Autor Wątek: Monika i Leszek 10 październik 2009 r  (Przeczytany 2274 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Monika i Leszek 10 październik 2009 r
« dnia: 10 Kwietnia 2009, 22:00 »
Witajcie!
To mój drugi wątek w tym samym miejscu - pierwszy przez pomyłkę skasowałam :( Przepraszam za to Wszystkie Dziewczynki, które tu mnie wspierały. Jeszcze raz: ślub Katedra Szczecin, Wesele: Park Hotel Szczecin. Wiele rzeczy już załatwionych, menu, zaproszenia, zawiadomienia, obrączki wybrane, buciki są, z sukienką było zamieszenie - bo nic mi się nie podobało ale wszystko na dobrej drodze. Odezwę się jeszcze. Powklejam jakieś zdjęcia - jak się nauczę komputerka używać - pozdrawiam serdecznie.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Odp: Monika i Leszek 10 październik 2009 r
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Kwietnia 2009, 13:06 »
Witaj Frezyjko! :)
Trzymam kciuki za sukienkę!!:)))

No i Wesołych Świąt!!! :-*
Pozdrawiam:)

Offline aga.kwa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Kwietnia 2009, 10:28 »
 :hello: czesc frezyjko! mamy podobne daty slubu ;D tylko, ze ja dopiero za rok a ty juz niedlugo bedziesz przezywac ten piekny dzien :)
trzymam kciuki za sprawki, caluski

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Kwietnia 2009, 08:00 »
Hmm... ja mam slub we wrzesniu i ani obrączek nie wybranych, ani zawiadomienia, ani menu, ani zaproszenia ani bucików (Pani w CMS powiedziała ze buciki wybiera sie jak już przyjedzie moja suknia a ona bedzie  dopiero w połowie lipca) Czyżby moje nastawienie było zbyt spokojne do organizacji??!:) Zaproszenia juz ogladam ale zamawiac i wysylac mam zamiar pod koniec maja dopiero/początek czerwca....
kasia

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Kwietnia 2009, 08:53 »
Witaj Katrishja!!!
Nie sądzę, żeby Twoje nastawienie było zbyt spokojne - ja po prostu lubię miec wszystko przygotowane wcześniej - choć o samym ślubie zdecydowalismy dopiero w lutym tego roku. Jesli chodzi o obrączki - to po prostu  wpadły nam w oko i je od razu zamówiliśmy - termin realizacji 21 dni roboczoch.
Z butami - tam gdzie będzie szyta moja sukienka jest odwrotnie - musze mieć buty już wybrane bo długość sukni będzie do nich dopasowana. Życzę powodzenia w przygotowaniach i pozdrawiam!!!