Autor Wątek: wesele i muzyka w CO na Hetmańskiej? polecacie czy nie?  (Przeczytany 2152 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline meduzamala
  • nowicjusz
  • *
Jak w temacie- znalazłam tą salę ale nie wiem czy się na nią zdecydować.  Ceny mają przystępne ale proszę o radę.  Mają też dja lub zespół więc poszukiwania zespołu byłyby z głowy.  Napiszcie co sądzicie.  Wesele mam na początku 2010 więc jeszcze trochę czasu.  Dzięki

Offline paulikb

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.07.2009
Odp: wesele i muzyka w CO na Hetmańskiej? polecacie czy nie?
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Lutego 2009, 12:58 »
Moi rodzice dwa lat temu wyprawiali tam swoja rocznice ślubu, zespół? Powiem tak, taki typowy na imprezy okolicznościowe, bez szalu, gości do tańca poderwał, wszyscy bawili się w najlepsze a to chyba liczy sie najbardziej. Dodam jeszcze że ja niestem entuzjastką kapel, wole DJ-a, wiec też stad moje zdanie że zespół przeciętny . :) Najlepiej zapytać kiedy maja jakąś impreze i pójść posłuchać :)

Offline meduzamala
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 7 Lutego 2009, 14:25 »
dzięki, tak chyba zrobię.  A wiesz ile osób tam było w zespole?

Offline paulikb

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 7 Lutego 2009, 14:45 »
Babka śpiewała, i poza nią chyba 3 facetów, ale mogę sie mylić

Offline Demonica

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.06.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Lutego 2009, 14:47 »
ja byłam tam w paździerkniku na weselu kuzynki więc w miare świeże informcję Sala ładna obsługa sympatyczna i jedzenie też bardzo dobre ale jeżeli chodzi o zespół to jak dla nie tragedia... Śpiewali 10 minut i robili 40 minut przerwy więc jak dla mnie to spora przesada po drugie śpiewali mało znane angielskie piosenki a jak goście prosili ich o inny repertuar to powiedzieli że oni polskich piosenek nie lubią a biesiadnych to wprost nienawidzą Trochę to dziwne jak na zespół który ma grać na weselu a przecież najlepiej goście bawią się przy czymś co znają Ja osobiście nie polecam Odczepiny to też właściwie szału nie robiło dali zabawy i goście mieli się sami bawić nikt tego specjalnie nie prowadził Jakbym miała wybierać to lokal jak najbardziej ale zamówiłabym inny zespół

Offline meduzamala
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 8 Lutego 2009, 17:46 »
bardzo ci dziękuję za info, teraz mi się już coś klaruje. . . ciekawe czy można wziąć sam lokal bez orkiestry? będę tam dzwoniła to może sie coś wyjaśni. 
dzieki