Autor Wątek: Zespół Wedan ze Szczecina - opinie  (Przeczytany 1465 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline martika
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.05.2009
Zespół Wedan ze Szczecina - opinie
« dnia: 29 Sierpnia 2008, 09:11 »
Witam wszystkich,
Chciałam sie zapytać o Wasz opinie na temat zespołu Wedan, bardzo mało jest informacji na temat tego zespołu na forum, najbardziej mnie interesuje czy dobrze prowadzą wesele, bawią gości itp.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Offline kania
  • nowicjusz
  • *
Odp: Zespół Wedan ze Szczecina - opinie
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Września 2008, 16:45 »
Bawilam się na weselu przy ich muzyce. Śpiewają bardzo ładnie (oboje), momentami zupełnie jak w orignale i bardzo fajnie prowadzą oczepiny. Nie musieli nikogo wyciągać na parkiet, bo wszyscy chętni sami tańczyli. Mają też dość różnorodny repertuar, dzięki czemu gości wszyscy goście mogli znaleźć coś dla siebie.

Offline martika
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Września 2008, 10:19 »
super dzięki za odpowiedz:-)

Offline martika
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Czerwca 2009, 14:31 »
już po ślubie więc mogę się wypowiedzieć na temat zespołu - chciałbym bardzo polecić zespół wedan, byliśmy bardzo zadowoleni, pięknie śpiewali, muzyka dla każdego i super zabawy, a przede wszystkim kontakt z gośćmi i prezencja - której wiele zespołów nie ma. Mimo, że 2 os tylko to to dawali rade ze 4, goście wyszli zachwyceni, a najlepsze, że para młoda się świetnie bawiła:-)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Czerwca 2009, 09:37 »
No to świetnie martika. Jesteście w gronie zadowolonych :D. Nie każdej parze jest to pisane :(. Niektóre zespoły "ujawniają" się :evil: dopiero na przyjęciu weselnym i jest już za późno na jakiekolwiek decyzje. Życzę wszystkiego dobrego :Daje_kwiatka: