Autor Wątek: 100 Dni Odliczania minęło... nastał ten jednen dzień Kasiq i Grzesia 29.09.2007  (Przeczytany 8614 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline *Marta*

• forumowicz
  • data ślubu: 06 czerwiec 2009
Hej Kasiq!!!

Jeśli pozowlisz to dołączę do grona osób zachwycających się Twoją sukienką, waszymi zdjęciami :) a tak w ogóle to śliczna z was para :) taka bardzo radosna :)

Chyba się poważnie zastanowię nad zorganizowaniem wesela w Apollo.  Bardzo ładnie ta sala wychodzi na zdjęciach :) :)

No a te zdjęcia nocą przy zamku. . . .  PRZEPIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
Hej MArta witam na forum no i moją krajanką :hello:

Myślałam że tutaj będę zaraz sama do siebie pisać, bo nikt tu już nie zagląda. Mam jeszcze kilka zdjęć, ale myślałam że już ich nie wrzucę... teraz się zastanowię

Dzięki za komplmenty... a Tobie te zakamarki BB są znane więc co za problem- jak tylko będzie pogoda to zrobicie nalot i zdjęcia gotowe.

Udanych przygotowań do ślubu.
z Tobą odeszły anioły...

Offline *Marta*

• forumowicz
O jakie miłe przywitanie  ;D  ;D   ;D

Wklej, wklej zdjęcia!!!! Nawet się nie zastanawiaj!!! Ja z przyjemnością sobie je pooglądam i inne forumki na pewno też  ;D

Kasiu jeśli możesz to podaj mi namiary na fotografa. Jesteśmy właśnie na etapie poszukiwań więc na pewno weźmiemy go pod uwagę bo piękne zdjęcia robi  :D

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
Kasia...no coś Ty...dawaj dawaj...wklejaj wklejaj ;) ;) ;)

Offline Kasiq

• uzależniony
no sama nie wiem ;D troszkę później bo teraz czasu brak ;)
z Tobą odeszły anioły...

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
Kaaaaasiaaaa.....to czekamy..... :D :D :D

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
No co Ty Kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D My przecież czytamy, tylko nie zawsze odpisujemy.No i czekam na zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Offline *Marta*

• forumowicz
Kasiu czekamy    ;)

Teraz już jesteś zmuszona wstawic dla nas zdjęcia   ;D   ;D   ;D

Offline Beacia

• uzależniony
  • data ślubu: 19. 07. 2008 r.
Ja też czekam na kolejną porcję zdjęć  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline grubcio

• zapaleniec
 :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: dołączam do tupiących!!!!!

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
to co z tymi zdjęciami?? :D :skacza: :tupot:
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline Kasiq

• uzależniony
Ech co ja z Wami mam... no dobrze dzisiaj ostatnia część fotek z wesela...

Po oczepinach Józek zorganizował pociąg który najpierw ja prowadziłam a potem Grześ, przy czy ja do Lambady, stąd te moje wygibasy bioderkowe, a Grześ chyba ... nie no nie pamiętam ale miał góralski kapelusz ;D

Hm... na co on się tak patrzy?

nie uciekaj...

za mną nieopuszczająca mnie mała Ania

mijanka-hulanka

letko zmęczeni... tu już przy strogonofie więc pewnie było koło 2-3. Ale i tak trzymaliśmy fason- patrzcie na naszego świadka

potem głos zabrała reprezentacja mojego zespołu- niektórzy z Was wiedzą że w LO należałam do zespołu ALERT pieśni i tańca, a głównie to był tańcząco-śpiewający amatorski teatr. I tu nagle patzre a oni wychodzą na środek mikrofon w dłonie i dawaj śpiewać naszą piosenkę z dedykacją. Popłakałam się bardziej niż na błogosławieństwie, to było takie wzruszające... tak naprawdę największych przyjaciół mam właśnie z tamtego okresu i zawsze jak się natknę na jakiś zespół ludowy, albo chór to mi się łzy cisną bo chciałabym wrócić do tamtych czsów. Raz to nawet się w kościele popłakałam

oczywiście śpiewałam razem z nimi ale niewiele było słychać bo gula mi w gardle stała

może jeszcze znajdę tekst tej piosenki to Wam przytoczę.

