Autor Wątek: Najlepszy zespół ze Szczecina pod względem wodzirejowania  (Przeczytany 1431 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
i bawienia gosci, proszę o opinie :)

Offline missmax

• entuzjasta
Odp: Najlepszy zespół ze Szczecina pod względem wodzirejowania
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Maja 2009, 20:05 »
hej mariposa221  , pytałaś mnie o zespół - który grał u mnie na weselu. Ja się sprawdzili, no to Ci napisałam, że z wodzirejowaniem i prowadzeniem wesela to było różnie. także, dobrze, że utworzyłaś ten wątek. Może komuś będzie pomocny, przy wyborze zespołu.

Ja mogę przyznać, że zespół, który grał u mnie - to grali dobrze - ale no mieli problemy z przekazem do ludzi i prowadzeniem wesela (no szkoda, ale trudno). W sumie ... wytańczył sie i wybawiłł się ten z gości, który miał się wybawić. Choć wolałabym, żeby wszyscy się bawili i się naprawdę wybawili. A tego nie zauważyłam.....

Żałuję bardzo, że nie wzięłam zespołu COMBO. Oglądając wczesniej  ich filmy na necie stwierdziłam - że to jest to! Fajnie prowadzili wesele no i wokale super. Jednak troszkę za dużo chcieli za granie i zarazem wyprowadzenie (w sumie - znali swoją wartość), także ... poszukiwałam tańszego i także dobrego zespołu. .   . . No bo miałam taki budżet, a nie inny.

Także mogę polecić pana z MINI BAND - chyba był wodzirejem kiedys jak grał w mniejszym składzie z dziewczyna u mojego brata i mi się podobało.

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
Odp: Najlepszy zespół ze Szczecina pod względem wodzirejowania
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Maja 2009, 21:09 »
Dziękuję Ci bardzo za podpowiedź. Z zespołem Combo właśnie mam zamiar się spotkać w przyszłym tygodniu na rozmowę. Tym bardziej że cenę na przyszły rok mają taką samą tzn. 3tys. zł i tyle samo chce też zespół, który był na Twoim weselu. Myślałam też o Miniband, Trzynastce i Savio. Wybór zespołu jest chyba najważniejszym wyborem i trzeba to dobrze przemyslec. W sumie ciężko cokolwiek przewidzieć, bo często zdarza się tak,że ten sam zespół na jednym weselu wypada świetnie a na innym kiepsko i jak tu być mądrym...