witam!
sama nie organizuje na dzien dzisiejszy slubu i wesela ale przygladam sie temu zjawisku bo wydaje mi sie ,ze tak jak kiedys byla to przede wszystkim tradycja tak teraz jest to niesamowicie rozwiniety przemys:)przygladam sie temu wszystkiemu bo moj projekt mgr dotyczy tego tematu i chcialabym prosic o pomoc bo mimo wielu przeczytanych artykulow, materialow o tradycjach, zwyczajach, przesadach i przyjemnosciach i problemach zwiazanych z tym wyjatkowym dniem mam wrazenie,ze nic nie wiem. dziewczyny!
prosze o odpowiedz na kilka pytan.
przede wszystkim zacznijmy od tego co w tym dniu jest dla was najwazniejsze. zarowno wartosci ponadczasowe jak partner jak i wartosci czysto dotyczace tego dnia.
prosze napiszcie co waszym zdaniem w programie wesela musiiiiiii byc a z czego bez zastanowienia byscie zrezygnowaly?
co robicie zdecydowanie dla siebie i partnera a co ze wzgledu na obyczaj, tradycje lub rodzine?
na jakie niestandardowe rozwiazania bylybyscie gotowe? czy np. mozna dluga biala sukienke zastapic seksownymi i eleganckimi spodniami?
przybywajcie mi z pomoca:)
pozdrawiam i czekam na odzew:)