A w tym czasie moi rodzice już bardzo byli obolali na nogi ale wytrzymali dość długo. O 4 rano tata podziękował wszystkim za zabawę i się zebrali.
Tu ich żegnamy.

Pozostali goście zostali do 5 z hakiem i się jeszcze w najlepsze bawili. I wszyscy poszli spać do pokoi które przygotowane były na nocleg od firmy Apollo- może nie Ritz, ale wszędzie czyściutko, świeża pościel i łazienki odnowione. A my zabraliśmy się do sprzątania. Trzeba było pozbierać wszystko. Ja jak usiadłam to potem nie mogłam już nawet chodzić tak mnie nogi bolały. Obsługa przygotowywała nam pojemniki i tacki z jedzeniem do zabrania a my alkohol zbieraliśmy. Mój braciszek i mój mąż dzielnie wszystko pochowali do auta i ze świtem czyli ok. 7rano udaliśmy się do domciu. Witało nas purpurowe niebo, a ja cieszyłam się jest już dzień a nie noc. Wcześniej bałam się że jak pójdziemy spać jeszcze w nocy to... i ten kto pierwszy uśnie to... a takie zabobony.
Wtaszczyliśmy się do domu obolali, mężu pomógł się rozebrać a guzików było sporo, zrobiłam sobie ziółek na żołądek bo bardzo mnie bolał wypiłam i poszłam spać już jako żona. A fryzurę rozplotłam wtracie jak moje chłopaki sprzątali na sali i zajęło mi to chyba godzinę wyciąganie tych wsuwek.

A tu jeszcze bo zapomniałam wcześniej wkleić wizytówki na stół mojego autorstwa i wykonania.

Jutro chyba jeszcze wkleje fotki z dnia następnego, był bardzo pracowity i postaram się napisać jakieś podsumowanie tego wszystkiego.

Buźka
z Tobą odeszły anioły...

Offline aeniołek

• Chuck Norris
No super zdjęcia!!!!!!!!!!!!! Widać, że zabawa byla przednia ;D. Świadek ma mine lekko...zmęczoną :).Hihi.Koniecznie prosze o tekst piosenki, którą śpiewali Twoi przyjaciele...
A jeszcze chce zapytać co to za przesąd, że kto pierwszy pójdzie spać...  ??? Nie znam ;D

Offline Kasiq

• uzależniony
Asiu no ten niby pierwszy odejdzie z tego świata- trochę to smutne, ale całe życie... a ja trochę przesądna jestem
Ziemcio lekko zmęczony był to fakt ;D

A tego tekstu jakoś nie mogę znaleźć, prawdopodobnie był napisany przez naszą Erykę założycielkę zespołu, bo ona i scenariusze pisała do naszych spektakli- i to tak jeszcze żeby się rymowało np. w Weselu, i teksty piosenek i muzykę. Muszę sobie ją całą przypomnieć i napisać.

A Marta ja szczerze nie polecałabym naszego fotografa. Lepiej np poproś Aeniołka o namiary na jej koleżankę, albo jeszcze skombinuję Ci namiar do dziewczyny która moim znajomym robiła zdjęcia- też fajne i niedrogo.
z Tobą odeszły anioły...

Offline aeniołek

• Chuck Norris
Ojej jaki okropny przesąd!!!!!!!!!!!! Ja nie pamietam juz kto pierwszy usnął i niech tak zostanie....:).Poza tym to tylko przesąd!!!!!

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
ee, najszybciej na weselach to chyba dzieci male usypiaja :D wiec to na pewno tylko wymysl :D

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Przesądami nie ma co się przejmowac a jak już wierzyc to w te pozytywne:)

Weseloicho udane i tak zawsze powinno być:)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline *Marta*

• forumowicz

Po zdjęciach widac jaką mieliście fajną zabawę na waszym weselu  :D

A czyżbyś Ty chodziła do LO nr 4??
Wnioskuje tak po zespole Alert  ;)

Strasznie mi się podobają Twoje wizytówki na stól  :) bardzo fajny pomysł  :) :) :)

czekam na podsumowanie wesele i może jakieś jeszcze zdjęcia będą??  :D  :D  :D

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
bardzo podobaja mi sie wasze nocne fotki - sa super :!: :!: :!:

Offline *Marta*

• forumowicz
Kasiu, Kasiu gdzie Ty się podziewasz??  ??? ??? ???

Jak tam życie małżeńskie??  :D