e-wesele.pl
ślub, ślub... => Weselny stół => Wątek zaczęty przez: KatiankaL w 23 Listopada 2007, 14:50
-
Właściciel lokalu zaproponował nam WIEJSKI STÓŁ. wesele mamy w połowie czerwca no i napewno będzie ciepło, a na takim stole znajdąsię : poeczona szynka, smalec, salceson, kaszanka , kiszone ogórki itp. itd. Ja za takimi rzeczamo nie przepadam (niezależnie od pory roku) a mój Misiek tak. Tylko zastanawiam się czy goście w upalny wieczór będą mieli ochotę na takie tłuste rzeczy. Stół kosztuje 500zł. Oczywiście co na mim zostanie to dla nas, ale i tak mam pewne wątpliwości ??? :Mcdonalds:
-
mnie się pomysł wiejskiego stoły baaaaaaardzo podoba- sla jets pewnie z klimatyzacją a i właściciel musi zadabć o świżosc i wygląd produktów. zreszta wydaje mi się, ze swojskie jedzonko zawsze cieszy się ogromna popularnoscią i szybko znika.
jesli nazm zaptoponuą taki stół, to weźmiemy na bank;)
zawsze to odmiana i atrakcja.
-
zgadzam sie w zupełnosci z kobietka zawsze jest to jakaś odmiana na weselu ...naprawdę jest to fajna sprawa
..
-
Dziewczynki prosze nie powielajcie tematów.
Tutaj jest taki sam https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=478.0
-
Antalis sorki:)
odpowiedziałam na pytanie i juz zmykamy.
-
dzięki za odnośnik. Szukałam tego tematu i nie mogłam znaleźć- teraz sobie poczytam