Autor Wątek: Stara Baśń (Katowice Dąbrówka)  (Przeczytany 5691 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patusia01
  • nowicjusz
  • *
Stara Baśń (Katowice Dąbrówka)
« dnia: 20 Stycznia 2008, 18:34 »
Czy ktoś może wypowiedzieć się na jej temat - jedzenie nam się podoba, sala trochę mniej, dąbrowska Shuma nam odpadła bo za drogo i na siłę nie wymyślę 120 osób.  Szybko musimy się zdecydować, bo jak dalej pójdzie to nigdy ślubu nie zoragnizujemy ;(.  Pomóźcie - może coś ktoś słyszał, był na weselu etc.  Pozdrawiam.

Offline clubrotation

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.07.2009
Odp: Stara Baśń (Katowice Dąbrówka)
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Stycznia 2008, 08:53 »
Hejka!

Generalnie Stara Baśń to 2 restauracje - 1 na Dąbrówce w Katowicach, 2 w Siemianowicach Śląskich.  Ja zastanawiałam się nad organizacją wesela w Siemianowicach ale:

1.  Restauracja w Siemianowicach ze zdjęc wygląda super,jak podjechaliśmy pod restauracje to nawet do niej nie wchodziliśmy - znajduje się ona w samym centeum miasta, naokoło szaro, brudno no i jakaś huta obok - tragedia!! :-\ Niby jest jakiś ogródek  z tyłu, ale sam budynek pomimo faktu, że niedawno otynkowany jest już brudny więc jak dla mnie odpada.

2.  Spotkałam się z opiniami, że właściciel robi problemy młodym.  Na Dąbrówce non stop biega do orkiestry i każe im ściszać muzykę bo sąsiedzi robią problemy.  Ponadto jest ponoć niemiły, a jednej parze młodej zrobił awanturę przy gościach, że mają mu natycmiast zapłacić całość za wesele (mimo, że umawiał się, że uregulują po weselu) i powiedział, że zaraz wyłączy prąd, wezwie policje i zabierze gościom biżuterie.  :o :o :o
Ponoć trzeba z nim uważać!!!

3.  Mój znajomy był na weselu na Dąbrówce - jedzenie ponoć takie sobie, mało miejsca i wystrój jakiś taki ciemny i tandetny. . .

Nie muszę chyba dodawać, że szybko wybiliśmy sobie z głowy pomysł organizowania wesela w tym miejscu. . .  Szukamy więc dalej :-[

Pozdrawiam

Offline sunflowerka83

• forumowicz
Odp: Stara Baśń (Katowice Dąbrówka)
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Stycznia 2008, 09:12 »
"zabierze gosciom bizuterie"?????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
co za palant, ja bym takiego kopla z mojego bialego buta tak zeby w kosmaos wylecial
o ja cie p.... jaki dupek!!!!!

a tak btw umowa rzecz swięta:]