Autor Wątek: Slub 14, wesle 17 co w przerwie?  (Przeczytany 3100 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LittlePoodle

• forumowicz
  • data ślubu: 01. 08. 2009
Slub 14, wesle 17 co w przerwie?
« dnia: 16 Lutego 2009, 14:51 »
Hej, mamy slub na Zamku  w Szczecinie w sali slubów o godzinie 14, a wesele również na zamku zaczyna sie o 17( niby mozna wczesniej ale sadze , ze goscie padna jesli beda balowac od 15). Wiadomo slub trwa ok poł godziny potem buziakii itp czyli do 15.00 napewno bedzie co robic, a co  pozniej? Macie jakies pomysły na te 2h przerwy?  Dodam, ze bedzie nas duzo ok 100-110 osob- help!

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Odp: Slub 14, wesle 17 co w przerwie?
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Lutego 2009, 15:10 »
Rzeczywiście nieciekawie. Ja po prostu przesunęłabym godzinę w restauracji na 15.00 i od 15 zaczęłaby się zabawa. Trudno, że tak wcześnie, jednak chyba lepiej wcześniej, niż 2 godziny błąkać się po np. Zamku :)

Offline LittlePoodle

• forumowicz
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Lutego 2009, 15:32 »
No własnie sama nie wiem, moj ojczym znalazł np cos takiego, ze mozna na godzine wynajac rejs stateczkiem po porcie  , czasowo idealnie bo zanim ludzie z zamku zejda na wały i na odwrot to bedzie z rejsem 2h. Ale zastanawiem sie czy ten pomysł sie spodoba- wiadomo, moze padac, albo nawet jesli nie to powiedzcie dzieczyny, czy chciałbyscie maszerowac w sukienkach szpilkach i fryzurach na stateczek, czy by was to przeraziło raczej? Czy moze te pomysl  jest fajny a ja tylko tak panikuje?

Słyszałyscie moze o jakims grupowym sposobie zabicia czasu  (poza jednym hehe) ,  ktory ma szanse spodobac sie gosciom? Zaczecie wesla o wczesniej zostawiam jako opcje ostatniej szansy:)

Offline kate_bush

• bywalec
  • "Serce ma swoje racje, których rozum nie zna."
  • data ślubu: 26.06.2010 godz.16:00
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Lutego 2009, 15:41 »
a nie da sie ślubu przesunąc na później??może ewentualnie zamiana z jakąś parą.... ostatecznie możesz zatrudnic gości do nakrywania do stołu weselnego ;D ;D ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Lutego 2009, 15:45 »
Chyba ślubu się przesunąć nie da - w USC pewnie ciężko z terminami :)

Rejs stateczkiem wydaje się być fajnym pomysłem :) jednak rzeczywiści nie wiadomo jak z pogodą.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Lutego 2009, 15:52 »
Też bym za wszelką cene starała się przesunąć godzine przyjęcia. Nie wydaje mi się żeby 2 godziny błąkania się gdzieś były mniej męczące niż przyjęcie.
Ewentualnie możecie pomyśleć o zdjęciach grupowych z każdą rodziną, z przyjaciółmi.
Pomysł rejsu fajny- tylko musisz mieć pewność że statek jest czysty itp.  ;D No i ta nieprzewidywalna pogoda :-\

Offline LittlePoodle

• forumowicz
« Odpowiedź #6 dnia: 16 Lutego 2009, 16:03 »
Niestety nie ma mozliwosci przesunięcia w USC. Sluby daja od 7 rano do 14.30, bo kazdy ma prawo wziac slub przed praca a jak sie chce pozniej to koscialny trzeba se wziąć- jak nie chcecie to udawac ze chcecie a jak nie mozecie to narzeczonego zminic( tak mi powiedziała pani w usc- no comments). Jestem pewna, ze nikt nie pojdzie brac slubu o 7 czy nawet 8, ale w sprawie godziny nic nie zmienie.  Sadze, ze sesja jest tez fajna, bo na weselu nie bedzie czasu zrobic zdjecia z kazdym,a obiad wczesniej np o 16 jest chyba dobrym pomysłem, bo luidzie pzreciez beda głodni.  A co sadzicie o roznych pokazach- jacysz szczudlarze itp? Czy to za duzo szczescia?:)

Offline Agii_87

• użytkownik
  • **
  • Otworzyłeś moje serce i uratowałeś moją duszę :*
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Lutego 2009, 16:04 »
rejs statkiem fajna sprawa i dodatkowa atrakcja dla gosci, pogoda sie nie martw, rezerwacje na na rejs napewno

bedziesz robila krotko przed weselem to mniej wiecej bedziesz wiedziala czego mozesz sie spodziewac po

pogodzie...

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #8 dnia: 16 Lutego 2009, 16:09 »
Ja bym sobie odpuściła te pokazy- jakoś mi nie pasują do atmosfery wesela ???