Autor Wątek: Hej Poznanianki :)  (Przeczytany 8346 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
Hej Poznanianki :)
« dnia: 20 Czerwca 2005, 17:38 »
...Gdzie się podziały Poznanianki i Poznaniacy?...

Coś nikt z Poznania tu nie pisze... a chętnie powymieniałabym się doświadczeniami odnośnie przygotowań ślubnych w naszym rejonie :)

Może jednak - zachęcam gorąco!
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline magdak
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Czerwca 2005, 18:17 »
czesc chyba najblizej Poznania to ja jestem 50 km, co prawda w poznaniu chodzialm po salonach slubnych by poogladac fasony sukienek potrzebnych na wzor to wszystkie zakupy robie u siebie. ale po tiul do ozdoby kosciola jade do Swarzedza bo tam slyszalam ze metr kosztuje 5 zl

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Czerwca 2005, 23:27 »
o widzisz Madziu :)
już coś lepiej :)
mówisz że tiul w swarzędzu po 5 zł a gdzie konkretnie, bo mi też by się przydał :)

Aha i jeszcze jedno mam pytanko - o buciki... jak wygląda sprawa z butami do sukienki ślubnej we Wrześni?
Bo ja mam rozmiar 41 i szczupłą stopę (więc większość 41 mi po prostu spada po zapięciu :D) i jestem skłonna nawet wiecej niż 50 km przemierzyć zeby dostać ładne, zgrabne i nie kosztujące majątku :)
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline SHIRINEL
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 7 Stycznia 2006, 23:57 »
ja jestem rodowita poznianiarka ale teraz mieszkam a birmingham wesele jednak planuje w polsce mam pytanie znasz jakies zespoly z okolic poznania aha i jakim autem? nie mam kogo zapytac o szczegoly  dzieki bardzo buziaki :D

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Stycznia 2006, 12:11 »
witaj shirinel... moi znajomi z poznania zciągali gośia ze świnoujścia.. mnie dziwię im się.. faktycznie rewelacyjnie prowadzi wesela...

popatrz w bazie firm.. może coś z poznania znajdziesz.....

są zespoły które chętnie przyjadą zeby poprowadzić twoje wesele.. np mój.. jeździ po polsce i za granicę.... tylko z terminami u nich bardzo ciężko...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
« Odpowiedź #5 dnia: 8 Stycznia 2006, 12:19 »
Pytaj pytaj, spróbujemy pomóc, z zespołem to bardzo delikatna prawa musi być sprawdzony bo to cz wessle będzie udane i jka goście będą się bawić w 90% zaleśy właśnie od zespołu. NApisz kiedy masz ślub i gdzie i co masz już załatwione. Pozdrawiam Ja mogę polecić mój tylko zależy czego szukasz i w jakij cenie, w razie czego o więcej info pisz na priv.
czekam aż szczęście powróci...

Offline SHIRINEL
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 8 Stycznia 2006, 14:46 »
dzieki bardzo trudno samej o wszystki decydowac zwlaszcza przez internet znalazlam 2 suknie ale nie mam zielonego pojecia jak je wkleic :cry:  pozdrawiam

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Stycznia 2006, 11:31 »
Witam przyszle żony z Poznania i okolic!!!Niedlug wybieram sie na rajd po salonach sukien ślubnych, mam nadzieje ze znajde cos odpowiedniego dla siebie!!gdzie macie wesela?zna ktoś moze Angelo z Poznania?bylyscie tm kiedyś?slyszalyscie cos onich?z góry dzięki za info!!Pozdrowionka!! :obiad:  :id_juz:

Offline SHIRINEL
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Lutego 2006, 11:53 »
cze Nika

jesli chodzi o salony sukni slubnych polecam madonne!!!!!!!!!!!!!!!!!!na glogowskiej obsluga nie za ciekawa ale suknie przepiekne. ja swoje wesele bede miala w kurniku kolo poznania pisz co zalatwilas? masz auto? -pozdrawiam

Offline pati1

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 8 Marca 2006, 14:00 »
witam - jestem kolejna prawie poznanianka - slub mam 17 czerwca - sukni brak - obraczek brak - knajpa jest, orkiestry brak - raczej pozostaniemy przy plytach CD(zbieram muzyke)
na szczescie pana mlodego nie brak.
Do madonny chce isc - bylam na ich stronie- suknie rzeczywiscie piekne, tym bardziej ze na calej glogowskiej sukien slubnych jest wybor. [/center]

Offline SHIRINEL
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 9 Marca 2006, 13:57 »
cze pati gdzie macie impreze? w poznaniu czy okolicach? co do sukni ja swoja kupilam 2 tygodnie temu w madonnie polecam sukienusie przepiekne aha i nie stresuj sie zbytnio najwazniejsze ze pam mlody jest pozdrawiam

Offline SHIRINEL
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 9 Marca 2006, 13:58 »
zapomnialam a masz juz samochod bo ja mam wielki problem wlasnie z autem

Offline pati1

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 10 Marca 2006, 12:11 »
samochod mam, brat pana mlodego posiada odpowiedni (naszym zdaniem) tylko obedzie sie bez tablic, ale nie musza byc, chociaz cos mozna wymyslic 8)
imprezke mamy w DElicji, ale ostatnio zastanawiam sie czy oby na pewno, bo menu mi niezbyt odpowiada! Jesli sie zgodza na nasze, to pozostaniemy przy swoim wyborze.
Pozdrowki!

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
« Odpowiedź #13 dnia: 15 Marca 2006, 15:46 »
ja też polecam madonnę, akurat mają wyprzedaż kolekcji 2005, patrzałam na ich stronkęnaprawdę śliczne sukienki w bardzo atrakcyjnych cenach wkońcu la sposę za 2000 to naprawdę okazja! pozatym panie bardzo miłe, zależy im na kliencie, ja np. dostałam gratis do dukienki długi welon za 300zł, zawsze coś zaproponują, polecam  :lol: a i przymierzać można do woli!  :mrgreen:
czekam aż szczęście powróci...

Offline misulag1
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 6 Kwietnia 2006, 13:51 »
CZesc Dziewczyny!!!
Jestm tu nowa,wiec na poczatek pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszle Panny Mlode z naszego fyrtla!!!  :D
slub mam 8.07 i 22.07 i w wielkim pospiechu przed tygodniem dokonalam wyboru sukni slubnej w salonie madonna na glogowskiej. To prawda, ze maja przepiekne suknie i mila obsluge. Ja z racji,ze nie moglam sie zdecydowac 3 razy przymierzalam suknie  :lol:
Welon tez bede miec gratis,tylko nie wiem czy zostanie on narzucony ,czy bede miala cos do powiedzenia w tej sprawie  :roll:
piszcie dziewczyny jak tam wasze postepy w przygotowaniach.
Ja mam male pytanie do Was moze mi pomozecie. Znacie jakas dobra fryzjerke, ktora nie tylko uczesalaby mnie do slubu, ale i tez cos zrobila z moim aktualnylm kolorem wlosow. Moja ostatnia wizyta u fryzjera miala nie za mily efekt z blad wlosow fryzjerka zrobila mi siwo-szary kolor!!!!
Doradzcie i pomozcie prosze.
pozdrawiam