Ok. Ale wolę na forum, bo może ktoś się ustosunkuje i będzie miał inne zdanie?! A zatem:
-wolałabym organizer w formie segregatora, w który znalazłyby się zakładki o odpowiedniej tematyce, ale które można dokładać lub wypinać - nie wszystkie strony są każdemu potrzebne (to zapewne podwyższyłoby jednak cenę) oraz z miejscem na wizytówki (zamiast zapisywać, można włożyć wizytówkę). Ja wklejałam po prostu wizytówki do organizera.
-przy kolejnych punktach organizera (LOKALE, MODA...) dodałabym listę pytań pomocniczych na rozmowach z usługodawcami (koniecznie zapytaj o: -dodatkowe koszty, -parking dla gości, -dekorację stołów -terminy płatności etc).
-dział LOKALE był dla mnie za obszerny - za dużo stron, ale może to kwestia osoby
-można dodać 1 stronę na HOTEL DLA GOŚCI
-poświęciłabym więcej miejsca na część: 1 TYDZIEŃ DO ŚLUBU - nie zmieściłam się w tej połowce strony
-część DZIEŃ ŚLUBU też trochę mi tu brakowało miejsca - o danej godzinie było do zrobiebia kilka rzeczy i już nie było gdzie zapisać.
-więcej pustych kartek na notatki - jak zabierałam organizer na spotkanie, szybko zabrakło mi miejsca na zapiski.
Poza tym ok. Pomysł organizera jest fajny, bo można mieć wszelkie info + kontakty skumulowane w jednym miejscu co bardzo pomaga w organizacji ślubu i wesela.
TO TYLE... POZDRAWIAM