Autor Wątek: Restauracja Mieszko w Katowicach  (Przeczytany 6395 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pinesia

• forumowicz
Restauracja Mieszko w Katowicach
« dnia: 21 Listopada 2007, 00:23 »
Tak jak w temacie :) Znalazłam dzisiaj w internecie właśnie tą restauracje.. i chciałam zapytać czy ktoś o niej słyszał i co może na jej temat dobrego bądź też złego powiedzieć :)

Offline BETA
  • nowicjusz
  • *
Odp: Restauracja Mieszko w Katowicach
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Listopada 2007, 11:20 »
Ogólnie spoko, chodź w Mieszku jest komplet sal restauracyjnych i w jednym czasie jest tam chyba do 5 wesel.Słabo wg mnie z miejscem parkingowym, również brak możliwości wyjścia do jakiegoś ogrodu - jedynie mozna posiedzieć na tarasie, wewnątrz sal pełno luster co stwarza optyczne wrażenie ze sale są duże, ale dla fotografów i kamerzystów to PORAŻKA. Widzimy się w lustrach przy każdorazowym ujęciu czy zdjęciach. Jedzonko spoko.

Pozdrawiam

Offline Pinesia

• forumowicz
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Listopada 2007, 12:08 »
5 wesel w jednym czasie ??? :| to chyba troszku przesada.. już byłam na takim weselu koło Poznania, że w jednym czasie były 2 wesela i nie było jakoś za fajnie, kiedy w ogrodzie goście się mieszali.. a co dopiero jakby miało ich być 5  ;D wiec chyba nie będę w ogóle brała tej sali pod uwagę..  Ale dziękuje VideBeata za informacje :)

Offline BETA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Listopada 2007, 13:34 »
Prawdopodobnie jest tam kilka sal, dokładnie nie wiem ile ale na pewno jest kilka. Czy się goście mieszają? Raczej nie bo każda z sal ma osobne wejścia. Jednak należy wziąść to pod uwagę. Jedyny mankament dla nas to jak już wspominałem kupe luster no i trudny kontakt z szefostwem w kwestii oświetlenia dodatkowego.
Z sal to polecam KIM w Kostuchnie, ELITĘ w Tychach, Karczma Pod Jemiołą w Ćwiklicach k/Pszczyny. Wszystkie bardzo dobre z ogrodem i przepiękny wystrój, extra jedzonko i w porzo właściciele. ;D

Offline Pinesia

• forumowicz
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Listopada 2007, 15:57 »
No ja właśnie też słyszałam dobre opinie o tej sali KIM, zresztą moja koleżanka robi tam wesele :)

Offline BETA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Listopada 2007, 16:20 »
KIM jest OK. Polecam Nowy KIM i dolną salę. Oprócz tego mają obok budynek z kilkoma pokojami noclegowymi - chyba ok. 24 osoby się pomieszczą.
Sala moze pomieścić do 130 osób, jest klimatyzowana, piekny wystrój i przepyszne jedzonko, nie wpominając o rewelacyjnej szefowej Basi.
Życzę udanego wyboru.
Marcus