co do "Księgi Faktów" to ja bym obstawiała, że to jakiemuś facetowi. Tata, dziadek, wujek, brat? Babie takiej książki nie dawaj
u mnie byłaby idealna dla taty - także w pełni zgadzam sie z Beth
A ja mam nadal problem....z teściem - on mieszka z przyjaciółką, małż kobite akceptuje ale nie na tyle żeby jej prezenty wręczać i pomyślałam żeby im kupić taki "zbiorowy" prezent

- może kosz dobroci wg pomysłu Agnieszki

Sama nie wiem, chyba byłby na miejscu - jak myślicie
Tacie chcę kupić jeko ukochane z dzieciństwa Rekreacje Mikołajka

i coś z bielizny Hendersona, o ile nie będzie za drogo
Małż dostanie perfumidło Joop-a i szaliczek bo lata z gołą szyją a potem chrząka;
Mama zawieszkę z bursztynu oprawioną w srebro (zamówiłam u jubilera w Gdańsku i muszę powiedzieć, że jest piękna - będzie jej pasowała do kolczyków które dostała od nas na urodzinki i bardzo je lubi);
Teściowa dostanie skórzane rękawiczki (podobno się nie daje, ale co mi tam) - teściowa ma imieniny w Wigilię więc coś jeszcze być musi może jakiś ładny bukiet imieninowy;
Teść z przyjaciółką chyba kosz z łakociami;
Dziadkom chyba kocyk dam, zastanawiam się jeszcze (czasu nie za wiele);
Będzie tez u rodziców moja kuzynka z synem i tu mam problem -
jej kupię kosmetyczkę taki kuferek ale
jemu nie mam pojęcia - ma 9 lat i jest dość rozgarnięty, jak na swój wiek

zabawki odpadają a chciałabym drobiazg;
Małża chrześniak dostanie grę;
A moja chrześnica srebrne kolczyki;
Uff, skończyłam
Ciekawe, co mnie Mikolaj przyniesie....jak na razie zrobiłam sobie prezent sama - za moją świątweczną premię zamówiłam sobie obraz z krakowskiej galerii

, kiecę i mam zamiar kupić coś jeszcze (jak mi wystarczy) do domu może szafki nocne (podobają mi się takie z rattanu)