Autor Wątek: Opinie o "Ranczo w dolinie " , " chata weselno-biesiadna"  (Przeczytany 5058 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bealive
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015 rok
Opinie o "Ranczo w dolinie " , " chata weselno-biesiadna"
« dnia: 14 Października 2014, 11:44 »
Witam ,
poszukuje jakichkolwiek informacji na temat 'Ranczo w Dolinie " w Dobrym Mieście, oraz "chata weselno-biesiadna" w Olsztynie na ul.  Sielskiej.
Jakie jest jedzenie, czy są w porządku ??
Mamy zamiar zorganizować wesele na około 60-70 osób .  Szukamy fajnego i niedrogiego miejsca.
Może coś innego polecacie???

Offline dara25
  • nowicjusz
  • *
Odp: Opinie o \
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Listopada 2016, 18:17 »
Witam
czy udało się dowiedzieć coś o tych salach? bardziej mi chodzi o Dobre Miasto :)
Z góry dziękuję :)

Witam ,
poszukuje jakichkolwiek informacji na temat 'Ranczo w Dolinie " w Dobrym Mieście, oraz "chata weselno-biesiadna" w Olsztynie na ul.  Sielskiej.
Jakie jest jedzenie, czy są w porządku ??
Mamy zamiar zorganizować wesele na około 60-70 osób .  Szukamy fajnego i niedrogiego miejsca.
Może coś innego polecacie???

Offline bealive
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015 rok
Odp: Opinie o \
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Listopada 2016, 18:24 »
Już jestem po swoim weselu - wygrało Ranczo w Dolinie w Dobrym Mieście.  Ze szczerym sercem gorąco polecam to miejsce !!! Jedzenie super , klimat swojski , obsługa była bardzo miła i nie było żadnego problemu , cena adekwatna do jakości a nawet jakość jeszcze lepsza. W grudniu idę na kolejne w Ranczo i wiem ze będzie tak samo. Jedzenie super wszyscy chwalili.