Autor Wątek: Imperium Wizazu Szczecin - Opinie  (Przeczytany 15771 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
Imperium Wizazu Szczecin - Opinie
« dnia: 9 Czerwca 2009, 18:08 »
Pomocy!!! Dziewczyny, prosze o opinie na temat Imperium Wizazu w Szczecinie.  Slyszalam rozne opinie na ich temat i juz sama nie wiem co mam myslec.  Zapisalam sie na fryzurke slubna oraz na makijaz.  Bylam w salonie fryzjerskiem na Bukowym i sie zalamalam :'( :boks_4: Pomocy!!!! :drapanie:

Offline dezoszate

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.05.2009
Odp: Imperium Wizazu Szczecin - Opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Czerwca 2009, 19:47 »
Ja robiłam w Imperium próbny makijaż, którym nie byłam zachwycona, natomiast fryzurka ślubna wyszła dokładnie taka jak chciałam, byłam bardzo, bardzo zadowolona :)

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Czerwca 2009, 20:03 »
 :Daje_kwiatka:  dziekuje slicznie za Twoja opinie sezoszate.  A czy moze pamietasz ime fryzjera i wizazystki?

Offline dezoszate

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.05.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Czerwca 2009, 18:15 »
imienia wizażystki nie pamiętam, koniec końców wybrałam inny salon i byłam bardzo zadowolona, natomiast jeśli chodzi o fryzjerów to korzystam z usług Dawida lub Marka

Offline agneska21

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Czerwca 2009, 23:59 »
Ja jak tylko jestem w Polsce oddaje swoje wloski pod opieke Dawidowi.Farbowanie, strzyzenie i na fryzurce tez bylam.Naprawde jest profesjonalista, slucha klienta, umie doradzic czy podpowiedziec, a do tego jest szalenie sympatyczny i kulturalny.
Zapomnialam dodac, ze na makiijazu tez bylam przed jakas impreza.Generalnie po kilku moich sugestiach i poprawkach bylo ok, ale bez rewelacji.Czulam sie jakos nienaturalnie, jakby makijaz byl ciut przesadzony w stosunku  do mojej urody

Offline asiulek26
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Lipca 2009, 20:23 »
nie chcę tu krytykować absolutnie, ale koleżanka iz fryzury i makijażu nie była zadowolona
może to przypadek nie wiem
ale moim zdaniem róbcie makijaże i fryzury wcześniej by nie było rozczarowań

Offline sylwia-coco
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Listopada 2009, 19:32 »
Robiłam tam fryzurę oraz makijaż na próbę w lipcu tego roku.  Niestety byłam bardzo niezadowolona z tego co mi zrobili.  Poszłam z konkretnym zdjęciem fryzury, na co pan Marek, stwierdził, że to nie jego styl.  Skoro nie jego styl, to mógł się nie podejmować tej fryzury!! Fryzura tradycyjna - upięcie, kok ślubny, do tego diadem.  Pan Marek zrobił mi dziwną konstrukcję na głowie, bez symetrii, poprostu nie wiem co to było!!! Wogóle nie przypominało uczesania ze zdjęcia, jednym słowem tragedia!!!!! Potem Pani, której imienia (na jej szczęście) nie pamiętam, zrobiła mi makijaż ślubny - ciężki, ciemny, który dodał mi chyba ze 20 lat.  Jak podeszłam do lustra, to nie poznałam się sama siebie, wstydziłam się wyjść na ulicę do auta, a potem się popłakałam.  Tak doradzają styliści z Imperium Wizażu na Jagiellońskiej!!!!! Na dodatek wszyscy patrzeli i mówili jak pięknie wyglądam a widać było, że to nie prawda.  Namawiali mnie na kolejną fryzurę i makijaż na próbę, ale ileż można dawać szans marnym stylistom, za które oczywiście każą sobie za każdym razem płacić.  Oprócz tego salon prowadzi złą politykę, gdyż umawiają za dużo klientek i tu ewidentnie P.  Marek się nie wyrobił z moją próbną fryzurą i upinał mi ją chyba na chybił trafił w ciągu 10 min, a klientka czekała już od 0,5 h.  Oczywiście wina była po mojej stronie, gdyż jak stwierdził Pan "stylista" - "mam za dużo włosów, przez co długo się suszą i i nie mieszą w wielkości upięcia", jakiego zdjęcie przyniosłam ze sobą.  Jakoś dla mojej fryzjerki, która mnie wkońcu uczesała na mój ślub, nie  było takiego problemu.  Oczywiście wypisałam się z wszytskich terminów w Imperium Wizażu.  Podsumowując, nie polecam tego salonu, gdyż styliści do których trafiłam nie mają kompletnego pojęcia o tym, jak ma wyglądać panna młoda, czyli lekko, świeżo, wypoczęta a nie jak umęczona życiem 40-latka, która za karę wychodzi za mąż lub jak "zła macocha z Królewny Śnieżki" z czymś na głowie!!!

