Olimpx to już 5 dni do... jak tam samopoczucie???
Napisz jak wygląda "rozkład zajęć" na ten ostatni tydzień, a przede wszystkim jak będzie mniej więcej wyglądał plan twgo najważniejszego dnia, o której pobudka, na którą fryzjer, kosmetyczka itd...
Kiedy odbierasz suknie i jak mniej więcej będziesz wyglądała-bo chyba nie widziałam tutaj fotek...
Trzymam kciuki!!!
4 dni do...
Dzis bylam u kosmetyczki na usuwaniu owlosienia

i korekcie brwi.
Od jutra mam urlop i cieszyłabym się bardzo ale plany trochę się pozmieniały. Niestety życie przynosi różne przykre niespodzianki. W poniedzialek umarła ciocia mojego taty i jutro idziemy na pogrzeb

więc wszystko przesuwam na czwartek i piątek.
W czwartek rano odbieram moją suknię i dobieram do niej na miejscu w salonie rękawiczki, muszę też kupić kolczyki, bo zmieniłam koncepcje dodatków

. W piątek na 10 rano: kosmetyczka: masaż, nawilzanie twarzy i dekoltu i maseczka z alg a potem na 12 manicure. Po poludniu dojedzie Mlody z podziekowaniami dla rodzicow zamowionymi na allegro ktore zostaną przemycone w jakiejś reklamówce żeby rodzice się nie zorientowali. Po poludniu idziemy z mlodym do spowiedzi.
W sobote wstane pewnie kolo 8 rano i bede nacierac sie wszelkimi olejkami i balsamami do ciala bo o 10 mam fryzjera (potrwa to okolo 2 godzin) a zaraz po niej makijazystke. Przed 13 powinnam byc w domu.Kwiaty na oltarz i dekoracje kosciola zalatwia firma wiec o nic nie musze sie martwic. Kolo 14 powinien przyjechac Mlody, bedzie ubieral sie u mnie, bo jechac prawie 50km w slubnym stroju to troche glupi pomysl. W tym czasie swiadkowa bedzie dekorowac autko ( biale tiulowe tasmy z czerwonymi piorkami , na masce bukiet z sztucznych roz poprzetykanych piorkami i owiniety tiulem) i tablice: z przodu z naszymi imionami, z tylu z napisem "koniec wolności"
Potem Mlody pojedzie po kwiaty, okolo 16 bedziemy mieli blogoslawienstwo a najpozniej o 16.30 wyjazd do kosciola ( slub mamy na 17, ale musimy byc 20 minut wczesniej).
A potem na wszystkie pytania bede odpowidac TAK