Autor Wątek: prosze o opinie o zespole easy band  (Przeczytany 8004 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline b@by

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2009
prosze o opinie o zespole easy band
« dnia: 10 Lipca 2008, 00:38 »
Bede wdzieczna za wszelkie opinie na temat zespolu easy band. Sluchalam ich demo jest calkiem nie zle, ale chcialabym rowniez wiedziec jak prowadza impreze, co z przerwami i poznac ogolne wrazenie.

Offline INKA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2009
Odp: prosze o opinie o zespole easy band
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Lipca 2008, 15:36 »
Witam, tez sie zastanawialam na tym zespolem.  Panowie maja bardzo fajny wokal i ogolnie zespol wydaje mi sie calkiem fajny i muzyczka spoko, ale w momencie jak dostalam od nich repertuar to zmienilismy na inny, poniewaz wydaje mi sie za duzo rocka jak na wesele.
To jest moja opinia.  Jednak na weselu moim zdaniem muzyka powinna byc zroznicowana, tak zeby dla kazdego bylo cos dobrego, dla starszych i mlodszych, no chyba ze u ktos robi wesele dla samych mlodych osob, wtedy ok. 

Offline b@by

• maniak
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipca 2008, 17:13 »
Wlasnie moja mama tez stwierdzila, ze fajnie to oni graja , ale na wesele to raczej sie nie nadaja. Ja rozmawial jednym z panow i zapewnial mnie ze maja repertuar dla starszych i mlodszych, ale konkretow to on mi nie podal. A jaki repertuar Tobie przedstawili? I czy moglabys mi powiedziec na jaki inny zespol sie zdecydowalas bo podejrzewam ze mamy podobny gust.

Offline INKA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Lipca 2008, 01:22 »
Repertuar no właśnie. . . .  jak dla mnie maja taki za bardzo rockowy jak na wesele, ale grają rewelacyjnie:)
Wybraliśmy Singers Band.  Graja podobnie, maja fajniejszy repertuar, maja wokalistkę (moim zdaniem nie każdą piosenkę pasuje zaśpiewać facetowi i maja saksofon co mi osobiście sie bardzo podoba). 
Nie wiem jak u nich z terminami, musialabys zadzwonic. 
Jezeli nie beda miec terminow to zastanawialismy sie jeszcze nad zespolem Karaluchy, demo na stronie calkiem niezłe także mozesz sobie zerknac.  Pozdrawiam i zycze udanego wyboru :)

Offline b@by

• maniak
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Lipca 2008, 11:31 »
Hej!
Do Karaluchów dzwoniłam już miesiąc temu ale podobnie jak Singersi mają moj termin zarezerwowany dlatego zastanawiam się nad tym zespołem.

Offline adagia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Lipca 2008, 08:41 »
Witam :)

czy mozecie mi napisac na priv jak się cenią te kapele???

dzieki z gory

Offline kikaka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.09.2011
« Odpowiedź #6 dnia: 8 Maja 2011, 18:11 »
Odstąpię kapelę Easyband ( z przyczyn osobistych) w terminie 24. 09. 11

Offline Tony
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 4 Czerwca 2013, 15:51 »
Witam.  Wątek trochę stary ale byłem ostatnio na imprezie z Easy.  Też szukam kapeli i teraz wiem, że będzie to Easy.  W ciągu kilku lat byłem na wielu weselach (towarzystwo się wykrusza), i zauważyłem że większość kapel gra w 70-80% ten sam repertuar.  Easy gra inaczej, na pewno ciekawie, momentami czuliśmy się jak na koncercie a nie weselu.  Nie ma głaskania po gitarach to fakt.  Momentami zastanawiałem się dlaczego tacy sprawni muzycy grają na weselu, ale tak to widocznie w tym zawodzie bywa.  Generalnie dla nas to jest to czego szukaliśmy.

Offline akczenowi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 31 Lipca 2013, 19:56 »
a ja u EASY z zabawianiem gości?
szukam kapeli na wesele.  wydają się być ok.