Autor Wątek: Gdzie przenocować w Bydgoszczy? Pilne...  (Przeczytany 4699 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KAHA

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
Gdzie przenocować w Bydgoszczy? Pilne...
« dnia: 24 Stycznia 2009, 10:05 »
Forumki  z Bydgoszczy - potrzebuję jakiś namiar na hotel, zajazd w Bydgoszczy. Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsca  - proszę o namiar. Może być jakieś inne miejsce, gdzie można sie przespać w miarę normalnych warunkach. Sprawa dość pilna. Wyjeżdzam w poniedziałek 26 stycznia. Osoba, która miała załatwić noclegi - nadal tego nie zrobiła a ja nie chcę po szkoleniu obudzić się z ręką w nocniku. Co prawda znalazłam hotel, który jest po drugiej stronie ulicy miejsca, gdzie odbywać się będzie szkolenie...ale to koszt...200zł/osoba...więć za mnie i za męża...800 za dwie nocki...troszku dużo..jakieś propozycje? Wdzięczna będę za namiary.

fotoprimo
  • Gość
Odp: Gdzie przenocować w Bydgoszczy? Pilne...
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Stycznia 2009, 16:14 »
Polecam Hotel Agat mają 3 lokalizacje w Bydgoszczy tworzą pakiety: ślub + nocleg dla gości lub same noclegi - znajdziesz w necie lub odezwij się na privie

Offline KAHA

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Stycznia 2009, 17:01 »
Dzięki bardzo  - namiary zanotowałam. Pytanko : która z tych lokalizacji jest najbliżej centrum? lub stacji pkp?

fotoprimo
  • Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Stycznia 2009, 21:40 »
KAHA info dot lokalizacji wrzuciłem Ci na gg pozdrawiam

Offline KAHA

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Stycznia 2009, 21:03 »
Skorzystałam z Twojej rady, o rabat nie prosiłam. Hotel godny polecenia, czyśto, ciepło, pyszne jedzonko - co ważne - nie można palić w środku, więc nie capi dymkiem. Hotel na 2 kwiazdki....więc gdyby miał więcej to już nie wiem jakie rarytasy by tam serwowano - ja się czułam tam absolutnie dopieszczona. A żeberka.....niebo w gębie!!!

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 3 Lutego 2009, 15:55 »
KAHA prawdopodobnie scaliłaś wątki lub coś tam innego zrobiłaś ;) ale mam pytanko - gdzie mogę odnaleźć informacje, które podał mi ktoś (nie pamiętam kto...) gdy założyłam wątek (jeszcze przed Tobą) i pytałam o nocleg dla gości weselnych w bydgoszczy??

Offline KAHA

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 3 Lutego 2009, 16:05 »
Nic nie robiłam z Twoim wątkiem - ten ja sama założyłam, ponieważ pilnie szukałam noclegu w Bydgoszczy...

_________
Spróbuję poszukać Twój wątek.
Sprawdź, myślę - że to ten drugi na liście....

https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=13465.0
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=12423.0
A swoją drogą mogę polecić hotel, z którego ja skorzystałam...wiem, że w przypadku wesel mają atrakcyjne oferty....za pokój 2osobowy płaciłam 160zł - ze śniadaniem, do oporu kawa i herbata w ciągu dnia....schodzisz do restauracji i sobie robisz....jedzenie przesmaczne...cisza, spokój....polecam! Jeśli chcesz - dam namiary na priv - mają 3 lokalizacje w Bydgoszczy.

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 3 Lutego 2009, 16:10 »
jezu a ja szukałam i szukałam i szukałam... jednak Twoja pomoc jest nieoceniona ;)
I jak najbardziej proszę o namiary na priv :)

Offline KAHA

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 3 Lutego 2009, 16:32 »
poszło

Offline ska
  • forumowicz
  • data ślubu: 25-04-2009
« Odpowiedź #9 dnia: 25 Lutego 2009, 10:48 »
Moi goście będą spać w hostelu24-wpiszcie w google 100 za os. i to jest nowy hostel, więc czysty,pokoje jak na zdjęciach, parking 15 albo 5 zł-nie pamiętam. W pokoju wszystko jest, tylko przyniosę herbartkę i kawę alby na stolikach im popostawiali. Ja głównie kierowałam się ceną, bo za kilka godzin snu nie zapłacę 200 zł. A doba zaczyna się o 14 kończy o 12. Więc idealnie na ślub :)

Offline joasia.kietrz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.03.2011
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Lipca 2010, 20:47 »
Ja moge polecic hotel dwugwiazdkowy na ul.  ludwikowo 1.  Poszukajcie sobie w necie naprawde warto mają dużo pokoi, każda rodzina powinna się pomieścić.  Jak potrzebujecie namiary to moge przeslac na priv.  Cena za dwuosobowy 110 zł, brat na wesele wynegocjował 40 zł za osobę.

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #11 dnia: 21 Marca 2011, 19:34 »
reaktywacja!!!
potrzebuje miejsca noclegowego dla gosci w okolicach myslecinka na ok 60-70 ludzi...
pomozcie prosze, bo sie zalamac mozna...w miescie ceny sa kosmiczne :-\...

Offline olesia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.10.2011
« Odpowiedź #12 dnia: 21 Marca 2011, 20:35 »
my tez szukamy noclegow dla ok 40os. w centrum bygd. Chyba najtansza opcja to umieszczenie gosci w internatacie lub akademiku, my bierzemy jeszcze pod uwage schronisko mlodziezowe, ktore  jest w centrum.
zaba umieszczenie tylu osob w jednym miejscu, bedzie chyba troche ciezko??? no chyba,ze jakis duzy hotel, a to wiaze sie z wiekszym kosztem...

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #13 dnia: 21 Marca 2011, 20:54 »
zaba, myslęcinek i osielsko to raczej drogie miejscówki, moi rodzice niedaleko mieszkają, więc w miarę jestem zorientowana w tj okolicy.  Ale wiem, że jest motel (około 2-3km dalej) w Niwach (tuż za Osielskiem) przy takim "grzybku" (jakiś zajazd nazwya się coś z rybką) i za nim jest motel, ale raczej tylu miejsc nei będą mieli. Wiem, że tam w zeszłym roku nocowali goście pewnych znajomych, ale nie wiem jakie tam są warunki lokalowe. To jest tak przy szosie gdańskiej, za gazdówką (po przeciwnej stronie).
Możesz spróbować też dać ogłoszenia, że wynajmiesz mieszkanie studenckie na weekend. Słyszałam, że też się praktykuje takie formy nocowania gości, wyjdzie Ci sporo taniej, a mieszkania latem stoją puste.
Warto dać ogłoszenie na forum studenckim albo w anonsach.

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline Myszk@

• bywalec
  • data ślubu: 22.09.2012
« Odpowiedź #14 dnia: 22 Marca 2011, 21:06 »
zaba, a spróbuj może skontaktować się z Akorem - z tego co wiem, to cen kosmicznych nie mają, a miejsca jest dość sporo.. Hotel jest na ul. Ludwikowo :)