialiśmy. Mam nadzieję, że dokonaliśmy dobrego wyboru bo cena za ich usługi nie jest mała.
Teraz zastanawiamy się nad kamerzystą przyznam, że jak na razie mam upatrzonego REC VIDEO oraz Dziedzic Film. Może ktoś mógłby mi doradzić co do tych dwóch firm, a może znacie jeszcze kogoś lepszego
Co do fotografa zastanawiamy się czy w ogóle się zdecydować. Myślimy o tym żeby w dniu ślubu udać się po błogosławieństwie do jakiegoś fajnego studia, a sesję w plenerze wykonać sobie samemu:) tzn. mamy dobrej klasy lustrzankę, troszkę się bawimy fotografią i moglibyśmy poprosić znajomych o pomoc w przeprowadzeniu takiej sesji samemu ?? Obawiam się tylko czy później nie będę tego żałować:) Co o tym sądzicie??
Ale się rozpisałam:) Pozdrawiam wszystkich i obiecuję, że to nie ostatni mój wpis:)