Cześć dziewczyny pomimo iż nie dysponuję zbytnio czasem wolnym ale ostanowiłam sie przedstawić i w końcu popisać a nie tylko podczytywać forumkowe dzieje
Toszke o mnie :
Na forum zalogowałam sie gdy mineło już sporo czasu od naszych staranek o kuszynkę , podczytywałam forumkowe wątki ale nie miałam zbytnio o czym pisać. Następnie nasze staranka powiodły się i dziś mamy prawie siedmiomiesięcznego synka Jakuba
Teraz za necały tydzień wracam do pracy bo niestety pomimo iż chcieliśmy powiększyć ponownie nasze grono rodzinne znów chyba przyjdzie nam starać sie 6 lat no cóż
Ponieważ w tym roku mamy 9 rocznicę ślubu więc przygotowania do ślubu dawno za nami ale w bebikowie zapewne znajdę chwilę na odpoczynek i może jakiś Kubusiowy wątek choć nie wiem czy wątk ma sens gdyz naprawde patrząc na braki czasowe może być ciężko z aktualizacją ale moze . . . Kurcze przyznam iż znam różne historie z tego forum i troszkę obawiam sie oszustek - nie wiem czy tym was do siebie nie zraze od początku ale nocóż wolę być ostrożna i tez was które znam już przez moje własne poczytywanie czyli np. Martaxyz, Ela z Dii, Jagodaz Jagoda, Lea( z prawie rówieśniczką Kubusia) i jeszcze spore grono dziewczyn napewno mają moje zaufanie a Ja na ich zaufanie mam nadzieje zapracuje
Natomiast mam też kilka profili które nie mają mojego zaufania juz taka jestem i czasami szukam dziurki w całym ale cóż może z czasem . . . . mito przejdzie
Na początek juz mam problemy z podpisem
łotr nie chce mi sie ujawnić
Jeśli macie ochote mnie bliżej poznać zapraszam na Kubusiowa stronę i do pogaduszek
Witam Poznanianki może w końcu Poznań ożyje tak jak na tym fotum żyje Szczecin