Kazdy ma chyba inne wrazenia, to jednak sprawa indywidualna tak jak ja sie spotkalam z olewka w "Rozanej Dolinie". U nas na pierwszym spotkaniu w goscincu...(rozmawialam z ta mloda Pania Szefowa, nie z jej mama) i bylo super .. zaprosila nas do stolika dala napoje na koszt firmy, siedziala z nami chyba z 40 min i wyjasniala wszystko.
Menu odrazu polozyla na stoliku wszystkie 4 opcje i zostawila nas na 10 min na przemyslenie, potem zeskanowala wszystkie bo xera tam nie maja i nie bylo zadnego z tym problemu, dala nam je do domu zebysmy sie na spokojnie zastanowili, zdjec tortow akurat nie maja ale wszystko nam dokladnie wyjasnila, w jakich kolorach dekoratorka urzadza co i jak..a na zaliczke nawet wtedy nie mielismy.. dopiero tydzien temu wplacilam te 1000 zl i przyszlam z cala lista pytan, az sie ze mnie smiala:) wszystkie pytania byly na tak i ze wszystkim sie mozna dogadac, za 2 razem spedzila z nami 1,5 h opowiadajac nam o wszystkim. Ja mam wrazenia w 100% pozytywne i nie spotkalam sie z zadna odmowa. Naprawde polecam.