Autor Wątek: dziewczyny pomożcie!!!!!!  (Przeczytany 9372 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline koralik

• forumowicz
dziewczyny pomożcie!!!!!!
« dnia: 28 Lipca 2005, 07:52 »
pomozcie mi wybrac, prosze....juz mam dsc tych wyborów, zawsze cos innego wchodzi mi w parade-poczytajcie sobie u mnie( moje 65 dni?!?!?!?),,,,i teraz mam taki wybór, niic wam nie powiem o swoich odczuciach, bo cos wam podsune...która wersje wybrac???czekam, pilne bo musze w piatek pojsc sie zdecydowac...(poprzednia wersja ze spódnica z niebieskimi rozami juz odpadal, gorset jest uszyty i wyglada fatalnie, zrezygnowałam z niego...')czekam :?

jezu jak mam wklic te zdjecia zebyscie mogly mi pomoc????????????????????????????oczywiscie mam je na kompie......

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Lipca 2005, 07:58 »
Zdjęcia z kompa wkleisz w albumach

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Lipca 2005, 08:00 »
no właśnie wklejam do albumu te dwie wersje do wyboru....doradzcie.....ja juz smama nie wiem....

jasna cholera....ile to ma miec w pikselach zeby poszło?!?!??!?!?! juz mama 550 na 730 i nadal za duzo??

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Lipca 2005, 08:07 »
o tego to nie wiem :(

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Lipca 2005, 08:14 »
sa!!!!!!udało sie, sorki za joksc i moja mine, ale juz bylam umeczona jak pies....czekam na podpowiedzi ktora wersje....:)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Lipca 2005, 08:15 »
Jak dla mnie korzystniej i duzo ładniej wyglądasz w wersji z pierwszego zdjęcia...Także postawiłabym na tą suknię.
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Lipca 2005, 08:46 »
No, no trudny wybór
Wersja pierwsza jest skromna i prosta, taki styl lubię, gorset dopasowany ale Ty jakoś chyba się w niej nie czujesz, albo tak wyszłaś na zdjęciu (przepraszam jesli uraziłam)
Wersja druga bardziej do Ciebie pasuje bo mimo iż nie znoszę koroneczek czy innych takich to w tym modelu dodaje lekkości i delikatności.
Ja chyba wybrałabym tę drugą wersję

Offline obri

• Zosia jest już z nami! :-)
  • entuzjasta
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Lipca 2005, 09:14 »
Koraliku
o wiele bardziej pasuje Ci wersja z koroneczkami-suknia pięknie leży i wyglądasz w niej bardzo romantycznie! Ja wybrałabym tę opcję. Szczególnie podobają mi się te rękawki-bardzo wdzięczne! Śliczna panna młoda!

Mój Aniołeczek 19.02.2008 (*)

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Lipca 2005, 09:20 »
Maju
tak wyszłam na zdjeciu bo już mi sił brakło, maiłam już dość, byłam zmęczona i nie wiedziłam co mam robic...po prpstu chche wygladac  wtym dniu pieknie..jak każda z nas...a tu ciągle coś co miesz mi w głowie....:)

dorzuciałam jeszce 2 zdjecia, troche sie na nich obrócilam...sukienka ma tren, ale spódnica tysz ma....

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Lipca 2005, 12:50 »
Moim zdaniem lepiej wyglądasz w wersji z koronką.
Wydaje mi że wyglądasz tak lżej i zwiewniej...

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #10 dnia: 28 Lipca 2005, 14:44 »
zdecydowanie koronka, wyglądasz doskonale :!:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Lipca 2005, 14:46 »
Obejrzałam dodatkowe foty

ZDECYDOWANIE DRUGA- koronki dodają Ci uroku, bierz i się nie zastanawiaj, to jest właśnie TA  :mrgreen:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #12 dnia: 28 Lipca 2005, 14:48 »
zdecydowanie KORONKA !!!!
Wyglądasz jak księzniczka!
Gorset Cie "męczy" i wierz mi, ze nie będziesz się w nim dobrze czuła!
koronka TAK - śliczne rękawki i sliczna przyozdobiona sukienka.
Jest Ci w tym dobrze!
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #13 dnia: 28 Lipca 2005, 14:56 »
Zdecydowanie koronka :!:  :!:  :!:

