Jestem ponad miesiąc po swoim ślubie i weselu, grał u nas APLAUZ, i powiem krótko, OUTSTANDING! Osobiście jestem słabym weselnikiem i moje wesele było pierwszym tak obszernym weselem w moim życiu, dlatego mam słabe porównanie, jednak moja żona jak i niemal całe grono gości miało co porównywać i sami podchodzili biorąc wizytówki, jedna para narzeczeńska zastanawiała się nawet czy swojego zespołu nie odmówić po to by wziąć Aplauz do siebie na wesele. Wyprowadzenie panny młodej z domu perfekcyjne, Zdaliśmy się z żoną na ich prowadzenie i ich muzykę, 100% gości przeważało na parkiecie (wyjątek wyjścia na papieroska itp). Zero fauszu podczas wokalu, Panie jak i Panowie dysponują bardzo ładną i przyjemną barwą głosu, obawiałem sie nieco że może zalecieć głosem jak z Bayer full czy innych "zespołów" polskiej sceny rozrywkowej, ale nie zawiodlem się i śpiewali wyśmienicie. Podsumowując, jeśli miałbym wybrać jeszcze raz, wybrałbym APLAUZ
Wady. Może tylko to że jest ich pięcioro co podraża koszty ich stołowania, jednak mając wybór wybrałbym całą piątkę ponieważ doskonale się uzupełniają.
Szczerze polecam!