Autor Wątek: Co sądzicie o Artystycznej Pracowni Krawieckiej Pani M. Obajtek z Krakowa?  (Przeczytany 7040 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mikoala

• Chuck Norris
Co sądzicie o Artystycznej Pracowni Krawieckiej Pani M. Obajtek z Krakowa, ostatnio otwarta filia w Sosnowcu!!

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Matko, mikoala nie szyj tam kiecki :-\ serio piszę, na priv podam Ci kilka linków, przekonasz się czemu tak piszę. Moja koleżanka na 2 tygodnie przed ślubem została bez sukni ślubnej przez tą panią...

Offline mikoala

• Chuck Norris
No właśnie pojechałam do tego nowego salonu pani obajtek w sosnowcu, no bo akurat niedaleko.

Założylam 3 suknie i wszystko było by ok., wychodząc z tamtad z tego samego budynku wychodził chłopak usłyszał nasze rozmowy z moim PM i mówi " nie pakujcie się w to poczytajcie na forum co piszą o salonie, moja narzeczona jak tylko przeczytala, tak nie bylo szans, zeby ją tam zaciągnąć". Wracam do domu, dalo mi to do myslenia, przewertowałam internet i   :dno:  :Olaboga: no i po tym co wysłałaś Madziulka, nie ma szans, nie bede ryzykowała.
Zastanawiałam, się tylko, czy w Sosnowcu skoro to ich pierwszy sezon bedzie im zależało o opini i wyrobeniu renomy.
Ale to jest Nasz Ważny Dzień, więc nie bede ryzykować i się stresować!

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Dziewczyny mogę na PRV prosić o informacje na temat salonu?
Bo moja koleżanka bardzo się uparła na nich...
Chodzi o cene...

Offline mikoala

• Chuck Norris
myszkasc
wysłane  !!

Poczytałam i juz na bank nawet nei wejde wiecej do tego  "salonu" !!
« Ostatnia zmiana: 8 Stycznia 2009, 16:30 wysłana przez mikoala »

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
Tak, cena jest bardzo niska, ale poobno jakośc tych kiecek również... ja nie będę ryzykować, nie mam ochoty potem gonić i szukać sukni na gwałt na 2-3 tygodnie przed ślubem...

Offline mikoala

• Chuck Norris
Ja przymierzyłam nawet 3 suknie i juz jakosciowo to nie bardzo mi sie widzialo, ale w pierwszej chwili pomyslałam, że suknie do przymierzania moze specjalnie nie są z najlepszych materiałów!!

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Mnie się tam od początku sukienki nie podobają...
oraz nikt mi nie powie, ze ta sukienka za 800 to taka sama jak ta za 2tys
Wszystko rozchodzi się w materiałach i wykonaniu...

Offline mikoala

• Chuck Norris
DOKŁADNIE

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
A czy w takim razie możecie polecić gdzie w Krakowie kupować lub szyć? :)

Offline Pisklak

• forumowicz
  • data ślubu: 2009 r.
Ejotek
Dużą renomą cieszy się salon NABLA, zobacz sobie ich stronę internetową-mają naprawdę piękne suknie.
"Tam, gdzie jest wielka miłość zawsze zdarzają się cuda"

Aleksandra & Natalia

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
Dzięki :) ich suknie są naprawdę piękne. . .  już mam ochotę się w którejś zobaczyć w dniu ślubu.  Ciekawe tylko czy ceny przystępne dla śmiertelników?

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
Jest dużo salonów w Krakowie...i jest kika miejsc gdzie warto się udać... namiary podam na prv :)

Offline margeritta

• forumowicz
  • data ślubu: 19 czerwca 2010
Ja też czytałam bardzo dużo niepochlebnych opinii o tym salonie i nie spotkałam się z żadną pozytywną. Tak więc ryzyko jest chyba za duże, szczególnie że chodzi o sukienkę ślubną - najważniejszy element stroju tego dnia.

url=http://slub-wesele.pl/suwaczki][/url]

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
Jest dużo salonów w Krakowie...i jest kika miejsc gdzie warto się udać... namiary podam na prv :)

Dzięki za namiary :) Już układa mi się plan gdzie się udać, przyjaciółki nie mogę się doczekać nie mniej niż ja... ale chyba boję się troszkę - kosmicznych cen

Offline Pisklak

• forumowicz
  • data ślubu: 2009 r.
Z cenami w krakowskich salonach ślubnych różnie bywa.  Raczej trzeba się nastawić na przedział cenowy 2000-3000 zł ( w Nabli ceny zaczynają się od 2000 zł, w Madonnie jest  drożnej- sukienki zazwyczaj powyżej 3000 zł).  Na pewno znajdziesz coś dla siebie.  Udanych łowów :-*
"Tam, gdzie jest wielka miłość zawsze zdarzają się cuda"

Aleksandra & Natalia

Offline eliza_82

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.09
jesli chodzi o te pracownie. . . to ja tez nie slyszalam zadnych pozytywnych opinii. . . . dwa lata temu szyła tam sukienke koleżanka mojej siostry i niestety ona rowniez doswiadczyla tej nerwowosci i roboty "na ostatnia chwile" pani krawcowej. . . . sukienka marzen zamienila sie w sukienke nerwow. . . dziewczyna odebrala sukienke dopiero dwa dni przed slubem. . .
wiec czy warto sie tak denerwowac? moze lepiej poszukac innej krawcowej w Krakowie lub okolicy. . . . .

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
Dzięki dziewczyny za kolejne opinie :) Wy sukienki marzeń już macie? A może szyjecie i polecicie dobrą krawcową?