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #14 dnia: 28 Lipca 2005, 18:00 »
A ja sie wyłamię i powiem, że bardziej podoba mi sie wersja 1-sza tzn. bez koronki.
PS. Pogubiłam się troszkę w Twoich opisach, gdzie jest ten gordet który zakupiłaś i miałaś dobrać do niego tylko spódnicę? :?:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #15 dnia: 28 Lipca 2005, 20:41 »
Kurcze... pewnie - podobnie jak Julia - wprowadzę chaos ale - zdecydowanie bardziej podobasz mi się w sukni nr 1 - czyli tej z gorsetem, bez koronki....

Offline Marzena
  • bywalec
« Odpowiedź #16 dnia: 28 Lipca 2005, 20:43 »
Ja równiez jestem za wersja druga pięknie w niej wyglądasz a jak jeszcze dodasz swój uśmiech to bedzie perfekt  :D

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #17 dnia: 28 Lipca 2005, 21:36 »
o kurcze widzę, że coś mi sie pomysliło. Mi też chodziło o wersję z koronką :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #18 dnia: 29 Lipca 2005, 08:02 »
dzieki wam wielkie dziewczyny :serce:  za wszystkie miłe słowa :mrgreen:

julia - wesrja 1 jest z gorsetem, który kupiłam i do którego szukłąm spódnicy...i znalazłam, tyle że ona jest prosta i skromna. a w tym dnu to ja mama byc księżniczką, hehhehehehe:D
 po namysłach i przemyeniach decyduje sie na sukienke. wiem że bede sie lepiej w niej czuła, a poza tym jest bardziej strojan, że sie tak wyrażę , po prostu idealna na ten dzień. a poza tym ten gorset jest stosunkowo miękki, nie jest tak sztywny jak inne gorsety. wiec marszczy mi sie, widać to na zdjęciu, poza tym jest dłuższy niż iine, to też powód marszczenia sie. no i jeszce trzeba wspomnieć o tym że - jak to gorset- obciska mnie, co może nie wyglądać dobrze, nie chche się o to martwić.. wiec sukienka- jest dopasowana, wiadomo że nie obcisła , bo bym w niej usiąść nie mogła, a poza tym jakoś w tym gorscie goło mi było na ramionach a tu jest mały rękawek i pasuje mi to. no i te błyskające koraliki i inne wyszywania- to tak łądnie sie mieni jak sie poruszam, na zdjęciu nie do końca to widać.
tak wieć moja decyzja jast taka ,że wybieram sukienkę!!!!!!

no i mam do was next pytanko- jaki welon do tego??
myślę o zwykłym, bez żadnej lamówki na końcu, bo sukienka jest już bogata w ozdoby, albo taki sam ale gdzieniegdzie mający błuszczące świecidełka, wiecie o co mi chodzi??  jakie wy proponujecie, może macie inny pomysł niż ja??

i jeszce takie małe pyatnko- na szyję to już chyba nic nie powinnam zakładać,k tylko ogranicyć sie do błyskających, krfrókich kolczyków??

jeszce raz śliczne dzięki dziweczyny za wszystkie słowa  :serce:

aha, i nie żałuje że kupiłam gorset- bo  zmieniłąm sukienke na o wiele lepsza i ładniejsza, niż te moje pierwsze zdjęcie w kiecce z niebieskimi różami i żle poprawionym gorsecie, a po  2 to zostawię sobie go na dzień poprawin, tylko uszyję sobie do niego spódnice, jakąś złota, albo ewentalnie niebieska, ale pewnie jedank złota, żeby to wszystko dobrze wyglądało. i dokupię sobie coś na ramionak- jakiś delikatny ażurek , widziałm taki jeden w kolorze złotym właśnie:)

