Autor Wątek: zespół APLAUZ-opinie  (Przeczytany 25523 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
zespół APLAUZ-opinie
« dnia: 15 Września 2005, 10:59 »
Właśnie niedawno trafiliśmy na ich ślad :mrgreen:   i zastanawiam się czy może ktoś z Was coś o nich słyszał?

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Września 2005, 12:17 »
Przyłączam się do prośby mojej przedmówczyni

Offline nikol
  • nowicjusz
  • *
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Września 2005, 19:48 »
Zespół jest rewelacyjny składa się z pięciu osób. Mają dużą różnorodność jeśli chodzi o instrumenty i repertuar. Z terminami jest gorąco. Ja osobiście podpisywałam umowę rok wcześniej, znajoma specjalnie przesuwała termin ślubu. Na prawde warto!!!!

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Września 2005, 14:15 »
a czy trafiliście może na Miami Band?
już wkrótce będą w bazie,
tymczasem mogę podesłać namiary na priv

Offline anka24

• entuzjasta
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Września 2005, 12:53 »
trafiliśmy ale jakoś nam nie podeszli..

Offline pioteras

• uzależniony
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Września 2005, 13:03 »
Za to APLAUZ "podszedł" nam i to bardzo :D
Coś z tego będzie :) . Słuchaliśmy ich i oglądaliśmy, było super, to o co nam chodzi ;)

Offline anka24

• entuzjasta
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Września 2005, 13:08 »
zapomniałeś dodać że dziś jedziemy podpisywać umowę..nareszcie udało nam się znależć to tego szukaliśmy...bo po tych 2 miesiącach poszukiwań można się było załamać..  :luzak:

Offline jola71
  • nowicjusz
  • *
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #7 dnia: 27 Stycznia 2006, 15:48 »
czesc tak mialam okazje sluchac tego zespolu jest poprostu swietny uwazam biorac go na wesele swietny wybur
JOLCIA71

Offline wojtaszek4
  • nowicjusz
  • *
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Sierpnia 2006, 12:48 »
hej, a moge wiedziec jak sie nazywa szef tej orkiestry bo wiem ze sa dwa aplauzy w szczecinie. ja mialam miec jeden z nich i zrezygnowalam po tym jak pojechalismy na ich wesele i posluchalismy jak prowadza zabawy. No ale nie wiem czy to wlasnie CI..

Offline Pawpoc
  • nowicjusz
  • *
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #9 dnia: 20 Sierpnia 2006, 10:50 »
My również zarezerwowaliśmy APLAUZ (3 kobietki i 2 mężczyzn) i to już w styczniu a ten drugi to APLAUS (3 małodych chłopaków) niestety ten drugi słabiej wypadł- repertuar tylko polski a jak zapytaliśmy o zagraniczne kawałki to usłyszeliśmy że to przecież polskie wesele - może i prawda ale goście lubią różną muzykę.

Offline pioteras

• uzależniony
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #10 dnia: 21 Sierpnia 2006, 08:29 »
Cytat: "klaudia"
no i aniu czekamy na wasza opinie

ogólnie o samym zespole opinie mamy bardzo ciepłe ale to nie oni nam grali na weselu. Z pewnych przyczyn zmieniliśmy zespół jeszcze w lutym. Nie ma w tym żadnego haczyka, tak po prostu trzeba było ;) APLAUZ polecam każdemu bo spiewaja pięknie.

Offline Lewar
  • użytkownik
  • **
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Września 2006, 08:20 »
Ja z moją Anią również mamy podpisaną umowę z Aplauz, a to dlaczego?

Ponieważ jak zaczeliśmy jeździć za orkiestrą to większość wodzirejów witała nas u siebie puszczając mocno spreparowaną płytkę gdzie była zbieranina utworów z różnych imprez, sami się przyznawali ze to płytka pokazowa, mimo że sprzęt stał w pokoju, czy to akordeon czy keyboard to nikt z nich nie kwapił się aby pokazać nam na żywo co potrafi, do momentu aż..... moja narzeczona usłyszała Aplauz na festynie na bukowym, nieomieszkaliśmy zadzwonić, Pan wodzirej zaprosił nas na próbę w niedzielę do pomieszczeń pod zachrystią, mimo małego pomieszczenia i wielkiej jednej estradowej kolumny nogi same rwały sie do tańca, po wejściu, siedzi ekipa 5 osobowa, 3 panów i 2 panie, multum instrumentów, przywitaliśmy się, pan wodzirej dał nam spis niemal 400 utworów i prosił o podawanie numerków, każdy utwór brzmiał dla mnie lepiej niż oryginał, rewelacja, żadnych fałszów.

