Autor Wątek: A my polecamy Excelsiora w CH Arkadia  (Przeczytany 11647 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xandra

• nowicjusz
  • *
A my polecamy Excelsiora w CH Arkadia
« dnia: 21 Lipca 2005, 20:21 »
mam nadzieję, że mnie nie pogonicie za reklamę salonu, bo to nie żadna kryptoleklama.
No, ale prawie wszyscy tu ze Szczecina i okolic, a szkoda...

W salonie pojawiliśmy się pierwszy raz z miesiąc temu, bo tam kupował obrączki Brat mojego Przemka (żeni się też za rok). Pani już Go dobrze pamietała, więc i my się zapoznaliśmy.
Chcieliśmy białe złoto z żółtym i takie oglądaliśmy.
Naszą uwagę przykuła pojedyncza fala i to zamówiliśmy 3 dni temu, dziś odebraliśmy, więc naprawdę szybko.
Do zakupu "nasza Pani" dodała mi do obrączki brylant, bo i pierścionek mam z brylantami.
Chciałam napisać o przesympatycznej obsłudze, Pani oprócz rad co do obrączek, dała kilka porad co do sali, sukni itd... tak miła, że na pewno zaprosimy Ją na ślub.

A salon, po dłuższym szukaniu, został już TYM.
Widzę, że nie tylko w Aparcie warszawskim traktują dość "olewczo" klientów, w Kruku z kolei bardzo drogo, w Marcinkowskim za dużego wyboru nie było...
 A w Excelsiorze dostaliśmy jeszcze rabat 30% na obrączki.
Zamiast ponad 1000 zł zapłaciliśmy 730 zł.

Warszawiakom, szukającym obrączek z czystym sumieniem polecamy owe miejsce i krótkowłosą, przemiłą blondynkę.
24.06.2006 r.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Lipca 2005, 21:44 »
niestety w szczecinie tej sieci jubilerskiej nie ma....
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline xandra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Lipca 2005, 21:50 »
Już uznałam że Pani Moderator mnie chce objechać za reklamę salonu ;) .
Bo nie wiem, czy można czy nie, a chyba lepiej powiedzieć gdzie jest fajne miejsce.
Dodam jeszcze, że grawer to 15 znaków na obie bezpłatnie (trochę przymało niestety :? , my będziemy dopłacać, bo chcemy więcej), ale za to gwarancja, odswieżanie i regulacja wielkości jest wieczysta i bezpłatna, to też plus, który bardzo wzieliśmy pod uwagę.
24.06.2006 r.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Lipca 2005, 08:27 »
'pan modelator" ściga za coś innego  :twisted:

ja miałam w cenie obraczki jedynie datę i imię męża... na więcej nie chcieli się zgodzić.. 2 wzory fontów (czcionki) do graweru i wszystko...ehhhhhhhh... narazie nie mam co narzekać na swoją obrączkę... pewnie niedługo będzie cała porysowana (bo kupiliśmy całkiem gładziutkie z białego złota) ale plusem jest to,ze można ją polerować..

apart faktycznie ma dziwne podejście do klienta..

wybraliśmy (wtedy jeszcze z chłopakiem) pierścionek zaręczynowy dla mnie.. czekaliśmy na niego ponad miesiąc czasu... w dniu , kiedy piotr poprosił mnie o rekę wypadło oczko z pierścionka.. pojechaliśmy na drugi dzień do salonu żeby zamieniono go nam na nowy, bo ten już jest felerny a pani na to,ze zabiera go do naprawy na 6-8 tygodni.. i  byłam "niby narzeczoną"... mało tego.. pani stwierdziła,ze musza sprawdzić czy przypadkiem nie majstrowaliśmy przy pierścionku i czy kamienie ( 18 brylankików i 10 szafirków) są orginalne a nie podrobione)... ehhhhhhh... miałam wtedy skopany humor na maxa.. myślałam,ze zamorduję ich wzrokiem  :evil:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Lipca 2005, 10:16 »
my mieliśmy obrączki z Virago - jesteśmy bardzo zadowolenie.A grawer cały był gratis.I wyszły niedrogo. Za obie zapłaciliśmy chyba ok 600 zł. z mieszanego złota i z grawerem długim "pamiątka od babci, imię i datę ślubu"

Offline peacelove
  • bywalec
  • data ślubu: 13.10.2007
Excelsior w Arkadii jest faktycznie fantastyczny :)
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Września 2005, 01:27 »
pierscionek dostalam wlasnie z Excelsiora (luby jest rodowitym warszawiakiem ) - jestem zachycona :))) w Szczecinie (niestety ) o czyms takim mozna tylko pomarzyc... bylismy tez ogladac obraczki w Szczecinie i w Warszawie i pozostaniemy najpewniej dalej wierni Excelsiorowi (bardzo duza otwartosc na propozycje, nie ma problemu zeby moja byla ciensza o 0,5 mm, nie ma problemu zeby zamiast wstawki z zoltego zlota zrobic z platyny, etc)
coz 'wiadoma rzecz stolica...' ;)

a co do Warszawy - mam tam takie ulubione antykwariaty z bizuteria na Nowym Swiecie ...(jak wygram w lotto to moze moze...)

pozdrawiam wszystkie mieszkanki (i mieszkancow) Warszawy goszczacych na tym forum - juz niedlugo zabiore wam do Szczecina  z ponadmilionowej populacji jednego pana :)))

Offline annawiezel

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
Odp: A my polecamy Excelsiora w CH Arkadia
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Stycznia 2010, 20:23 »
Zgodzę się że łądne mają obrączki w ofercie, ale ja osobiście trafiłam na pana z obsługi który nie wzbudził szczególnego zaufania, jak szukałam dla siebie wzoru i nie było możliwości modyfikacji wszystkich obrączek, takie same wzory można znaleźć w innej firmie jubilerskiej z waw i taniej, wiem bo sama tam zamówiłam moje obrączki, mieszkam w waw ale ślub jest w Szcz bo stąd pochodzę i szukam wszystkich niezbędnych rzeczy które muszę załatwić na miejscu przy okazji wizyt w Szczecinie. . .

Offline Marcia23

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 7.08.2010
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Stycznia 2010, 17:56 »
A ja tez polecam Excelsiora  ;D
Zamowione obraczki byly nawet wczesniej niz planowo, marudzilismy straaaaasznie dlugo i kombinowalismy i zmienialismy i jeszcze wiecej marudzilismy i 2 razy sie wracalismy. Mimo tego mila obsluga, porady, gwarancja bezterminowa, no i najwazniejsze, obraczki zrobione tak jak chcielismy  ;D
My jestesmy baardzo zadowoleni, sa przepiekne  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Października 2010, 00:35 »
I ja również polecam jubilera Excelsior, jesteśmy bardzo, ale to bardzo zadowoleni. Moja obrączka mimo, że jest obsadzana brylancikami dookoła to może być i zwiększana i zmniejszana (wiem, że u innych jubilerów jest z tym problem), no i mamy dożywotnią gwarancję na nie... i bezpłatne odświeżanie - również dożywotnio. Także super, super i jeszcze raz super  :D