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Stycznia 2010, 08:53 »
A ja byłam zadowolona z farbowania. Pan Marek M bardzo ładnie pofarbował moje długie włosy i je uczesał.Nie mam sie do czego przyczepić. jedyne co mi przeszkadzało, to to,że za dużo ludzi się tam kręci, a to pani recepcjonistka, a to ktoś z zaplecza z kawusią, a to jakaś koleżanka koleżanki....

Offline agusia12345
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.06.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Maja 2010, 14:22 »
Byłam dziś w Imperium Wizażu na uczesaniu i makijażu próbnym na ślub, muszę przyzać że jestem pod ogromnym wrażeniem efektu końcowego-wyglądam poprostu olśniewająco!Bardzo polcam ten salon, jest naprade profsjonalny!Pozdrawiam  :D

Offline kasieex
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Maja 2010, 14:40 »
Jakis czas temu , zkolzenkamki mialysmy wspolna impreze i bylysmy wszytskie u p.Marka ... Masakra z uczesaniem .... Zadna z nasz nie byla zadowolna ... Mysle , ze on ma opanowanych pare "uczesan" i tego sie trzyma ... Jak mojej koelznaki mama poszla do niego , zrobil jej taka sama fryzure jak mi... Do obu nas kompetnie nei pasowala i co innego obei chcialysmy ... W domu glowa pod wode i tyle , szkoda tylko czasu , nerwow i pieniedzy...
Makijazu nie mialam tam robionego ...

Offline kasieex
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #10 dnia: 22 Maja 2010, 14:42 »
Zapomnialam dopisac , ze wiekszosc kobiet namawia na chociaz jedna kokarde z wlosow ... Nie dajcie sie namowic ! Masakra ...

Offline agusia12345
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.06.2010
« Odpowiedź #11 dnia: 22 Maja 2010, 15:14 »
Chciałabym dodać że p.  Marek z tego co mi wiadomo nie pracuje w Imperium już od ponad 6 miesięcy, więc bez obaw moje Panie ;) Jeśli mogę kogos polecić jeśli chodzi o uczesanie ślubne to z pewnością będzie to p.  Marta, która dziś mnie czesała, jestem naprawde zadowolona!Moja koleżanaka była u p.  Weroniki i też była zachwycona efektem.  Szczerze polecam!

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #12 dnia: 22 Maja 2010, 15:42 »
Chodziłam do Imperium kilka razy na strzyżenie i farbowanie do p. Magdy (miałam niedaleko z pracy) i byłam zadowolona, obcięła mnie tak jak chciałam i kolor też dobrze dobrała, ale Ona chyba tam już nie pracuje.
Natomiast jeżeli chodzi o p. kosmetyczkę to jak dla mnie totalna porażka! Byłam u Niej jak już byłam w wysokiej ciąży na regulacji brwi i hennie, (zależało mi na czasie, bo robiłam brwi i włosy jedno po drugim, a że bolał mnie kręgosłup to nie mogłam za długo siedzieć) i nie dość, że zapomniała o mnie i była w Berlinie na zakupach, to jeszcze po zrobieniu włosów (miały być najpierw brwi, a potem włosy) musiałam na nią czekać z pół godziny. Brwi zrobiła mi takie trójkątne jakbym była ciągle zdziwiona i wmawiała mi, że tak się teraz nosi!
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #13 dnia: 22 Maja 2010, 17:02 »
Tylko że to Ty masz nosić te brwi i Tobie mają pasowąc !
Nie robi się czegoś bo to modne ale robi się tak aby pasowało :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #14 dnia: 22 Maja 2010, 17:25 »
Gagatko, o której pani kosmetyczce mówisz? Pani Edycie (właścicielka) - szczupłej brunetce, czy o pani Beatce - blondynce?
Pytam bo ja chodzę do pani Beatki na brwi (do naszej Eli do Stargardu jednak mam kawałek) i ZAWSZE jestem bardzo zadowolona.

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Maja 2010, 18:44 »
Tylko że to Ty masz nosić te brwi i Tobie mają pasowąc !
Nie robi się czegoś bo to modne ale robi się tak aby pasowało :)
Ano właśnie! Kurczę szkoda Elu, że nie pracujesz w Sz-nie.
Nie pamiętam jak ma na imię ta pani, ale ma ciemne (chyba czarne) włosy i jest szczupła.
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #16 dnia: 22 Maja 2010, 21:57 »
Byłam swego czasu stałą klientką w  Imperium Wizażu,piszę w czasie przeszłym bo bo więcej tam nie pójdę .Przy ostatniej mojej wizycie prawie się popłakałam z rozpaczy.Sprawa dotyczyła zwykłego strzyżenia,jednak na hasło,że zapuszczam włosy zostałam tragicznie,asymetrycznie"opitolona"  przez jedną z  fryzjerek(nie będę pisać po imieniu).Koleżanki,znajome,którym poleciłam ten salon również nie były zadowolone.Poza tym panuje tam straszny kołchoz i mają opoźnienia

Offline Kokieteria

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 5 Sierpnia 2010, 14:44 »
Ja też nie polecam: wyszłam niezadowolona :(