Autor Wątek: Restauracja Olimpijska Zawisza  (Przeczytany 7166 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline syla:)

• forumowicz
  • data ślubu: 4.09.2010
Restauracja Olimpijska Zawisza
« dnia: 31 Marca 2009, 15:33 »
Chciałabym zapoznać się z opiniami na temat tej restauracji. Jeszcze tam nie byłam, ale wiem, że robią tam wesela na 300 osób, więc zapewne to jest duża hala.
Czy ktoś bawił się tam na weselu? Jakieś wskazówki?
Menu brzmi zachęcająco, tylko nie wiem jak wygląda kwestia dekoracji, w końcu taki duży obiekt należałoby jakoś ładnie przystroić.

Offline AniaRomek

• forumowicz
  • data ślubu: 21.08.2009
Odp: Restauracja Olimpijska Zawisza
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Kwietnia 2009, 17:23 »
syla:) zajrzyj tutaj:
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=8143.0

Ja też myślałam o Zawiszy,ale nie mieli tyle miejsc noclegowych ile potrzebowałam.
Kiedyś byłam tam na imprezie,ale nie weselu i bardzo mi się podobało :)

Offline karusia_85

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Kwietnia 2009, 22:18 »
na Zawiszy są dwie różne restauracje jedna jest Restauracja Olimpijska Zawisza a druga Restauracja Olimpijczyk prowadzona przez Pankowskich. Więc ten link wysłany przez AniaRomek nie dotyczy restauracji o która prosiła syla:)

Offline AniaRomek

• forumowicz
« Odpowiedź #3 dnia: 3 Kwietnia 2009, 22:50 »
Upsi :P
To przepraszam,chciałam pomóc :P

Offline karusia_85

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Kwietnia 2009, 07:08 »
nic się nie stało:):):):):):)

• forumowicz
« Odpowiedź #5 dnia: 4 Kwietnia 2009, 12:18 »
Często popełniany jest ten błąd:) Ale czy wychodzi na to, że nikt nie był jeszcze w tej restauracji na żadnej uroczystości?:(

Offline AniaRomek

• forumowicz
« Odpowiedź #6 dnia: 4 Kwietnia 2009, 12:22 »
No ja nawet o niej nie słyszałam :P ale nie mieszkam już jakiś czas w Bydgoszczy.Ta restauracja chyba nie jest długo otwarta,bo jak mieszkałam w Bydzi to trenowałam na Zawiszy codziennie i nic nie wiem o takim miejscu,znam tylko olimpijczyka :)

Offline karusia_85

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 4 Kwietnia 2009, 12:26 »
my na swoje wesele wybraliśmy Restauracje Olimpijczyk. Z tego co wiem w Restauracji Olimpijskiej Zawisza jest drogo, bo kilka tygodni temu moja koleżanka szukała sali na bal absolutoryjny i jej tam zaśpiewali 170zł od osoby. A przecież jedzenie na takim balu jest skromniejsze niż na weselu.

• forumowicz
« Odpowiedź #8 dnia: 4 Kwietnia 2009, 12:50 »
Z tego co się dowiadywałam, to na wesele są 3 wersje menu za 120, 150 i 170 zł w tym nie ma ciasta, owoców i alkoholu. Interesuje mnie najbardziej wystrój sali i obsługa, ale chyba faktem jest to, że jest ona tam od niedawna, więc wiele opinii nie uzyskam. Będę musiała się sama przekonać na własnej skórze;)

Offline k8

• "Miłość jest radością świata, Słońcem życia, wesołą melodią na pustyni. "
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.2010
« Odpowiedź #9 dnia: 24 Czerwca 2009, 13:45 »
Ja dzwoniłam wczoraj do biura Pankowskich pytając o cenę wesela od osoby właśnie w restauracji Zawisza.  Ceny na przyszły rok to od 140 zł w górę zależnie od menu.  Sala bardzo mi się podoba.  W dodatku wydaje mi się,że ludzie tam pracujący znają się na rzeczy, zawsze są uśmiechnięci.  Jakoś tak przyjemnie podchodzą do klienta. 
Dużo osób wychwala jedzonko że smaczne i dużo:)
www. suwaczek. pl/cache/3c4e18ded0. png

Offline coral77

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Lipca 2010, 20:32 »
Odświeżam wątek:
Restauracja Olimpijska Zawisza w nowym budynku stadionu od ulicy nie jest prowadzona przez Pankowskich - tyle sie dowiedziałam jak byłam tam na impreazach m. in na balu karnawałowym.  Pankowcy maja swoje sale wewnatrz obiektów Zawiszy, jakieś takie pstrokate kolory i  przydalby sie im remoncik.

Wystrój tej nowej sali bardzo mi się podobał - bardzo bogate przyozdobienie sprawia, ze na codzień surowa sala konferencyjna wygląda bardzo przyjemnie - nowocześnie ale z klasą.  Obejrzyjcie sami na stronie internetowej.  Chyba ostatecznie zdecyduję sie zrobić tam swoje wesele.  Tylko wybor menu jest strasznie zlozona sprawa niby kilka gotowych kompozycji dań ale z każdej co innego mi się podobało, i w sumie czekam na kosztorys mojego wymieszanego menu zobaczymy ile mnie policzą  ;D

W grę wchodzi jeszcze Brzoza, Pałac i Ostromecko, ale to już chyba za daleko z kościoła będzie, chociaz tez wysoka klasa.