Autor Wątek: garnitur karate :D  (Przeczytany 3444 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BeloS
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: ślubu nie będzie
garnitur karate :D
« dnia: 12 Lutego 2008, 14:00 »
moje Drogie.  male pytanie, czy narzeczony(lub juz maz) ktorejs z Was  posiadal garnitur, taki . . hmm. . . mi osobiscie sie kojarzy ze stylem karate :D moj pan sie na taki uparl i wiem, ze za nic w swiecie zdania nie zmieni.
oczywiscie inny kolor i troche inna stojka niz na zdjeciu.  mianowicie nie bedzie ani krawata, ani muchy.  nic kompletnie. oczywiscie to co tu wklejam to ma byc jako alternatywa, ale on nawet nie chce na to spojrzec. bo sie uparl przy swoim.  :P
http://img231.imageshack.us/img231/3661/d17ll6.jpg

jesli macie doswiadczenia z takimi strojami to prosilabym o przykladowe foty, albo propozycje stroju panny mlodej - tak aby do siebie pasowalo.
« Ostatnia zmiana: 12 Lutego 2008, 14:04 wysłana przez BeloS »

Offline joannaM
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Odp: garnitur karate :D
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Lutego 2008, 14:05 »
Pomagam wkleić zdjęcie.

On 2011
Ona 2013

Offline BeloS
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Lutego 2008, 14:07 »
dzieki ;)))

Offline Bogusia

• użytkownik
  • **
  • Ważne są dni, których jeszcze nie znamy
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Lutego 2008, 20:05 »
beloS mysle ze i tak powinnas sukienke wybrac taka jaka sobie wymarzylas - Twoj maz ma przewspaniale pomysly - a  ten stroj co wkleilas jest po prostu boski - super sprawa:)))
Mysle, ze najwazniejszy jest dobor kolorystyczny - reszta wedlug upodoban:)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Lutego 2008, 17:46 »
śmieszny ten garniturek  ;D  . Ale już widziałam pana tak ubranego i muszę powiedzieć,że prezentował się całkiem, całkiem... Jak się przyszły mąż uparł to niech tak będzie w końcu to także jego dzień  :lol: . Pewnie dobra kolorystyka i odpowiednie dopasowanie do siebie sprawią że będziecie oryginalną parą.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Lutego 2008, 19:27 »
Moim zdaniem rewelacja, mysle ze kazda suknia bedzie odpowiednia, zalezy to juz tylko od Twojej wyobrazni. Oczywiscie nie wiem jak DOKLADNIE wyglada wersja Twojego przyszlego ale jesli jes bardzo zdobiona to zawsze lepiej albo poszukac czegos z podobnymi zdobieniami albo wyrbac cos klasycznego.

Offline BeloS
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Lutego 2008, 20:25 »
nie wiem komu gratulowac.czy sobie czy jemu. ale doszedl do wniosku ze w takim gajerku bedzie wygladal na wyzszego niz jest, a to przy jego wzroscie nie jest raczej wskazane :O 198cm :P
wiec pewnie bedzie cos 'normalnego'
;)
i po zamieszaniu;)

Offline Bogusia

• użytkownik
  • **
  • Ważne są dni, których jeszcze nie znamy
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Lutego 2008, 23:59 »
a ja zwrocilam uwage na jeden szczegolik..
Jak się przyszły mąż uparł to niech tak będzie w końcu to także jego dzień  :lol: .

moze my kobietki w koncu zauwazymy, ze ten dzień to jest nasz wspolny i jak sobie nasz kochany cos wymysli to niech tak bedzie. Ciekawe co by bylo gdyby to oni chcieli nam wyperswadowac wymarzona suknie????? wole nie myslec....wojna na calego:))