A mnie wczoraj malowała p. Asia. Byłam zachwycona. Nie dość że przed całym makijażem oczyściła mi buzię, moje siostry uczyły się jak to robić, a ja byłam modelką. Potem cudownie mnie umalowała. Byłam wcześniej u kilku innych wizażystek, o których tu na forum bardzo głośno i maja wspaniałe opinie, ale...za każdym razem wyglądałam dziwnie jakoś tak jak lampucera. Wczoraj natomiast oniemiałam. Byłam umalowana wyraziście ale subtelnie. Wyglądało to bosko. Potem to samo było z moją siostrą. Zupełnie inaczekj wyglądała. Dziewczyna potrafi wydobyc z ciebie co najlepsze i podkreślić to tak dyskretnie, że ludzie na ciebie patrzą, widzą że jesteś piękniejsza, ale nie wiedzą co się zmieniło. Polecam. Rewelacja. Dziewczyna pracuje na amerykańskich kosmetykach (may kay - czy jakoś tak). Pracuje wyłącznie u klientki w domu. Poznałam ja przez moja cudowna fryzjerkę, która mówiła mi że zna świetną wizażystkę, która maluje modelki na pokazy. Postanowiłam spróbować po tych nieudanych wizytach u renomowanych wizażystek i jestem zachwycona. W życiu nie wyglądałam tak jak wczoraj, a musze powiedzieć, że ogólnie lubię się malować i nawet mi to wychodzi. No ale to co wczoraj zaprezentowała p. A sia to było mistrzostwo. Ja polecam bo naprawdę warto.