Autor Wątek: The Best Band (z okolic Siedlec). proszę o opinie bo jakoś niewiele ich jest  (Przeczytany 1503 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czarnulenka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009
??? ??? ???witam prosze o opinie na temat zespolu The Best Band   (z okolic Siedlec).  czy ktoś z was bawił się na weselu lub słyszał jak grają i zabawiają gości,Czy ktoś mam jakieś z nimi doświadczenia.  kazda opinia sie dla mnie liczy . Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzięki ??? ??? ??? ??? ??? :hello:

Offline młodzi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.07.2009
Opinia o zespole The Best Band
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Września 2009, 09:21 »
Witajcie :)
W lipcu br.  grał u Nas zespół The Best Band ;D i naprawdę gorrrąco polecamy!
Przede wszystkim chcemy podkreślić, iż z przyczyn technicznych (nie mieszkamy w Polsce) udało Nam się dogadać w każdej kwestii z Zespołem już na samym początku i to zaplusowało; na każde pytanie, na każdy mail otrzymaliśmy wyczerpującą odpowiedz (co uwierzcie Nam -rzadko się zdarza; a mamy doświadczenie bo ciężko było znalezc Zespół któremu chcę się odpisywać i w ogóle podjąć inicjatywę na odległość).
Zespół znalezliśmy w internecie, wiec poniekąd można powiedzieć, że zaryzykowaliśmy, ale opłacało się  :D
Muzyka grała przeróżne kawałki - oczywiście wcześniej dogadaliśmy się co lubimy i nie było żadnych przykrych niespodzianek; z konkursami było podobnie.  Jakość muzyki jest OK, cena również niewygórowana.  Nie ma co się zastanawiać, trzeba samemu spróbować.
Zespół nie robił długich przerw; wszystko było z Nami w międzyczasie uzgadniane.
Repertuar był taki jak chcieliśmy.

Reklama jest zabroniona REGULAMINEM! Bardzo proszę o kontakt z Adminem celem uregulowania należności
« Ostatnia zmiana: 15 Września 2009, 10:48 wysłana przez Maja »

Offline MELODYJKA

• bywalec
  • data ślubu: oj dawnoo;)
piękna reklama,ze tez chcialo Wam sie logowac na ten jeden post ;D ::)
prawdziwy przyjeciel wie o Tobie wszystko ...a mimo to nadal Cię lubi...

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Dobry marketing, ale chyba będzie kosztowny ;).