Autor Wątek: Pomozecie????  (Przeczytany 7706 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Pomozecie????
« Odpowiedź #30 dnia: 11 Marca 2007, 10:54 »
ajkopiekna suknie i prześlicznie w niej wygladasz. Nie masz sie absolutnie czym martwic. ZDokonałas bardzo dobrego wyboru.
Co do bolerka to mi sie wydaje że jakis by się przydało (choćby nawet do kościoła)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Pomozecie????
« Odpowiedź #31 dnia: 11 Marca 2007, 11:21 »
ajko Mnie też podoba się Twoja sukienka. Wyglądasz prześlicznie i nie wiem czemu w ogóle masz wątpliwości. a złote butki to super pomysł. Będziesz pięknie wyglądac. :skacza:

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
Pomozecie????
« Odpowiedź #32 dnia: 11 Marca 2007, 13:57 »
w sukience wygladasz slicznie, nie martw sie .......
wybór trafiony!

rybkawiedenka
  • Gość
Pomozecie????
« Odpowiedź #33 dnia: 13 Marca 2007, 14:20 »
Suknia jest prześliczna! Ja swojąsuknie wybrałam tak - zaparkowalam auto w mieście bo musiałam iść do szewca. Jedyne miejsce było przed salonem z sukniami. I dokładnie przed mim autem stała na manekinie suknia. Weszłam, założyłam, wyszłam do bankomatu bo zaliczke, wróciłam i wpłąciłam zaliczke. Nie mierząc ani jednej innej sukni....I w tej jedynej poszłam do ślubu!

Offline Beata

• użytkownik
  • **
Pomozecie????
« Odpowiedź #34 dnia: 22 Marca 2007, 16:13 »
Nie martw sie, bardzo ładnie wyglądasz. Rozumiem cie jednak, też bardzo szybko kupiłam moją, a potem biłam sie z myślami,że nie mierzyłam wiecej. Ale suknia napewno czymś cie urzekła,  bo byś nie wybrała. Pewnie,że znajdą sie ładniejsze ale w ten sposób nie ma co myśleć. Ta suknia pasuje do ciebie i będziesz ślicznie wygladać na weselu.

Offline ajako
  • forumowicz
Pomozecie????
« Odpowiedź #35 dnia: 28 Marca 2007, 20:15 »
Cytat: "SaTine"
ajkopiekna suknie i prześlicznie w niej wygladasz.
Cytat: "rybkawiedenka"
Suknia jest prześliczna!
Cytat: "Beata"
Ta suknia pasuje do ciebie i będziesz ślicznie wygladać na weselu.
:skacza: Dziekuje Wam wszsytkim, jestescie baaaaaaaardzo kochane, ale niestety(albo stety) juz zadzwoniłam do salonu, zeby sie wstrzymali z szyciem. Jade w maju do Polski i chce zobaczyc jeszcze jedna suknie, która znalazłam na stronce tego salonu, a której wczesniej nie było. Jak juz bede po przymiarce na bank zgłosze sie znowu do Was kochane forumki, po Wasze cenne opinie!!!! Buziaki dla wszystkich, którzy znajduja chwilke, aby zajrzec tu i skreslic pare słow!!!Dzieki jestescie wielkie!!! :przytul:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
Pomozecie????
« Odpowiedź #36 dnia: 28 Marca 2007, 21:06 »
:hello:  Czy ja dobrze widziałam że Twoja sukienusia ma na dole spódnicy złote hafty? jeśli tak to polecałabym naprawde delikatnie wykończyć rękawki w bolerku, a butki mogłyby być też ze złotym haftem ale nie za dużo. (jeśli na spódnicy nie ma haftu to chyba znaczy że musze iść do okulisty)  :drapanie:

Offline ajako
  • forumowicz
Pomozecie????
« Odpowiedź #37 dnia: 28 Marca 2007, 21:56 »
Cytat: "siva"
(jeśli na spódnicy nie ma haftu to chyba znaczy że musze iść do okulisty) :drapanie:
Nie, nie=spokojnie, wszystko ok z Twoim powiedziałabym= sokolim wzrokiem!!! :skacza: Widze, ze tu naprawde wnikliwego obserwatora mam= DZIEKUJE!!!
No cóż szczerze mówiac(jak pisałam wyzej), wszystko sie wyjasni do konca w maju...... zobacze czy uszyje ta czy taka podobna, ale jednak jednoczesciowa.... Przymiezałam juz taką i sczerze mówiac super sie w niej czułam!!! Pozdrawiam i własnie zaraz wskakuje do Twojego odliczanka.... :przytul:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
Pomozecie????
« Odpowiedź #38 dnia: 29 Marca 2007, 01:56 »
To Ty musisz zdecydować jaka sukienke chcesz. W tej wyglądasz  ładnie, ale skoro nie jesteś pewna na 100% to masz racje poprzymierzaj inne.  Musimy czekac do  maja na foty?? Szkoda. Nie masz się co martwić, skoro będziesz w maju w domku to na pewno każdy salon ci przygotuje suknie najdłużej w 3 mies. (przynajmniej tak mi mówiły). A może jednak masz jeszcze jakieś foty? Czekamy.

Offline madziulek

• Chuck Norris
Pomozecie????
« Odpowiedź #39 dnia: 29 Marca 2007, 14:54 »
śliczna suknia a Ty ślicznie w niej wyglądasz :) więc nie rozmyślaj juz co by było gdyby i proponuje nie zwracać uwagi na inne suknie i już nie chodzić po salonach :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline ajako
  • forumowicz
Pomozecie????
« Odpowiedź #40 dnia: 29 Marca 2007, 20:41 »
Cytat: "siva"
Musimy czekac do maja na foty??
No tak niestety, ale dopiero około 10 maja bede najpredzej=niestety.... sama jestem tym wkurzona, cały czas mam myslówy....Wierzcie mi przygotowanie, zaplanowanie itd weselicha na odległość jest BARDZO TRUDNE!!! No, ale dzieki zdobyczom techniki= jednak możliwe!!! Boziu co ja bym zrobiła bez tego neta.... :pogrzeb:
Na szczescie udało nam sie odbyc nauki tutaj na miejscu, wiec juz jestem troszke spokojniejsza= jedno z głowy, jeszcze tylko ta fatalna poradnia......
Dzieki Wam kochane forumki za Wasze opinie.....
Jak tylko bede miała foty z nowa kreacjone= dam znac na bank!!!
Pozdrowka :przytul:

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
Pomozecie????
« Odpowiedź #41 dnia: 29 Marca 2007, 20:46 »
ajako,  Nie martw się dasz rade. Ja też jestem za granicą i nie dałabym rady z weselichem bez neta i bez kochanych forumowiczek.  :uscisk:

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Pomozecie????
« Odpowiedź #42 dnia: 1 Kwietnia 2007, 10:29 »
WiTaM Cię Ajako :)  :przytul:  muszę przyznać że to piękna sukienia a Ty prezentujesz się w niej cudnie! Pasuje ona w każdum calu do Twojej urody :)  :skacza:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Pomozecie????
« Odpowiedź #43 dnia: 1 Kwietnia 2007, 13:39 »
ajako, Ja też organizuję wszystko na odległość. jest ciężko ale jestem dobrej myśli. Zobaczysz wszystko bedzie tak jak soboie zaplanowałas. :taktak:

Offline KAHA

• Moderator
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
Pomozecie????
« Odpowiedź #44 dnia: 2 Kwietnia 2007, 10:00 »
Dokładnie!!! Jestem tego samego zdania co milenaw. No odległośc to faktycznie duże wyzwanie, ale jaka pózniej satysfakcja!!!! Będzie dobrze - zobaczysz :)

Offline ajako
  • forumowicz
Pomozecie????
« Odpowiedź #45 dnia: 3 Kwietnia 2007, 11:37 »
Cytat: "milenaw"
Zobaczysz wszystko bedzie tak jak soboie zaplanowałas. :taktak:
Cytat: "KAHA"
Będzie dobrze - zobaczysz :)

Dziekuje jestescie baaaardzo kochane= jak zawsze zreszta!!!Pozdrowka dla was!!! Własnie sie zastanawiam nad odliczniem, wiec jak co to zapraszam do siebie!!! :przytul: