Autor Wątek: Sala "ELIDA" Białystok  (Przeczytany 27007 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buziaczek81

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 Lipiec 2006
Sala "ELIDA" Białystok
« dnia: 8 Marca 2009, 23:20 »
Przestrzegam przed obsługa.
Miałam tam Wesele.. sala jest śliczna, super sie prezentuje.. ale mam złe doswiadczenie jezeli chodzi o obsługe.
W czasie Wesela, kelnerki zabierały butelki po wódce, jeszcze z wódka w butelce.. bardzo nie sympatyczne.. z wielka łaska cokolwiek robiły.. ( a z mojej kieszeni szła dla nich kasa).
Po zakonczeniu Wesela, nie mialam siły, ochoty na pakowanie , zabieranie jedzenia, tak wiec umówilismy sie z p. Teresa, ze wrócimy po wszystko we wtorek. Powiem, ze wszytsko było zamówione na 60 osób, gosci było ok 50.
Tak wiec, musiło zostac extra dań.. Gdy moja kolezanka poprosiła o kolejnego krokieta, kelnerka powiedziała jej, ze nie ma juz.........
Torta zostało prawie połowa.. I jak wychodziłam, widziałam, ze duzo zostało na stołach.....
Ja rozumiem, ze niektóre rzeczy sie wyrzuca, bo np ryba czy

Tak wiec, gdy wrócilismy we wtorek.. dostalismy..  malutka salaterke surówki, sałatki, na małym talerzyku kilka plasterków wedliny i w plastikowym pudełeczku mały kawałek tortu.. byłam zszokowana!!
Pani Teresa powiedziała, ze wszystko sie zepsuło....   przepraszam.. w lodówce?????

Zapłaciłam tyle pieniedzy, tyle było jedzenia nie tknietego.. a tyle dostałam spowrotem... żal...

Tak wiec, jezeli ktos sie zdecyduje robic tam wesele.. od razu zabierajcie wszystko!!!
Kochać coś, to pragnąć by to żyło..

Offline Sir_Maxos
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.02.81
Odp: Sala "ELIDA" Białystok
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Czerwca 2010, 14:10 »

:)

bardzo ciekawy opis z którego wynika że "Za Ile Zapłacisz za Tyle Masz". . . . . a Panna buziaczek 81 from LONDON
powinna to chyba wiedziec tym bardziej. . . . no chyba że funciki leżą na ulicy w UK,wydaje mi
 się iż w tym przykładzie widać typową polską mentalność. . . z małymi domyślonymi poalkoholowymi
historiami. . . .  :-) :-)

========================>WELCOME TO POLAND<=====================================

Pozdrawiam!!

Offline buziaczek81

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 Lipiec 2006
Odp: Sala "ELIDA" Białystok
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Lipca 2010, 02:17 »
głupi jestes!~!
Kochać coś, to pragnąć by to żyło..