Autor Wątek: Buty dla Pana Mlodego  (Przeczytany 6678 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Niunx
  • Gość
Buty dla Pana Mlodego
« dnia: 25 Sierpnia 2008, 00:41 »
Przeszukalam forum, ale nic nie znalazlam w tym temacie.

Chodzi mi o buty dla Pana Mlodego, ale z wyzsza niz zwykle podeszwa. Chcialabym dodac mojemu przyszlemu kilka cm zebym mogla miec obcasiki. L. jest tylko 2 cm wyzszy ode mnie. Czy ktos sie z czyms takim spotkal? Moze jakies namiary?

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odp: Buty dla Pana Mlodego
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Sierpnia 2008, 20:47 »
bier chłopa i polataj po  sklepach.. butów dla  małżów jest duzo..

buty z obcasikiem na 100%  kupisz w sklepie z obuwiem do tańca.. standard ma  kole 2,5cm a łacina nawet 4,5..

wpisz w google  obuwie, taniec towarzyski i powinnas coś znaleśc ;)
« Ostatnia zmiana: 25 Sierpnia 2008, 20:52 wysłana przez monia »
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Niunx
  • Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Sierpnia 2008, 21:56 »
Dziekuje, faktycznie widze, ze sa takie w ofertach  :)  :i_love_you:

Takie 4,5 to chyba by sie na mnie obrazil, wystarczy ok 3 cm wlasnie, wtedy mamy 5 cm  :D

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Sierpnia 2008, 23:22 »
Ja z kolei chciałabym dla mojego jak najniższe  :) Mój PM jest wyższy ode mnie o 30cm   ::)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Sierpnia 2008, 23:31 »
uuuuuuuuuuu.. tu tylko obciecie nóg lub głowy pomoże.. albo zmiana  małża na nizszy model ;)

załóz obcasy 7-10cm i juz masz mniej  ;D jesli masz problemy z chodzeniem w tak wysokich bucikach zacznij trenowac od jutra ;)

jaki obcas maja  typowe buty garniturowe?? 1,5-2 cm??? przy 30cm to juz żadna różnica..  na płaskim masz tylko mokasyny ale te do gajeru masuja jak  wół do karety..  ::)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Niunx
  • Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Sierpnia 2008, 00:58 »
Ja z kolei chciałabym dla mojego jak najniższe  :) Mój PM jest wyższy ode mnie o 30cm   ::)

Chcialabym miec taki problem  ;)  :los: Mozesz smigac na wysokich obcasikach  8)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Sierpnia 2008, 08:52 »
uuuuuuuuuuu.. tu tylko obciecie nóg lub głowy pomoże..
Haha uśmiałam się, chyba rzeczywiście tylko to by pomogło. Rok temu ubrałam na wesele brata buty na 10cm obcasie i niewiele pomogło, a poza tym po 2 godzinach musiałam je przebrać :D  :P
monia ale dzięki za info, nawet nie wiedziałam że męskie buty są na 1,5-2 cm obcasiku  :)

Niunx
  • Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Sierpnia 2008, 10:52 »
No, tak, na wesele za dlugo w takich wysokich szpilkach to tez nie ma co, bo nogi sie mecza. Ale oprocz tego to zazadroszcze. Ja cale zycie na plaskim badz minimalnym obcasiku bede tylko..  ::)

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Marca 2009, 20:00 »
Mam pytanie: jakie buty pasowałyby do srebrnego garnituru? Mianowicie, jaki kolor butów? Byłaby oczywiście biała koszula.
Proszę o jakieś fajne przykładowe zdjęcia srebrnych garniturów z butami. dzięki.

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Marca 2009, 23:39 »
Dołączam się do pytania  :) Mój PM też ma srebrny garnitur. Dodam, że jasny srebrny  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #10 dnia: 23 Marca 2009, 08:39 »
Widziałam srebrny z czarnymi :

ale myślę, że takie buty by pasowały do jasnego

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #11 dnia: 23 Marca 2009, 09:52 »
Dokładnie, także narzeczony zastanawia się nad ciemnym grafitem, albo prawie czarnym lub nad srebrnym - srebrny raczej jasniejszy, niż ten garnitur zamieszczony przez Castia .

No i całkiem inny efekt jest gdy jest czarna koszula. To wtedy czarne butki oczywiście pasują. No ale jak jest biała koszula? Zaraz podam przykład fotki (choć trudno naprawdę coś konkretnego na necie znależć), garnituru srebrnego i czarnych butów, jak koszula biała. Tak trochę wg nas, coś jest "nie tak"  ::). Oczywiscie, czarne buty pasują do wszytskiego, ale gdy biała koszula, to jest tak jakby wtedy - 'za dużo kolorków'.. ???

za duże zdjęcie

Regulamin zabrania umieszczanie zdjęć z linkiem!
« Ostatnia zmiana: 23 Marca 2009, 19:15 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #12 dnia: 23 Marca 2009, 10:03 »
jak jasna koszula to pozostają tylko buty pod kolor garnituru, bo raczej nie białe....

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 23 Marca 2009, 18:54 »
missmax ja kiedys w swoim wątku zadałam pytanie o te buty - zdania były podzielone. Jedne forumki mówią, że czarne buty, inne, że szare. Mnie czarne osobiście nie pasują (zwłaszcza ze mój PM bedzie miał nie tylko białą koszule, ale też białą kamizelkę i musznik). Szarych natomiast nigdy na żywo nie widziałam ( znalazłam tylko 2 pary na allegro - sprzedawca - chyba sklep- ze Szczecina, od nas to raczej daleko  ;) )

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #14 dnia: 23 Marca 2009, 22:15 »
^ no właśnie, margolka, w czasie rozmowy z narzeczonym też podrzuciłam pomysł o szarych butach, ale... chyba jeszcze takich nie miał. Tak więc, może musiałby być ten pierwszy raz..? ::) Zresztą, decyzja należy do niego. Ma się on dobrze czuć, jak woli czarne buty to najwyżej zrezygnuje się ze srebrnego garnitura, i weźmie się ciemniejszy. I tak w każdym mu ładnie  :-* ;)

Acha - sorry MODERATORKI za zdjęcia niezgodne z regulaminem. nie zauważyłam :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 23 Marca 2009, 22:24 »
My będziemy szukac szarych/popielatych, a jak nie znajdziemy no to ja nie wiem jakie w końcu  ??? Granitur już jest, więc zmieniać nie będziemy  :) Rezygnowac i zamawiac z allegro - ehh juz poruszałam kiedys ten temat to nie będę się powtarzać.

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #16 dnia: 24 Marca 2009, 07:52 »
Z butami dla snzcyh PM to też nielada kłopot, a niby nie powinno tak być. Fajnie, że na rynku obuwniczym jest teraz taki wybór dla mężczyzn, a nie tylko czarne i czarne ;)
My obecnie poszukujemy czekoladowych.