Autor Wątek: Moja sukienka;)  (Przeczytany 10082 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline yo-ana

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.11.2008
Odp: Moja sukienka;)
« Odpowiedź #30 dnia: 3 Marca 2008, 19:59 »

Oj mam szerokie ramiona nie bez powodu noszę rozmiar 40, jak bede na przymiarce (dopiero we wrześniu) to zrobie zdjecia z szelka i bez szelki wtedy zobaczycie różnice. Naprzymierzałam sie tych kiecek i wiem juz w jakim fasonie sie dobrze czuję.

Dzieki dziewczyny za ciepłe słowa.

Pozdrawiam i  :przytul:
« Ostatnia zmiana: 3 Marca 2008, 20:07 wysłana przez yo-ana »

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #31 dnia: 4 Marca 2008, 12:09 »
Po długich poszukiwaniach zdecydowałam się na tą sukienkę.Moja wymarzona miała wyglądać całkiem inaczej ( rybka cała z koronki) ale ta  urzekła mnie i tak już zostało. Nie byłabym sobą , gdybym nie zastanawiała się czy aby dobrze zrobiłam :drapanie: . Co o niej myślicie? dobrze wybrałam? zdjęcie kiepskie ale w całej okazałości chcę Wam się pokazać na zdjęciach ślubnych :-* . No to oceniajcie  ;D

hany81 według mnie suknia wybrana idealnie do sylwetki  :) Super podkreśla twoje kształty  :D Ja ogólnie nie przepadam za innymi kolorami niż biel, ale Tobie w niej baardzo ładnie  :brawo_2:

Masz już jakieś wizje welonu, butków ?

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #32 dnia: 4 Marca 2008, 13:18 »
adusiaxxx dzięki! co do welonu to myślałam o takim jak na zdjęciu, długim do końca sukienki ale nie ciągnącym się po ziemi. Podpinany wysoko aby mnie wydłużył ;). Tak myślę ale nie wiem czy tak będzie dobrze.
Na buty nawet jeszcze nie patrzyłam ale chcę coś takiego:

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 4 Marca 2008, 13:38 »
Butki są prześliczne!!

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #34 dnia: 4 Marca 2008, 13:47 »
Fajne, na pewno baardzo wygodne ;) Z tym, że ja wolałam bardziej do szpica, ale i tak kupiłam takie troszkę zaokrąglone  ;)

Co do welonu to ja bym wzięła dwuwarstwowy welon na długość trenu, ale z możliwością odpięcia tej długiej warstwy po kościele, łaadnie by wyglądał, ale musisz przymierzyć i coś na pewno wykombinyjesz  :) W każdym razie fajnie się zapowiada  :D

A bukiecik, biżu już wybrane ?

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 4 Marca 2008, 14:16 »
niestety z bukietem jest problem bo kompletnie nie wiem co do takiej sukienki pasuje, okrągły, zwisający czy jeszcze inny :drapanie:. Myślałam o czymś takim

kolor chyba pasuję pomarańcz czy herbaciany. sukienka jest koloru jasnego ciepłego złota więc kolorystykę ciężko dobrać
Jeśli chodzi o biżuterie to myślałam o  zwisających kolczykach ,delikatnym wisiorku i  bransoletce w kolorze złotym z cyrkoniami.
rękawiczki chyba odpadają.

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #36 dnia: 4 Marca 2008, 14:26 »
Dobrze mówisz, bukiet najlepiej w kolorze pomarańczowym czy herbacianym  :) Według mnie kuleczka by ładnie wyglądała, coś takiego jak 2 lub 5  :) Może dziewczyny coś jeszcze doradzą  :brewki:, bo ja nie mam nic w tych kolorkach  :-[ 
Chociaż ten ostatni bukiecik też ciekawy  ;D

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 4 Marca 2008, 19:56 »
zuza142000 dziękuje za bukieciki, podobają mi sie ! ciężko wybrać ale właśnie coś takiego chcę mieć. Już postanowiłam  ;D

