Autor Wątek: Pomozcie kochane forumki !  (Przeczytany 7326 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
Odp: Pomozcie kochane forumki !
« Odpowiedź #30 dnia: 10 Lutego 2008, 16:59 »
ponoć najlepiej i najbezpieczniej jest uszyć w CMS ( ja sie skusiłam i w sobotę umówię  się co do szczegółów ). szyje też pani w Justynie, wiem ze dziewczyny były zadowolone.

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #31 dnia: 10 Lutego 2008, 18:14 »
quasia ja tez zamawialam w tym salonie sukienke i tez z firmy mori lee, zamowilam w grudniu a powinna przyjsc na przelomie marca/kwietnia (przynajmniej tak w umowie mam napisane) Pani z salonu mowila ze te 5 mies. to z zapasem jest, wiec mysle ze akurat twoja by przyszla na czas, tylko ze moze wola nie ryzykowac bo w koncu by przyszla na 'ostatnia chwile' albo poprostu chca sie 'pozbyc' tamtej ktora miaja na sklepie ;/ w kazdym badz razie napewno trzeba troche poczekac na nia i tu nic nie kreca;)...
gratuluje dobrego gustu ;) -uwielbiam sukienki z mori lee ;D

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #32 dnia: 10 Lutego 2008, 19:29 »
Hany81 tez wlasnie o Justynie slyszalam dobre opinie. Jak bedziesz po rozmowie w CMS to napisz jak wypadlo :) Na ile wycenili Ci szycie twojej sukienki??

Prosiek po tym co napisalas mysle ze masz 100%-ową racje! A co do mori lee to zakochalam sie w tych sukienkach! Sa naprawde cudowne, takie z klasa i pelne wdzieku :) A ty na jaki model sie zdecydowalas??

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 11 Lutego 2008, 10:38 »
quasia na pewno dam znać jak poszło w CMŚ. A w Justynie  już wcześniej pytałam i cena mojej sukienki wyniosłaby ok. 1830zł ( max cena)za uszytą do kupienia bo nie szyją pod wypożyczenie. W CMŚ  uszycie pod wypożyczenie to ok 1000-2000zł ( w zależności od koronek i materiałów jakie się wybierze ) Dokładne informację,cena i model mojej sukienki ( jeśli się w końcu zdecyduję którą uszyć, bo wybór ciężki :D :D) w sobotę. pozdrawiam.

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #34 dnia: 11 Lutego 2008, 12:15 »
quasia ja wybralam model 2134 (chcialam troche taka ksiezniczkowata :P ) nigdy jej nie przymierzalam ani nie widzialam na zywo ale zaryzykowalam i zamowilam-nie moglam sie jej oprzec  :D mam nadzieje ze nie bede zalowac  ;)
A tak moim zdaniem z tym szyciem to bym sie na twoim miejscu zastanowila, bo nie wieze ze ktos potrafi uszyc 'taka' sukienke...te hafty sa bardzo precyzyjne itd-to nie jest jakas tam koronka naszyta. Jakby to bylo takie proste to czemu polskie firmy nie maja 'takich' sukienek w swojej ofercie(?). Chyba ze ci nie zalezy na tak precyzyjnym szyciu i dokladnie takim samym skopiowaniu jej ;) W tej 1 bylo ci bardzo ladnie  :) W kazdym badz razie powodzenia w wyborze :)

Jeszcze chcialam dodac ze ten salon wspolpracuje z salonem w Poznaniu i 'wymieniaja' sie sukienkami, moze spytaj czy w Poznaniu nie maja na sklepie tego modelu ktory sobie upatrzylas, moze akurat bedzie mozna go wypozyczyc.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 12 Lutego 2008, 19:48 »
Kasiu i jak tam, wiadomo już coś nowego , co powiedzileli w salonie?
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #36 dnia: 12 Lutego 2008, 21:28 »
Hej :)

No wlasnie jutro jade bo z mala troche mialam spraw do zalatwienia i sie ni wyrobilam. Tak wiec plan jest taki ze jeszcze raz pojade co CMŚ i zapytam o wycene i w ogole możliwości no i do Justyny (tam jeszcze nie bylam). Zastanawiam sie tylko co z materialami... Czy oni mają duzy wybór, tzn material jak material ale chodzi mi np o koronki, hafty. Chcialabym zeby byly takie naprawde "fajne" a nie w "taniej" bieliznie.

Pojde tez do PW i przymierze jeszcze raz ta 1 i zapytam co z trenem.

Oczywiscie jesli zdecyduje sie na szycie, to bedzie taka jedynko-trojka :)

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
« Odpowiedź #37 dnia: 14 Lutego 2008, 11:41 »
Czesc Kasiu :)

widze ze mamy podobny gust :) szalenczo mi sie podoba 1 -- sama chcialabym ja przymierzyc! A ile kosztuje wpożyczenie tej sukni?

sciskam Cie gorao

aadaa ;)

B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #38 dnia: 14 Lutego 2008, 13:57 »
Hej Ada :)

Nie mialam pojęcia ze jestes tu na forum :) Fajnie :)

Co do gustu to jesli Ci sie podba suknia nr 1 to napewno mamy ten sam gust bo ta wlasnie w rezultacie wybralam :) Troche bedzie inaczej niz na zdjeciu ale zostalm przy tej.

Tren bedzie inaczej podczepiony!

Jak ja wczoraj przymierzylam (tylko ze w bieli) to sie sama w sobie zakochalam hihi! Oczywisci zartuje, ale poczulam ze to ta i juz nie chcialam mierzyc innych :)

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #39 dnia: 14 Lutego 2008, 14:08 »
Podczepienie sie nazywa "kaskadowe" :) Pani powiedziala ze w dwoch miejscach bedzie pod spod i bedzie tak ladnie splywal w dol! Generalnie powiedziala ze mozna to zrobic na kilka sposobow i ze na przymiarkach bedziemy kombinowac :) Generalnie jestem bardzooo zadowolona bo w cenie bedzie tez uszycie trenu z organtyny bo z tego materialu jest sukienka. DZIEKI DZIEWCZYNY ZA POMOC!!! JESTESCIE KOCHANE!!!

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 14 Lutego 2008, 15:25 »
Super,że sie zdecydowałaś. na pewno ślicznie będziesz wyglądała. Tren będzie  też się ładnie prezentował... widziałam takie upięcia i było ok. Powodzenia

Offline Agnieszka1

• forumowicz
  • data ślubu: 07.06.2008
« Odpowiedź #41 dnia: 14 Lutego 2008, 19:55 »
Bardzo trafione wybory!!!! Mi osobiście najbardziej i bezapelacyjnie podoba się nr 1.