wg mnie apropos DELTY: plusy:
+ ładne, spokojne miejsce, wśród lasów, nieco oddalone od ulicy
+ dość duża sala
+ klimatyzacja
+ ładne światełka kolorowe - jeżeli orkiestra nie dysponuje tego rodzaju ulepszaczami to tam są zamontowane
natomiast minusy:
- nie podoba mi sie budynek z zewnatrz, który moim zdaniem przypomina stary opuszczony pawilon

- jest ciemno w sali - małe okna nie wpuszcają zbyt dużej ilości światła

- z sali głównej przez ogromne drzwi jest wejście do toalety a korytarz na którym one się znajdują zbyt ładny nie jest
- toalety w opłakanym stanie

- na dość duże wesele (rzędu 80-90os.) krzesła rozstawione są tak, że goście tańczą w środku, co mi np nie odpowiada, ale to już wedle upodobań, a poza tym nie są skompletowane - po jednej stronie są wyskokie krzesła (nowsze) i tam przygotowane są miejsca dla młodej pary, a po drugiej stronie sali krzesełka są mniejsze, dużo brzydsze, przez co mają założone pokrowce. Niby pokrowce wyglądają dość ładnie (kolor złoty ) - ale efekt wg mnie i sens 'ubierania' krzeseł w to miałoby tylko wtedy, gdyby ubrane były wszystkie.

Sale oglądałam, kiedy szukaliśmy czegoś na nasze wesele, na imprezie tam nie byłam, ale spotkałam się 2 razy z opinią, że jedzenia jest mało i nie smakuje najlepiej. Jednak tego potwierdzić nie mogę, bo wiadomo że każdy lubi co innego

wklejam parę zdjęć tego lokalu, gdyby ktoś był zainteresowany obejrzeniem ich. (jak się uda

)