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 5 Marca 2008, 15:10 »
oj ten pierwszy taki romantyczny..... dzięki kochana. I nie martw się , będzie dobrze :-*

Offline yo-ana

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.11.2008
« Odpowiedź #39 dnia: 5 Marca 2008, 21:51 »
Hej hany81

Jeśli chodzi o bukiecik to mysle że herbaciany lub pomarańczowy bedzie pasował nie za duzy moze być lekko przedłużony (nie wiem jaki masz wzrost), znalazłam w gazecie  cos co mi sie bardzo spodobało i zapewne wykorzystam u siebie, Kolor wiązanki musi tez pasować do garnituru
zdjecie nie najlepszej jakosci ale wiadomo o co chodzi. To sa miniaturowe gerbery, chryzantemy gałązkowe.

Jeśli chodzi o welon czy myślałaś o krótszym takim do pasa   :drapanie:  Co do butów to świetny wybór.

Hany81 mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko temu ze sie podczepiłam pod Twoj temat, ale moje Kochanie buszuje tutaj od czasu do czasu a nie chce żeby widział moja sukienkę przed ślubem.  ;)

Pozdrawiam

Ps A jaka bizuteria, masz już coś na oku???
« Ostatnia zmiana: 5 Marca 2008, 21:55 wysłana przez yo-ana »

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 6 Marca 2008, 11:49 »

Hany81 mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko temu ze sie podczepiłam pod Twoj temat, ale moje Kochanie buszuje tutaj od czasu do czasu a nie chce żeby widział moja sukienkę przed ślubem.  ;)

yo-ana oczywiście,że nie mam nic przeciwko!! Korzystaj ile chcesz ;)
O welonie to myślałam, żeby mieć taki długi ale odczepiany na wesele do długości do pasa właśnie...złe rozwiązanie?

Myślisz ,że krótszy będzie :drapanie: lepszy?
Jeśli chodzi o biżuterie to na pewno w złotym kolorze i połyskującymi kamyczkami ( chyba  :drapanie:), myślałam o bransoletce, wisiorki i dłuższych kolczykach. Jak coś znajdę to wkleję. A Ty masz już jakieś pomysły?

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 6 Marca 2008, 12:25 »
Też sie zastanawiałam nad lamówkami bo osobiście jakoś nie przepadam ( ale też nie krytykuje ;)). ten welonik był jako przykładowy więc chodzi głównie o wzór ale przecież można kombinować do woli. faktycznie bez lamówek będzie delikatniejszy...
a ty taki będziesz miała welon jak  na twoim  zdjęciu  z przymiarki?

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 6 Marca 2008, 12:55 »
o to masz śliczny welonik. masz rację przymierze taki i taki ale też mi sie wydaję ze bez lamówek będzie lepiej. Na przełomie kwiecień/maj mam przymiarkę wiec przymierzę, wkleję fotki i sie pokaże.
Zuza a Twój dzień już  tuż tuż.... ;D . Trzymam kciuki,żeby wszystko było ok.

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 6 Marca 2008, 13:12 »
nawet pierwsza spowiedź...jak ty to załatwiłaś ;)  Na pewno będzie pięknie i wszystko sie ułoży tak jak sobie wymarzyłaś! czekam niecierpliwie na relację ze ślubu!

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 6 Marca 2008, 13:28 »
Czemu za późno! wcale nie ! to będzie odliczanie expresowe . Fajnie by było .tak sobie popiszesz, odstresujesz się...no i może coś Ci się przypomni co jeszcze masz do załatwienia. może się zdecydujesz?

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 6 Marca 2008, 13:36 »
Super!!!no to czekam ! Będę pierwsza w Twoim odliczanku ( jęli ktoś mnie nie uprzedzi  ;) )

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 6 Marca 2008, 16:38 »
 :oops: jeszcze nie ma...ale juz niedługo na pewno zacznę ;D