Autor Wątek: Niestandardowa obrączka? Co myślicie?  (Przeczytany 2605 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Niestandardowa obrączka? Co myślicie?
« dnia: 10 Czerwca 2009, 15:44 »
Mam taki dylemacik związany z moja obrączką. Otóż zastanawiam się bardzo podoba mi się ten pierścionek:

Jak myślicie? Może on być moją obrączką? Proszę o opinie  8)

No i jak dobrać obrączkę przyszłego męża?
Macie jakieś pomysły?  ???

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Odp: Niestandardowa obrączka? Co myślicie?
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Czerwca 2009, 20:28 »
jako pierścionek śliczna... mi też takie się podobają  :)

może zapytaj przyszłego co on na to... męska wersja mogłaby być taka sama tylko bez kamienie ale nie wiem czy Twój PM chciałby taką nosić (faceci są jednak praktyczni a poza tym częściej wykonują prace przy których taka obrączka mogłaby haczyć)

inne rozwiązanie to dwie zupełnie różne obrączki... coraz częściej się to praktykuje (chyba ta "moda" idzie do nas z Zachodu  ::)) ... mi akurat takie rozwiązanie się nie podoba bo uważam, że obrączki powinny stanowić komplet ale zawsze to jakieś wyjście

no i wyjście nr 3 .... kupcie bardziej tradycyjne obrączki a narzeczony niech Ci sprezentuje ten pierścionek  ;)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Czerwca 2009, 22:42 »
No opcja numer 3 jest jak najbardziej kusząca i na pewno możliwa do zrealizowania, ale problem polega na tym, że ja nie jestem typem "pierścionkowym"  ;D Sama myśl, że do zaręczynowego dojdzie obrączka już jest dla mnie ... ilością chyba maksymalną. Zawsze nosiłam jeden pierścionek. Trzy to chyba bym nie dała rady  ;)

Opcja numer 1 ciekawa aczkolwiek myślę, że na takie wywijasy by się nie zgodził jednak. Kurczę, a może pasowałaby gładka z białego złota półokrągła?

Jedyne zastrzeżenie mojego ukochanego to to, że ona "mało obrączkowa" jest ;)

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Czerwca 2009, 06:52 »
zawsze mozna sciagnac zareczynowy, a ten nowy :) nosic np na jakies oakzje:) Jako pierscionek wwydaje mi sie bardzo ladny, ale jako obraczka, to nie wiem czy dla mnie nie bylaby za duza, ale to trzeba byloby sprawdzic:)