hej mariposa221 , pytałaś mnie o zespół - który grał u mnie na weselu. Ja się sprawdzili, no to Ci napisałam, że z wodzirejowaniem i prowadzeniem wesela to było różnie. także, dobrze, że utworzyłaś ten wątek. Może komuś będzie pomocny, przy wyborze zespołu.
Ja mogę przyznać, że zespół, który grał u mnie - to grali dobrze - ale no mieli problemy z przekazem do ludzi i prowadzeniem wesela (no szkoda, ale trudno). W sumie ... wytańczył sie i wybawiłł się ten z gości, który miał się wybawić. Choć wolałabym, żeby wszyscy się bawili i się naprawdę wybawili. A tego nie zauważyłam.....
Żałuję bardzo, że nie wzięłam zespołu COMBO. Oglądając wczesniej ich filmy na necie stwierdziłam - że to jest to! Fajnie prowadzili wesele no i wokale super. Jednak troszkę za dużo chcieli za granie i zarazem wyprowadzenie (w sumie - znali swoją wartość), także ... poszukiwałam tańszego i także dobrego zespołu. . . . No bo miałam taki budżet, a nie inny.
Także mogę polecić pana z MINI BAND - chyba był wodzirejem kiedys jak grał w mniejszym składzie z dziewczyna u mojego brata i mi się podobało.