Hejka!
Generalnie Stara Baśń to 2 restauracje - 1 na Dąbrówce w Katowicach, 2 w Siemianowicach Śląskich. Ja zastanawiałam się nad organizacją wesela w Siemianowicach ale:
1. Restauracja w Siemianowicach ze zdjęc wygląda super,jak podjechaliśmy pod restauracje to nawet do niej nie wchodziliśmy - znajduje się ona w samym centeum miasta, naokoło szaro, brudno no i jakaś huta obok - tragedia!!

Niby jest jakiś ogródek z tyłu, ale sam budynek pomimo faktu, że niedawno otynkowany jest już brudny więc jak dla mnie odpada.
2. Spotkałam się z opiniami, że właściciel robi problemy młodym. Na Dąbrówce non stop biega do orkiestry i każe im ściszać muzykę bo sąsiedzi robią problemy. Ponadto jest ponoć niemiły, a jednej parze młodej zrobił awanturę przy gościach, że mają mu natycmiast zapłacić całość za wesele (mimo, że umawiał się, że uregulują po weselu) i powiedział, że zaraz wyłączy prąd, wezwie policje i zabierze gościom biżuterie.

Ponoć trzeba z nim uważać!!!
3. Mój znajomy był na weselu na Dąbrówce - jedzenie ponoć takie sobie, mało miejsca i wystrój jakiś taki ciemny i tandetny. . .
Nie muszę chyba dodawać, że szybko wybiliśmy sobie z głowy pomysł organizowania wesela w tym miejscu. . . Szukamy więc dalej

Pozdrawiam