Po wyjściu na zewnątrz wiedziałem juz że moje poszukiwania dobiegły końca, i czym prędzej na dniach podpisaliśmy umowę bo są oni rozchwytywani, co najlepsze 2 panie z 3 w zespole były w mocno zaawansowanej ciąży  :lol:

Offline Pawpoc
  • nowicjusz
  • *
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #12 dnia: 25 Października 2006, 22:00 »
Drogie forumki!
My już po najpiękniejszym dniu w naszym życiu!
APLAUZ spisał się na medal!!!! Grali pieknie na weselu, goście bawili się do samego rana i co jeszcze - przepiekna oprawa mszy w kościele!!! To był doskonały wybór!!!

Offline zubrojagoda
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.09.2007
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #13 dnia: 21 Listopada 2006, 08:21 »
Hej. Bardzo mnie cieszą Wasze opinie o tym 5-cio osobowym zespole Aplauz, bo wczoraj właśnie do nich zadzwoniliśmy i mieli jeszcze wolny termin na wrzesień. Co prawda poszukiwania zaczęliśmy od dwóch innych zespołów,ale jeden miał zajęte już terminy, a drugi jakos nam nie podpasował. No i tak już troche zaczęły nam się psuć humory, ale jak piszecie tyle dobtego to ok. Mamy się z nimi spotkać właśnie w którąś z niedziel grudnia, bo będą mieli próbę.A mam pytania jeszcze odnośnie tego jak prowadzą zabawy oczepinowe, ktoś może coś podpowiedzieć?

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #14 dnia: 15 Stycznia 2007, 18:34 »
A my właśnie dziś dzwoniliśmy do zespołu Aplauz i wstepnie zarezerwowalismy termin  :hahahaha: (gigantyczne dzięki Lewar za namiary, bo już zaczęłam mieć deprechę  :hopsa: ) Jeszcze tylko wybierzemy się na ich próbę, żeby się przekonać czy to co pisał Tomek to prawda  :wink:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Lewar
  • użytkownik
  • **
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Stycznia 2007, 19:23 »
gagatko jak byś się zdecydowała już na nich powiedz że Tomek i Ania z 16 czerwca polecili ich, może jakiś rabacik mi rzucą :P :skacza:

Offline gagatka

• Chuck Norris
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #16 dnia: 15 Stycznia 2007, 19:29 »
Noooooo OCZYWIZNA!!!!!  :hahahaha:  A ja już zdążyłam podać namiary Agulce też mi się rabat jakiś należy no nie???  :hahahaha:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline kajmanka2

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.10.2007
zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #17 dnia: 7 Marca 2007, 15:34 »
Pod wpływem Waszych pozytywnych opini, szybko zadzwoniłam i mam wstępną rezerwacje :D  w niedziele ide posluchać.. Tylko, że nie mam fioletowego pojęcia jak cenowo oni wyglądają.. Może wiecie i chcecie mi powiedzieć? :>  Jeżeli nie wolno na forum, to bardzo prosze na priva :)
Kasia mama Mateuszka 2005

Offline Lewar
  • użytkownik
  • **
Odp: zespół APLAUZ-opinie
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Lipca 2007, 12:41 »
Jestem ponad miesiąc po swoim ślubie i weselu, grał u nas APLAUZ, i powiem krótko, OUTSTANDING! Osobiście jestem słabym weselnikiem i moje wesele było pierwszym tak obszernym weselem w moim życiu, dlatego mam słabe porównanie, jednak moja żona jak i niemal całe grono gości miało co porównywać i sami podchodzili biorąc wizytówki, jedna para narzeczeńska zastanawiała się nawet czy swojego zespołu nie odmówić po to by wziąć Aplauz do siebie na wesele. Wyprowadzenie panny młodej z domu perfekcyjne, Zdaliśmy się z żoną na ich prowadzenie i ich muzykę, 100% gości przeważało na parkiecie (wyjątek wyjścia na papieroska itp). Zero fauszu podczas wokalu, Panie jak i Panowie dysponują bardzo ładną i przyjemną barwą głosu, obawiałem sie nieco że może zalecieć głosem jak z Bayer full czy innych "zespołów" polskiej sceny rozrywkowej, ale nie zawiodlem się i śpiewali wyśmienicie. Podsumowując, jeśli miałbym wybrać jeszcze raz, wybrałbym APLAUZ

Wady. Może tylko to że jest ich pięcioro co podraża koszty ich stołowania, jednak mając wybór wybrałbym całą piątkę ponieważ doskonale się uzupełniają.

Szczerze polecam!

