e-wesele.pl
regionalne => Śląskie => Wątek zaczęty przez: anka123456 w 18 Września 2009, 11:54
-
Witam.
Zamierzam w najbliższym czasie organizować przyjęcie weselne w hotelu trojak. Mam jednak duze kłopoty z kierowniczką zajmującą się właśnie tą kwestią. Poza podpisaniem umowy i pobraniem zaliczki nie potrafi odpowiedzieć mi na pytania dotyczące menu i kosztów. Jak narazie mam wrażenie, że kupiłam kota w worku. Czy ktoś wcześniej organizował wesele w trojaku? Jakie mniej więcej były koszty od osoby i z czego mniej więcej składało się menu? (ile kolacji? liczba pozycji zimnej płyty? czy wchodziło w to ciasto i owoce?) Jeśli to oczywiście nie tajemnica, proszę o pomoc. Zależy mi na orientacyjnej informacji, jakiej ceny mogę się spodziewać przy standardowym, śląskim menu weselnym?
Dziekuję za pomoc.
Pozdrawiam.
-
Byly juz watki w tym temacie. Nalezalo przeszukac formu za pomoca opcji Szukaj i zwyczajnie odswiezyc watek. Nie gniewaj sie Aniu, ze tak Cie pouczam, ale takie tu panuja zasady.
Podaje Ci namiary na te istniejace watki:
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=9387.0
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=13202.0
Jesli niczego sie nie dowiesz z forum, sprobuj napisac na prv do tych osob, ktore maja tam impreze juz za soba. Z tego co widze to Agusia jest juz po, a i chyba Pinesia tez.