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #19 dnia: 29 Lipca 2005, 09:03 »
Koralik kochanie jesli chcesz wyglądac jak księzniczka to nie ma się co tu dłuzej zastanawaniać, wybieraj wersję suknienki (koronka i kryształowe aplikacje wyglądaja przepięknie) a na tobie ta sukni zdecydowanie nabiera nieodpartego uroku. :shock:
 jesli chodzi o welon to polecam ci delikatna białą mgiełke bez rzadnych lamówek i usztywniających drutów,  na szyje to sie zagaszam nie zakładałbym nic bo nawet najdelikatniejszy drobiazg odwróci uwage og tego pieknego dekoldu a tego byśmy nie chcieli :mrgreen:
No i teraz bez przeszkód możesz wybrać wiązankę w tonacji niebieskiej :jupi: :koncert:  

Co do gorsetu ze spódnicą: to spódnica Ok ale ten gorset sorryryry :oops:  ale cos kiepsko na tobie leży. osoby w naszej "formie" :wink:  powinny miec gorsety profilowane fiszbinami bo inaczej to nienajlepiej wygląda.
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 29 Lipca 2005, 09:08 »
Najważniejsze, że wreszcie się zdecydowałaś na sukienkę i odpadną Ci nerwy z tego powodu. Gratulacje.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #21 dnia: 29 Lipca 2005, 09:48 »
Ja proponuję takie, na zdjęciach są sukienki w podobnym stylu tzn.wykończone u góry koroneczką

Offline obri

• Zosia jest już z nami! :-)
  • entuzjasta
« Odpowiedź #22 dnia: 29 Lipca 2005, 10:07 »
Super Koraliku, że zdecydowałaś się właśnie na tę suknię! Świetny wybór!

Jesli chodzi o welon, to według mnie gładka mgiełka i najlepiej dość długa-najmniej 90 cm.
Jeśli chodzi o biżuterię, to coś malusiego pod szyjkę możesz zawiesić i do kompletu kolczyki.
Pasowałaby też niewielka tiara, by podkreślić look ala księżniczka ;-)
natomaist zrezygnowałabym już z rękawiczek.

A jeśli chodzi o bukiet, to możesz zaszaleć w kolorze blue, ale  mi osobiście pasowałby tu klasyczny bukiecik z czerwonych róż.
Co do bukieciku, to raczej nieduży (bez wiszących elementów), by nie zasłaniać tej cudnej sukni...

Będziesz wyglądać cudnie!

Mój Aniołeczek 19.02.2008 (*)

Offline Aśka

• forumowicz
« Odpowiedź #23 dnia: 29 Lipca 2005, 11:03 »
A ja bym raczej tu widziała welonik rzeczywiście długi (nawet ze 3 cm dłuższy niż suknia) i bez ozdób tzn. ciętą mgiełkę (sama taki miałam - super wygląda jak mocniej wiało :D ale już bez tiary. Za to wpiety wysoko i od góry- nie wiem jaką fryzurkę będziesz miała? - i może z jakąś ozdobą na grzebyku, aczkolwiek niekoniecznie. Chodzi o to aby Cię jeszcze trochę wydłużyło i to na czym nam wszystkim bardzo zalezy - wysmukliło. A tiara troszkę skraca- przez to, że wprowadza w całość poziomy pas. Ale jeśli ktoś chciałby się czuć jak królewna - to może być i tiara:) Jeśli chodzi o rękawiczki - wedłg mnie moga być jak najbardziej - ale takie przed łokieć
A sukienka superaśna!
Moja sukienka do sprzedania... [url = http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=17518#17518 [/url]