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #19 dnia: 26 Lipca 2007, 13:13 »
Noooooooo Tomku w końcu się pojawiłes na Forumie!! A gdzie obiecane fotki??  :beczy:
Bardzo mnie pocieszyłeś tym, że tak byłeś zadowolony z Aplauzu, bo przecież tak dużo zależy od zespołu. U nas będzie dużo młodych osób, więc pewnie nie trzeba będzie ich prosić żeby wylegli na parkiet ;) A co do kosztów, to chyba warto być zadowolonym, nawet kosztem tych paru złotych więcej ;)

Offline anna102
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.12.2009
« Odpowiedź #20 dnia: 10 Sierpnia 2007, 14:18 »
Jestem ze Stargardu.  Poszukiwałam zespołu Aplauz no i znalazłam aż 2.  Jeden ze Szczecina, a drugi spoza miasta.  W obu są trzy dziewczyny.  Oba grają też w Kościele.  Najpierw myślałam, że to ten sam zespół! Ale nie.  Teraz mam dylemat na który mam się zdecydować. Czy ktoś z was słyszał ten drugi?

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #21 dnia: 10 Sierpnia 2007, 17:56 »
a wiesz , kochana.. zależy o którym piszesz .. aplauZ czy aplauS.. zbieżne nazwy ale rozne zespoły.. ;)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Lewar
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #22 dnia: 23 Sierpnia 2007, 14:18 »
Z tego co wiem to zespół Aplauz 5 osobowy (2 boys 3 girls) nie grają w innym składzie, tylko 5 osób, czyli być może nie chodzi o żaden z tych zespołów, ten 5 osoby za wodzireja ma Pana Irka i na wizytówkach podana jest ulica Romantyczna w Szczecinie.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #23 dnia: 25 Sierpnia 2007, 17:36 »
U nas Aplauz też sprawdził się fantastycznie  :ok: Są naprawdę świetni! Polecam gorąco! Wszystko było tak, jak ustaliliśmy, żadnych przykrych niespodzianek, pełen profesjonalizm :Najlepszy: Wszystkie 3 Panie były ubrane w jednakowe bluzki i spódniczki, Panowie w białe koszule i czarne kamizelki :ok: Nawet o 3:00 nad ranem byli uśmiechnięci i pełni energii :D Goście byli zachwyceni, a moja Kumpela juz sobie ich zarezerwowała na swoje wesele w styczniu :D
« Ostatnia zmiana: 25 Sierpnia 2007, 17:38 wysłana przez gagatka »

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #24 dnia: 5 Września 2007, 23:11 »
kolejna  pozytywna opinia

córka mojej pacjentki wychodziła za mąz  w maju 2007.. grał z-ł aplauz.. pacjentka bardzo ciepło wypowiadała sie o panach :)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #25 dnia: 6 Września 2007, 08:18 »
pacjentka bardzo ciepło wypowiadała sie o panach :)
Tylko o panach?? A o trzech kobitkach??  ::)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #26 dnia: 25 Września 2007, 14:56 »
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany Aplauzem to na styczeń 2008 biorą za 10 godzin muzyki 2.600 PLN+250 PLN za śpiew w kościele+0,70 PLN/km za dojazd. Uważam, że naprawdę warto :ok:

Offline netusia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #27 dnia: 20 Stycznia 2008, 19:24 »
Witam  ;) Też jestem zainteresowana tym zespołem, ale już mi się wszystko myli.  Rozumiem, że 5 osób to APLAUS? Jeśli nie to mnie proszę poprawcie.  A jeśli ktoś byłby tak miły to poproszę o namiary na ten zespół 5 - osobowy.  Pozdrawiam serdecznie  ;D

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #28 dnia: 23 Stycznia 2008, 09:19 »
Witam  ;) Też jestem zainteresowana tym zespołem, ale już mi się wszystko myli.  Rozumiem, że 5 osób to APLAUS?
5 osób to AplauZZZZZZZZZZ - skład: 3 Babki i 2 Panów. Widziałam się z Nimi na weselu 05.01.08 i wówczas mieli wolny tylko jeden weekend w czerwcu, ale warto zadzwonić i zapytać.

Offline zubrojagoda
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.09.2007
« Odpowiedź #29 dnia: 14 Lutego 2008, 11:16 »
Grali u nas na weselu a także w kościółku podczas mszy. Mogę ich polecić z czystym sumieniem. Super głosy, elegancko ubrani, stosowali się do próśb naszych i gości (chodzi o zagranie konkretnych utworów). Mogę tylko poradzić, żeby dokładnie przegadać z nimi kwestię oczepin. Nasze były przedługie, chyba wybraliśmy zbyt czasochłonną opcję, choć zabawa z "bucikiami prawdy" bardzo się podobała gościom.