alikaj Jescze moja droga do końca nie zdecydowałam. Poczekam aż przyjedzie suknia (połowa lipca) i wtedy będziemy się zastanawiać z Paniami ze sklepu -przytargam mamę i świadkową:) Może jednak skoczy się na welonie hmmm sama nie wiem.....
Madziulka83Witam Cię serdecznie Madziulko nasze daty są baaardzo zblizone- ja biorę ślub w pt stąd nie ma nikogo z takim samym dniem . Spowodowane to było brakiem wolnych sobót w Duecie w Goleniowie a w październiku nie chcieliśmy jakos.
Mam nadzieje, że naszym gościom nie przysporzy to kłopotu -choć znajomi się bardzo ucieszyli faktem że niedziela pozostanie im na odpoczynek a wziąść 1 dzień urlopu na szczęście nie stanowi dla nich problemu:D:D hehe nigdy nie sądziłam ze bedę brać slub w piątek a ksiądz w sumie był bardzo kochany i nie robił żadnego problemu wręcz przeciwnie:D
Matrix 0007Co do zaproszeń to już są gotowe...hmmm szczerze nie tak je sobie wyobrażałam (papier bazowy który stanowi tło miałam zamówić inny w ostatniej chwili zmieniłam zdanie- hmm niepotrzebnie no ale cóż jest jak jest) do tego papier na którym drukowalam tekst też przyszedł nietaki jak trzeba i kupiłam zupełnie nowy sliczny

Ostatecznie wyglądają bardzo ładnie elegancko.
Innowacją w nich jest to, że w paczce było 6 różnych podkładów(po 12 z każdego) i np. jak wysylam zaproszenie do wujków, cioć i ich dzieci - to celowo robilam tak żeby kazdy z nich miał inny papier-będzie ciekawiej.
Postaram się zrobić jakieś fotki

bo aparat moj nie dziala a bede dzis u mamy z okazji ich święta więc może się uda.