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #24 dnia: 29 Lipca 2005, 13:11 »
Dziekuje dziewczyny raz jeszce :serce:
co do welonu to raczej jednak bez niczego, bez żadnych dodatków. na szje nic, tylko jakies błyskające kolczyki. a co do rękawiczek-  nie chce w ogóle. fryzurka to bedzoe koczek, kilka żywych kwaitów wpiętych. a bukiet zdecydowałam że beczie normalny, tzn białe/lub kremowe róże i do tego jasnoniebeska wstążka, coś takiego przysłała mi Maja  tylko nie tak dużo zielonego...- (https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=1121&postdays=0&postorder=asc&start=15)
nie bede już pzresadzać z tym moim niebieskim:)
jeśłi chodzi o gorset to on po prostu nie nadaje sie na wesel- jak już wspominałam on jest za bardzo sztywny, przez co nie ściska jak należy:) ale i tak mi sie podoba, tyle że powinnam mieć raczej coś jeszce na niego narzucone, myśle o delikatnym ażurku...zobazcymy jak przymierze, czy nadal mi sie ta myśl bedzie podobac.
poza tym wyobraźcie sobie że wczoraj dzwoniła do mnie pani z mojej pierwszej wypożyczalni, gdzie ta moja pierwsza sukienka z niebieskimi różami i zaproponiawła że zamiast niebieskich róż umieści białe żeby to jakoś wyglądało z tym gorstem ecru...ja jej powiedziałam że to bez sensu bo na kiecce róże a na gorsecie inne kwaity. ale musze wam powiedzieć że ona chyba czuje że ja nie chce od niej wypożyczyc. tak bywa. życie:). tam u niej nie mam wyboru- do gorsetu ecru prponuje mi biała spódnice..i poza tym nic innego. bo mi sie piersi nie mieszcza:D a jak przerobiła ten gorest poprzedni to wygląda paskudnie...same zobaczcie- ramiona sie gniota, a teraz jeszce sa przyszyte i ten pasek z przodu też faluje, a powinien być sztywny... (https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=1121&postdays=0&postorder=asc&start=0)w porównoaniu do sukienki jest wstętny- wiec rezygnuje  u niej, przepada mi 100 zł zaliczki, ale jkaos strasznie nad tym nie boleje, bo mam o niebo lepsza kiecke i to jest najważniejsze :mrgreen:

ale sie ciesze, już niedługo!!!!! :serce:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #25 dnia: 30 Lipca 2005, 09:35 »
Koralik cieszę się razem z Tobą, podjełaś słuszną decyzję. Sukienka jest naprawdę ładna. Ciekawy tez masz pomysł ze strojem na poprawiny. Gorset nie pójdzie w kąt i można go wykorzystać. Uważam, że będziesz wyglądała bosko :D

A zaliczką to bym się nie przejmowała- lepiej jak przepadnie zaliczka niż miałabyś się źle czuć na własnym weselu i wyglądała mało efektownie. Także "uszy do góry" wszystko bedzie w najlepszym wydaniu :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline koralik

• forumowicz
« Odpowiedź #26 dnia: 1 Sierpnia 2005, 08:19 »
jestem bardzo zadowolona z podjetej decyzji:) ciesz sie ze tak wyszlo, takie zamieszanie ale w kocu paniis obie przypomnial ze ma taka przepiekna sukienke...to najwzzniejsze...
do gorsetu na dzien po kupilam przecudnej urody spodnice,  taka błyszcząca jak gorset..w kolorze starego złota...ponoc maja jeszce byc marynarki i bluzki do tego, na bluzke sie nie pisze, ale marynarke musze dorwac, jak bedze miala to wam pokaze:)
jestem taka happy, czasu juz coraz mniej, ale co tam , wcale sie tym nie przejmuje, na razie...czekaja nas jeszce 2 spotkania ogólne z ksiedzem i 2 spowiedzi...ale przejmowalma sie tym do czwartku- znajomi z kursu sa tydzien przed śłubem i tez nie maja żadnej spowiedzi....
w tym tygodniu trzeba sie zajac obraczkami, co prawda mamy takie jedne ,a le na mojego za mala, na mnie tak mogłaby byc..ale sa takie niramlne, złote, takie standartowe, a my chcemy cos z białym złotemm...idziemy kombinowac:)
a, welon bedzie zwykły, bez dodatków żadnych, taki odrobine za pas:)

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #27 dnia: 1 Sierpnia 2005, 08:47 »
Ja też stawiam na wersję 2. Te koronki są urocze :D

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #28 dnia: 2 Sierpnia 2005, 06:48 »