Autor Wątek: SALA MARTINA W BYDGOSZCZY!!!  (Przeczytany 4996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MONIKABYDG

• nowicjusz
  • *
  • po prostu miłość....
  • data ślubu: 21 CZERWCA 2008
SALA MARTINA W BYDGOSZCZY!!!
« dnia: 23 Marca 2008, 00:21 »
HEJKA!!!
 polecam wam salę MARTINA na inowrocławskiej przy zajezdni mzk ja biore tam slub w czerwcu ale byłam tam juz na 2 imprezkach w tej sali i powiem  swietna sprawa duza przestronna ładna sala teraz tam zminay nastepuja i jest fajnie. .  pozatym jest tanio i duzo polskiego jadła naprawde wart !jak ktos chce to wiejski stół bardzo dobra obsługa{przystojni kelnerzy hihi}!!! jak co zobaczcie sobie zdjecia choc one nie oddaja tego jak tam naprawde jest  pozdrawiam !!
« Ostatnia zmiana: 23 Marca 2008, 10:16 wysłana przez ela »
MONIKA bydgoszczanka

Offline MONIKABYDG

• nowicjusz
  • *
  • po prostu miłość....
  • data ślubu: 21 CZERWCA 2008
Odp: SALA MARTINA W BYDGOSZCZY!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Marca 2008, 22:37 »
tu jest kilka zdjęc"   REGULAMIN sie kłania!
« Ostatnia zmiana: 27 Marca 2008, 22:55 wysłana przez rybkawiedenka »
MONIKA bydgoszczanka

Offline marcin1982
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Sierpnia 2008, 22:18 »
POTWIERDZAM!!!! to co ja zoabczyłem w sobote w martinie przed weselem to poprostu oniemiałem piekna sale , wiejski stół robi wrażenie ,super udekorowana naprawde czuje sie powagę sytuacji - akurat na złoto wszedzie falbany wielkie żywe kwiaty na kolumnach no przepieknie gratulacje dla pana kierownika ;D który oprowadził pokazał  dał probne menu doradzał dał kilka wskazówek naprawde widac było ze chce aby dzien wesele był dla nas tym najwspanialszym dniem w życiu. . . . . .  a nie stare zgredy które tylko kase chcą po najmnijeszej lini oporu nie doradzają tylko się głupio uśmiechają!!!! -powiem szczerze ze akurat byłem z narzeczona przejazdem i   tej sali nie braliśmy pod uwagę bo nie znalismy  teraz juz tylko ona jest na 1 miejscu. . pozatym cena jest tak niska za takię piękno. . .  tylko najgorsze ze wszystkie soboty w sierpniu i wrześniu zajęte. . .  chyba zostanie mi pażdziernik. .   8)

Offline hackja
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.10
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Lipca 2009, 15:46 »
kto orientuje sie ile sobie zycza za wynajecie sali?

Offline kamagl@

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Lipca 2009, 19:36 »
a mnie sie ta sala nie podoba,tandetna. . . .

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Lipca 2009, 22:26 »
kto orientuje sie ile sobie zycza za wynajecie sali?

Jak ja się orientowałam to chcieli 130 zł od osoby ale mają już pozajmowane sporo terminów na przyszły rok - my mamy tak mało popularnie 1 maja a i tak już był zajęty :/

Offline hackja
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.10
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Lipca 2009, 12:33 »
za 130 zl to też nie tak mało, tym bardziej, że sala jest "zwykła" bez uroku.  A co sądzicie o weselu w kuźni? mają tam przepiękną salę jaskiniową, ale obawiam się trochę tego, że bedzie tam mino wszystko ciasno (chociaż kierowniczka zapewnia że organizują wesela do 120 osób - nie wiem gdzie oni sie tam zmieszczą, słowo :D) gł do tańczenia i tego, jaka będzie reakcja gości z bydgoszczy, bo tutaj kuźnia kojarzy się głównie z klubem w klimacie chyba troche rockowym.  a mojej przyszłej szwagierce z 18-stkami :| jest sie czym przejmować? tym bardziej, że maja takie plusy jak lokalizacja przy ul.  gdańskiej i to, że wesele mozna zorganizować już od 80 zł (nam wyszlo bez szaleństw, ale tez bez wielkich ograniczeń ok 115 zł na osobę, z alkocholem i napojami, ale bez ciast).