Autor Wątek: Zespół Karaluchy z Żywca- ktoś słyszał????????? Proszę o pomoc!!!  (Przeczytany 2730 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lana

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20 czerwca 2009
Bardzo interesuje mnie ten zespol aby zagrał na moim weselu,lecz jeżeli ma ktoś jakiekolwiek opinie na jego temat -była bym wdzięczna!!! pozdrawiam

Offline BETA
  • nowicjusz
  • *
Ja słyszałem i znam. Jak są wolni to bierz w ciemno. Muzyka na żywo, extra granie i spiewanie. Profesjonaliści przez duże P.

Marcus z Tychów

Offline lana

• nowicjusz
  • *
Suuuuuuuper, wielkie dzieki za odpowiedz!!! ja slyszalam tylko demo i wprawilo mnie w oslupienie!!!bo sa faktycznie rewelacyjni, dzisiaj wlasnie mam potwierdzic termin, bo nie maja ich za duzo wolnych na 2009!!! jeszcze raz dzieki, pozdrawiam

Offline lana

• nowicjusz
  • *
a jeszcze w takim razie mam pytanie , czy znasz moze ten zespol z wesela ze gra fajnie????

Offline BETA
  • nowicjusz
  • *
Zespół znam ze studniówki więc prawie jak z wesele hi hi hi, ale wiem też że grali u tzw. ludzi z branży np. mojemu kumplowi restauratorowi, a także byli polecani przez najlepszą restaurację w Tychach ELITA - myślę więc że warto. Chłopaki robią kupe dobrej roboty a sam fakt ze mają dużo zleceń na 2009 rok też o czymś świadczy.
Podro z Tychów MARCUS

Offline lana

• nowicjusz
  • *
Dzięki WIELKIE MARCUS!!!!!!!!!!!! Podjeliśmy już decyzję -na pewno Karaluchy!!!Zdam relacje po weselu , ale już zakładam w takim razie że będzie super muzyka ;D
POZDROWIENIA

Offline BETA
  • nowicjusz
  • *
Spoko spoko. Polecam się na przyszłość. A propos po co zdawać relacje jak możemy wspólnie przeżywać brzmienie Karaluchów hi hi hi? ;D

Offline *Marta*

• forumowicz
  • data ślubu: 06 czerwiec 2009
 :hello: lana

Ja się właśnie bardzo mocno zastanawiam nad wyborem tego zespołu  :D opinie same pozytywne dotarły do mnie  :D

A powiedz mi byliście może na ich próbie?? albo słyszeliście więcej ich piosenek niż mają na swojej stronie??

Offline lana

• nowicjusz
  • *
 ;D  Witam , serdecznie.  Dawno nie zaglądałam na forum(zbyt napięty harmonogram)  Nie słyszałam ich dodatkowo na żywo ale przesłali mi płytkę z dodatkowymi utworami,za to podpisaliśmy już umowę bo mają naprawde napięty grafik nawet na 2010,więc nie chciałam ryzykować, bo naprawdę są super. Ale za to zaprosili nas gdy będziemy chcieli usłyszeć ich muzykę na jakieś wesele kiedy wiadomo zacznie sie ,,sezon,,!Ale naprawde bardzo dużo dobrego o nich słyszałam i ogólnie na żywo sprawiają bardzo dobre wrażenie!!! POZDRAWIAM ;)

Offline MELODYJKA

• bywalec
  • data ślubu: oj dawnoo;)
ja za sama nazwe bym ich nie wziela :P zartuje oczywiscie ,ale brzydze sie karaluchow jak nie wiem czegooooooo
prawdziwy przyjeciel wie o Tobie wszystko ...a mimo to nadal Cię lubi...

Offline lana

• nowicjusz
  • *
Odp: Zespół Karaluchy z Żywca- ktoś słyszał????????? Proszę o pomoc!!!
« Odpowiedź #10 dnia: 4 Stycznia 2008, 18:29 »
No to fakt  może nazwa niezbyt ciekawa ale po za nią do niczego nie można sie przyczepić :D

Offline *Marta*

• forumowicz
  • data ślubu: 06 czerwiec 2009
« Odpowiedź #11 dnia: 15 Stycznia 2008, 23:42 »
Dziś podpisaliśmy z nimi umowę  :skacza:

W czerwcu 2009 nie mają już wolnych terminów i faktycznie mają już zapisy na 2010  :o

na żywo sprawiają bardzo dobre wrażenie!!! POZDRAWIAM ;)

Zgadzam się w 100%  ;D

Offline lana

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 19 Stycznia 2008, 17:02 »
 :DNo to super, gratuluje swietnej kapeli na weselu!! ;D  No to fakt nawet jak ja podpisywałam z nimi umowę to już było cieńko z terminami na czerwiec.  pozdrawiam

Offline patusia01
  • nowicjusz
  • *
A nam się jeszcz udało "zamówić" chłopaków na lipiec 2009 :D Brałam  "w ciemno", ale jestem pewna że są SUPER!

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #14 dnia: 18 Kwietnia 2008, 09:18 »
Bardzo wam gratuluję i zazdroszczę zarazem , że wam sie udało z terminami :)
Ja niestety muszę szukać dalej , bo chłopaki z Karaluchów mają jakąś imprezę dzień po moim weselu i nie byliby w stanie na nią dojechać na czas i musieli mi odmówić......:(        szkoda...........
Nie znam ich osobiście , ale w necie sporo o nich jest , no i oczywiście nagrania ze stronki  :brawo_2: , zresztą Pan z którym rozmawiałam bardzo miły i rzeczowy.  Gratuluję wyboru i polecam wszystkim , którzy jeszcze nie wybrali:)