Autor Wątek: Gdzie sprzedac suknie???  (Przeczytany 2296 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewulka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.09.07
Gdzie sprzedac suknie???
« dnia: 23 Listopada 2008, 11:57 »
Witajcie,
mam taki problem. W 2007 roku kupilam suknie w salonie Agnes. Niestety jest problem, zeby ją sprzedac, bo nie jestem jedyna która chcialaby sprzedac sukienkę. Probowalam prywatnie, wywieszalam ogloszenia, juz prawie mialam kupca, ktory jednak w dniu odbioru sie rozmyslil :( Czy wiecie może czy jest w Bydgoszczy jakis salon w ktorym przyjeliby suknię?? Wiem, ze jest problem z oddawaniem do takich prywatnych sklepów, bo nie chca przyjmowac firmowych. Może ktoras z Was coś słyszala o podobnej sytuacji???? Może znacie jakies namiary. bardzo proszę o odpowiedz i pomoc. Pozdrawiam serdecznie.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Odp: Gdzie sprzedac suknie???
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Listopada 2008, 12:51 »
Niestety nie umiem Ci pomoc. Bardz mi przykro.

Ale zaczynam sie bac o moja przysla suknie, bo rowniez chcialam ja sprzedac ... ??? ...

Zycze powodzenia w dalszej sprzedazy :)

Offline michasia

• forumowicz
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Listopada 2008, 13:56 »
na ulicy grunwaldzkiej, to jest koło kwadratu(taki wielki sklep meblowy) między nowym a wełnianym rynkiem, jest sklep z sukniami "julia", tam są suknie, które można kupić lub wypożyczyć.myślę, że możnaby było tam oddac swoją suknię w komis (i bodajże dostawać zawsze jakiś procent od każdego, kto wypożyczy suknię) lub  tam sprzedać. wiem, ze jest też taki jakiś sklep ślubny na rogu gdańskiej i jakiejś tam innej - na wysokości ulicy chodkiewicza, tam też chyba maja komis. no i spróbowałabym jeszcze na kujawskiej.

Offline Ewulka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.09.07
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Listopada 2008, 17:16 »
Z tego co slyszalam to na rogu gdanskiej i chodkiewicza nawet nie ma co probowac bo od razu mowia ze firmowych nie przyjmują, ale moze sprobuje sama to bede wiedziala na czym stoje. bardzo dziekuje za rady. Jak bede cos wiedziala to napisze na pewno. Pozdrawiam

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Listopada 2008, 16:34 »
A próbowałaś ją oddać do Agnes na Gdańskiej? Bo jakoś nie doczytałam tego z Twojego posta... ;) Jak przymierzałam u nich suknię i powiedziałam że chciałabym raczej kupić niż wypożyczyć, to pani powiedziała mi, że nie ma problemu, żeby po ślubie i weselu u nich zostawić, bo prowadzą także komis. Więc moze wartoby tam spróbować. POWODZENIA :D

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Listopada 2008, 17:00 »
wiele moich koleżanek sprzedało swoje suknie za pomocą Allegro lub portali ślubnych, które posiadaja komisy...dodaje się tam zwykle opis i kilka fotek...a oferty przeglądaja dziewczyny z całej Polski takze prawdopodobieństwo sprzedaży baaardzo duze...sama po ślubie chcę tę droge wykorzystac i w ten sposob sprzedac moja suknie...o ile dam rade sie z nia rozstac...jest boska:)))