aaniiusiaa śliczne te sukienki!!! sama przeglądałam mnóstwo stron internetowych z sukniami ślubnymi i nigdy nie trafiłam na tą kolekcję, szczególnie podobają mi się 2 modele: marsella1 i vanessa. szkoda że sama mam już wybraną sukienkę. . . a wiesz ile takie cudeńka mogą kosztować?
Sukienka,która mi się podoba i którą prawdopodobnie zakupię Viola - 21(o ile dobrze będzie na mnie wyglądać)została wyceniona na 2850 pln. Trochę drogo jak na suknię ślubną,ale tylko tej projektantki suknie mi się podobają i nie chcę gdzieś indziej kupować. To jest ten jedyny dzień i myślę,że każda chciałaby pięknie wyglądać
Dodam jeszcze,że można te suknie dostać nie tylko w Białymstoku,ale też w Nadarzynie (koło Warszawy). Tylko mają ubogą stronę internetową i jak na razie wysłałam im zdjęcia za strony sklepy w Białymstoku i czekam na odpowiedź czy posiadają na sklepie takie modele. Viola - 21 na pewno tam jest,ale nie chcę jechać przymierzać tylko jednej sukni,bo jak mi nie będzie pasować,to ponad 200 km strata czasu. A mam kilka innych modeli,które też mi się podobają.
Wiem,że teraz mają w Nadarzynie jakieś wyprzedaże,ale ja mam ślub dopiero w przyszłym roku i nie chcę teraz suknie kupować.
Jak na razie zapytałam ich też o ceny sukien wieczorowych,bo coś na poprawiny muszę mieć

i czekam na odpowiedź. Jak czegoś się dowiem,to podzielę się informacjami